نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
خوب سجاد نمیخوام با سایدی که متا داریم کل کل کنم مخصوصا" پلنر ماهری مثل شما که یه دفعه نیای فارمم کنی ابروم بره ولی از کجات ددر اوردی که من میخواستم با شما متا کنم حتما"""!!!! از متا بسیار راضیم با شما ولی ما تا با عارف صحبت نکردیم اصلا به متا باهاتون توجه نداشتم.
غورباغه ایی که میگی هم الیسایی رو زد که شما چندتا پلن روش رفته بودی هم ماریبورویی که فقط به عشق همشهریم زدیمش.
بی صبرانه هم منتظرم ببینم شما با پلنای زیباتون چه میکنین در این سرور.
سلام.
اشتباه متوجه شدید من قصد کل کل نداشتم.
از قورباغه هفتیر کش منظورم شما نبود پس به خودت نگیر. پروفایل Bidevahshi میتونی بخونی.
بعدشم اون شخصی که اسمشو میاری پلن زدنش مال من نبود . نه چیفرش نه کاتا نه رم. 6k گرزی مال من بود.
در ضمن من چند تا پلن رفته بودم روشون ؟ از کجات اینو دراوردی ؟ من خودم خبر ندارم اکانتم پلنی رفته ؟
پلن های زیادی هم از شما دیدیم .مثل اکانت هانیبال که فقط با حیوونای توی دهکدش دفاع کرد. زحمت نداد دف بریزه. همتون هم که رفتین دیوار.
شما هم تا قبل از اینکه شمال شرق به بیابون تبدیل بشه از این کارا نمیکردید. حالا که همه رفتن افتادید به جون بقیه ؟؟
من دیگه حرفی ندارم. قبلا هم گفتم . قصد کل کل ندارم. اما یه نگاه بندازین کلا میبینین در مقابل جنوب غرب هیچی نیستین.
وقتی شمال شرق و شمال غرب از دور خارج شدن . اونوقت ما میمونیم با شما . بعدا شما همون چیزیو میبینین که دوستان شمالی دیدن و حذف کردن.

پیروز و سربلند باشید.