نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به به میبینم دوستان تو فروم جمع شدن مشغول رقص پای کوبی

ماهم بهتون تبریک میگیم باریکلا باریکلا

یه چند روزی درست حسابی نبودیم میبینم دوستان نیشاشون تا بنا گوش باز شده بخاطر کتیبه ای که بردن

اول تبریک بگم ( ما مثل شما نیستیم بیگ همر هم بزنن تو سرتون از فشار وارده انکار کنید)

کلا بحث نمیکنم چون ما چه کم باشیم چه زیاد
    چه کثیف بازی در بیارن و کتیبه ازمون ببرن و رمز داشته باشن و . . . به بازیمون ادامه میدیم گرچه تو ساید ما تعداد پلیر های فعا زیر 4 نفر هست دقت کنید 4 نفر ولی نمیاییم تو فروم بگیم ای فلان ای بمان

بازی میکنیم و به بازی ادامه میدیدم حالا مثل این چند روز این 4 تا پلیر هم نیست و ساید خلوت خلوت کسی رو اکانت ها نیست و شما میایید یه کتیبه میزنید و پلن حساب میکنید و میره جزو سوابقتون سرور های بعدی برای انتخاب لیدری بحثو باز میکنید که فلان کردم بمان کردم

پ.ن:ما کتیبه ای رو بخواییم میاییم بر میداریم حالا چه 100 کی دف باشه چه 500 کی :دی حالا به نظرتون داریم قلو میکنیم یا واقعا میتونیم ؟ نه ما مثل بقیه حرفامون از سر معده بلند نمیشه

کتیبه ای چیزی بخوایم میریم از اکانت های اصلی بر میداریم نه اینکه جلو فقط 4 تا بازیکن کم بیاریم بپریم اکانت دف ساز و خورده اکانت بزنیم که شاید بتونیم قد علم کنیم

حالا باز ایشالله با این همه کراپ دف ساز زدنو خودتونو به در و دیوار زدن ببینیم میتونید تو این سرور تا تهش بمونید یا نه :دی

کمتر هم برید تعریف کنید اینور اونور به زور 4 تا پلیر داره se

پ.ن2:اینجا که شاید تیمتون کامل نباشه ولی یاد دوران طلایتون افتادم تو e1 که با کل قوا بودید خیلی هم ادعا داشتید ولی اخر سر دیدمتون

اگه یاد خاطرات E1 افتادید نترکید از فشار وارده ؟:دی

دیگه با این حال شده ماجرا طرف که حسابی بهش حال میدی بلند میشه میگه اره من زدم :دی

یه چیز دیگه حالا خدارو شکر اکانت یورک در اختیارتون بود/یعنی بازیکنش اکانت رو ول کرده بود حداقل یه همر داشتید باهاش اینور اونور رو بزنید و گرنه ندیدم که هیچکدمتون داشته باشه چیزی بلند کنه
    یعنی لنگه دمپایاتون اوووف میشه بلند بشه یا کلا چیزی نیست ؟ :دی

اقا من از همینجا از دوست عزیزمون یورک تشکر ویژه میکنم که یه همر به اینا داد تا بتونن یه 4 تا حرکت بیان وگرنه همر خود اکانت رو بلند کردن جر بزه میخواد که کمتر کسی تو سرور داره :دی

لول:دی
    ویرایش توسط l0l:D : 08-13-2016 در ساعت 05:40 AM
    بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی

2. نپسندیدن Saeid.Italiano, sw team نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع