-
بحث کردن با یه سری پلیر که بازیشون کثیف هست اصلا فایده نداره!! من موندم دوستای خوبه من تو se چرا وقت میزارن برای اینها!!!! شخصا برای کسی وقت میزارم که وجود داشته باشه !!! اینها از پایه ویران هستند. افرادی که بویی از اخلاق نبردن!!!! یکیشون میاد میگه علی 2113 اینجا این بلا سرش امد بخاطر j1 !!!!! د اخه مردک تو همونجا که باز شما کثیف بازی کردید!!! یکی میاد میگه ابدارچی و استعفا!!! خوب بچه جان شایان همه جا بزرگ ما بوده و هست!!!! شخصا زیر پرچم شایان هستم و هروقت اراده کنه هم اکم هم تیمی که باهامن در خدمتشم تمام کمال. روزی که شایان از اکشو حذف کرد روز بود که فهمید تو se چه خبر بوده!!! باز اقای رنک یک میاد میگه من رو خشکبار یک بارم نرفتم!!!! خب اره بجاش این مانیه روش لوگین داشت دیگه!!!! و در اخر یک چیز بگم ختم کلام!!! چیزی که عوض داره گله نداره!! حتی اگه کثیف جلوتون بازی کنن حقتونه. شما پلیر نسیتید والا. یه مشت بات دارید شدید پلیر.
یک چیز دیگم خیلی برام جالب بود یکی هی میاد از پول در اوردن و خرج کردن میگه!!! من موندم کسی که هنوز دستش تو جیب بابایی گرامه که نباید بگه!!! تو 24 ساعت پای بازی بچه جان بعد از درامد حرف نزن!! راجع به باز نظر بده.
پی نوشت: یه دور هم نمیخونم تا غلط املایی بگیرم!! دوستانی که بیکارن غلطارو بگیرن به ازای هر غلط یدونه گلد میدم خرج اکانتشون کنن.
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 9 پسندیدن, 3 نپسندیدن