بابا جم کنین تورو قرآن . خیلی خندیدیم
یه انسان هایی بودن میگفتن SE رو قبل کتیبه هارو جمع میکنم ، میریم فینال ، فینالم جم میکنیم ، و کلا آدمای جم کنی بودن
همون اشخاص الان روزی 17 تا بهونه میارن و تهمت میزنن . بعد میرن رو حذفمثل اکانت آقای X (لیدر) که از م...ا ناراضی بود ظاهرا
آخه بازیکن ، پلنر ، پلیر ، استاد ، اسطوره ، پاک ، صادق ، اول بازی کی بود فرستاده بودی روی اکانت من و خیالت از تموچین راحت بود ؟ این یکیش
اون همه گلد! این دومیشه و.........
کل دوست و رفیقای من NE و SW بازی میکنن . SE که اومدم 95% غریبه بودن . اینه که خبر ها ، حرف ها ، پاک بازی کردنا و و و ........ همه به گوش میرسه ولی حرفی زده نمیشه به حرمت یه سروری که مکمل بودیم !
هیچکس از بودن من تو سرور خبر نداشت و سهیل پرزیدنت هم میخواست من بیام رو اکانتش . به علی king se گفتم میرم رو اکانتش خرابش میکنم و تلافی کاره اونا رو میکنم . گفت میلاد بیخیال نیازی نیست . طرف کلی وقت گذاشته و هزینه کرده و از زندگیش زده تا این اکانت اومده بالا ، درست نیست اینجوری شه.
پسوورد 7-8 تا از اکانت های متا رو داشتم ( پرچم و زیر پرچم ) . یک بار لوگین نکردم سر حرف علی .
کتیبه های شما ساعتت 22:00 آزاد میشه واسه SE مگه ساعت 18 آزاد میشه ؟
همه چی برای همه ساید ها یه جوره
میخوای بگیم همه کتیبه هارو بریزن تو متای زیرپرچمی ؟
ساعت 5 تا 8 صبح بچه ها نشستن کلی دف جمع کردن همر دیوار کردن . راستی ، اکانت RESPECT هم بچه های اس ای خریده بودن
میخوای زمان سرور یه جور برگرده که 650ک هجوم و همر RESPECT هم برگرده ؟ یا میخوای یه جور برگرده که همر RESPECT بیاد mobham رو صفر کنه ؟
نمیدونم چرا انقد بهونه و داستان باید پیش بیاد . ما یه حرف زدیم اونم اکانت ali2113 بود که همه میدونن داستانش چی بوده .
حرف کم بشه ، عمل بره بالا ، حذف اکانت هم کمتر میشه
کوچیک همگی
میلاد

مثل اکانت آقای X (لیدر) که از م...ا ناراضی بود ظاهرا