درود به همگی دوستان در فروم
ما یه پست همه جابنه گذاشتیم ولی به ممد اینسومنیا دوست گلم نمیدونم چرا اینقدر فشار وارد شد! و همه چیز رو به خودش گرفت!
ولی خب تا حدی این نگرانی و عصبانیت قابل درک چون اکانت مولتیت تو ش.ش که 40ک دفاع داشت بن شد
تیم شما پسورد لو میده به من ربطی نداره! ضعف مدیریتی رو نشون میده :| وگرنه اسم اک هایی که میگی رو تا حالا نشنیده بودم !! :|
در ضمن هر کسی از هر سایدی بیاد مولتی تو رو بزنه من نیستم متای شرق بیشتر از 60 بازیکن داره دوست گلم! ممکنه هر کسی باشه!!
در مورد دفاع مرتاض هم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه ایف ایف بو میده! شما با احمق کوچیکت خوش باش
اون موقع که هم میگم فشار بهت اومده همه چیز رو به خودت میگیری همینه داداش گلم! اصلا بحث زدن کتیبه ربطی به تو یا بچه های ج.غ نداشت که حرص میخوری :|
هر موقع به صورت مستقیم پستت رو ریپلای کردم میتونی بیای و در همه زمینه ها جواب گو باشی!
================================================== ===============================
مصطفی جان، شما میگی ما دفاع نداریم، باید بپرسم آیا شما دفاع داری ؟!
اگر داری یه دیوار بچین ما هم حال کنیم
شما تو پلن یه همر جلو زن 11ک شوال و 11ک شمشیری بدون رم زدی تو دیوار! و پشت بند هم با یه همر و 2600 کاتا حمله کردی و 50% لاست داد، اون همر که از همر به دمپایی تبدیل شد و ابراز علاقه و خوشحالی میکنی ؛
Mental_defense_chakme_1.jpg
پ.ن؛ ده بار گفتم اینجا فروم L1 ربطی به سرور های گذشته نداره؛
در ضمن K1 نبودم ، نیستم و خبری ازش ندارم که حرفشو میزنی! فقط و فقط سرور هایی که تو امضا زده شده بودم.
Milad/WolFlanD