- 

نوشته اصلی توسط  Warr!or  
 سلام و احترام

ببخشید ولی تا بوده همین بوده یعنی چی؟ این جوری باشه که ترا ویــ ن تا بوده 3 نژاد بوده چرا 5 تا شد؟ اتحاد تا بوده 20 تا بوده یا 60تایی شد؟ بازی تا بوده هدفش 100 کردن واندر بوده چرا ویکتوری پوینت اومد؟ حالا چون این تغییر قابل قبول نیست برای شما دلیل نمیشه چیز خوبی نباشه مردم بات میذارن راید میدن حالا اگه خود سایت این کارو انجام بده و برابری بیشتر بشه چیر ناراحت کننده نیست بهرحال من زیاد فرقی برام نداره این موضوع اما این که بگیم تا بوده همین بوده پس از این به بعدم همین باشه زیاد جریانی نیست که قابل قبول باشه..
 اتفاقا این که بازی به سمتی بره که اکانت رو بشه تک نفره اداره کرد واسه امثال من  که من تنهایی پلی دادن رو بیشتر دوس دارن خیلی خوبه :d

دوست عزیز اینکه نژاد اضافه شده یا هدف یه ورژن خاصی از بازی عوض شده دلیل نمیشه که همچین تغییری بگید قابل قبوله
 اولا این تغیراتی که گفتید مربوط به ورژن 4 نیست که ورژن این سایت 4 هستش . دوما این تغییراتی که گفتید جزئی از بازی بوده ، رید خودکار یه خدمت به پلیر هست نه جزئی از بازی
 بماند اینکه برای انجام این رید خودکار خود سایت باید منابع سخت افزاری قویی داشته باشه و کلی زیر ساخت ها رو آماده کنه برای همچین حرکتی
 وقتی شما میگی تنهایی و میخوایی تنهایی بازی کنی ، من به شما پیشنهاد میکنم دف ساز باشی
 همین الان حتی فرض رو بر این بزارید که رید خودکار داری و منابع هم داری و همر شارژ میزنی تپل ، وقتی تنهایی . شبا خفت میشی . کاتا میشی و ...
 بازم میرسیم به همون حرف اولم که گفتم ، اگر تایم ندارید دف ساز بازی کنید .

- - - Updated - - -

نکته اصلی که دوستان فراموش کردن بازی تیمی این بازی هست .
 همه میخوان همر داشته باشن و بزنن !

- 

محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن