نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
امید خان یفکری به حال این غارت خودکار بکن که بشه بدون وی پی اس استفاده کنیم ازش ، والا الان ده روزه گوشیم یسره تو شارژه تا بتونم از این اپشن استفاده کنم ، والا ضرر و زیانشو در نظر بگیری اصلا نمیصرفه، همه هم اینجا موافق بودن قابلیتشو خودتون اضافه کنید که هم یه سود بهتری واسه سایت داشته باشه هم نریم دنبال وی پی اس پیش کسو ناکس

ای کسانی که واحه میگیرید زرتی دف میریزید ، نکنید اینکارا مثل سرور اولی ها ، زشته این نوب بازیا واسه دو کی منبع ، نکن گلم، نکن خوشگلم، یهو اون روی سگیمون بالا میاد کار دستتون میدیما
من با اجازتون پست رو جدا کردم در تاپیک مجزا.
این مسئله از چند منظر باید بررسی بشه:

• چه تاثیری بر کیفیت بازی میذاره؟
  • باعث انتقاد اکثریت نمیشه؟
  • اینکه این آپشن در دات کام نیست، بودنش در اینجا قابل قبوله؟
  • چون استفاده همگانی داره، باعث خالی برگشتن غارت ها نمیشه؟
  • خالی برگشتن غارت ها باعث اعتراض به افزایش منابع سرور یا افزایش مولتی بازی نمیشه؟ (مهمترین مسئله)
  • ترجیح شما به غارت کمتر با منابع بیشتره یا غارت بیشتر با منابع کمتر؟ چون عملا نمیشه هم تعداد غارت رو بیشتر کرد هم منابعی که میارن چون اکثرا ازین قابلیت استفاده خواهند کرد.
  • بهتر نیست به جای اینکه تعداد غارت رو بیشتر کنیم منابع آبادی ها و ناتار رو بیشتر کنیم؟ نتیجه همون میشه.
    اما آیا اکثریت مخالف میلیونی شدن غارت های منابع سرور نیستن؟
  • اگه ترجیح اکثریت به منابع بیشتره آیا بهتر نیست کلا غارت خودکار کنونی هم برداشته بشه تا اینکه اتوماتیک تر بشه؟
  • با توجه به اینکه این قابلیت با سکه خواهد بود درصورت پاسخ به سوالات بالا، بهتر نیست مثلا فروش منابع با توجه به نیروهای آزاد دهکده داشته باشیم؟ مثلا شما که 10k گرزی داری بتونی ده برابر کسی که 1k گرزی داره خرید کنی اینطوری با توجه به نیرو هم بالانس هست؟
  • آیا توان سخت افزاری سرور کشش افزایش حملات رو داره؟ شاید بگید به ما ربطی نداره اما قابلیتی که نه در دات کام هست نه ابهاماتش رفع شده رو بنده مدیر چرا باید اضافه کنم که ریسک کرش کردن سرور رو افزایش بده؟
  • با توجه به سکه ای بودن این قابلیت آیا باعث ایجاد دلسردی (و گاها فحاشی) در کاربرانی که وقت بیشتر و سکه کمتر در سرور صرف میکنند نمیشه؟

در پایان من به شما حق میدم که وقتی غارت رو از روی گوشی یا سیستم یا حتی vps به صورت خودکار ران می کنید، درخواست کنید که این اتفاق به صورت اتوماتیک بیوفته. این از دید کاربر کاملا منطقی هست. اما از نظر بنده مدیر هم تا ابهامات بالا رفع نشه افزدون این قابلیت یعنی افزایش حملات، کاهش منابع آبادی ها و ناتار ها و در نتیجه کاهش منابع غارت ها، اعتراضات کاربران به کم بودن منابع، حذف اکانت به خاطر این سرخوردگی از بی منابع بودن سرور. از طرف دیگه افزایش ریسک فشار روی سرور در نتیجه این افزایش غارت ها.
و البته افزایش فحاشی کاربرانی عزیزی که میگن سرور برای پولدارا طراحی شده هرچی سکه بیشتر نتیجه بهتر.
و در پایان اگه به طور کلی به این قضیه نگاه کنیم این همون خرید منابع با سکه هست که فقط لقمه چرخیده شده. تازه لقمه خیلی بد چرخیده شده چون فروش منابع فقط دو سه تا مشکل مثل بحث فحاشی و دلسردی و انتقاد رو داشته باشه اما غارت کاملا اتوماتیک ممکنه مشکلات بیشتری رو برای ما به ارمغان بیاره.