- 

نوشته اصلی توسط 
Osiris

پ.ن:شایان پست های تاپیک آموزشیت بوی آیدین رو میده,تو پروفایلتم که نوشتی آیدین اومده همون آیدین والس منظوره عایا؟!
پ.ن:قرار بود پست آخر باشه مثلا :دی

درود
آقا از وقتی این یه تیکه از پست شما رو خوندم دارم ذوق مرگ میشم که پست های سطح پایین من با پست های آیدین مقایسه میشه.  آقا پست من کچا پستهای آیدین کجا ؟ ایشون هر پستی میذاشت علاوه بر تجربه بار علمی پشتش بود برای من فقط یه سری تجربه غلط غولوطه میدم به جوونای مردم.
نه متاسفانه این آیدین یه آیدین دیگه هست ؛ متاسفانه آیدین والس یه چند ماهی هم هست اکانت فیسبوکشون رو هم دی اکتیو کردن و چون ساکن امریکا هستند دسترسی دیگه ای نمیتونم بهشون داشته باشم.
باز هم تشکر میکنم که پست من با آیدین مقایسه شده.

نوشته اصلی توسط 
MOD AdMirAl

درود
با توجه به درخواست کاربران جهت گرفتن عیدی تیم مدیریتی تصمیم گرفت به بازیکنان فعال با شرایط ویژه عیدی بده.
قرار شد از این تاریخ یعنی هفدهم اسفند ماه تا شب عید در هر سرور به بهترین پلنی که اجـرا میشه گلد تعلق بگیره به اینصورت که اگر پلنی اجرا شد و موفقیت آمیز بود به تیم پلنری 500تا گلد و اکانت هایی که در پلن شرکت کردند هم در مجموع 750 گلد تعلق بگیره.
اگر پلن با شکست مواجه بشه به اکانت (ها) مدافع : 750 تا گلـد و دفکوردینیتور منطقه 500تا گلد تعلق میگیره.
شرایط کسب جایـزه.
1- پلن اجرا شود و نه یک تک حمله.
2- بعد از اجرای پلن اهداف خود از اجرای پلن را به طور کامل در فروم تشریح نماید.
3- مناسب بودن نوع پلن با زمان سرور مثلا اگر 2ماه از کتیبه ها گذشته پلن کراپلاکد کردن 2زار نمی ارزه چون هم منابع زیاده هم با گلد کراپ ها برمیگرده سرجاش.
4- در صورت دفاع شدن پلن ؛ تیم دفاعی باید چگونگی تشخیص تارگت اصلی رو توی فروم توضیح بدن.

اینم برنامه خوبیه ها یه پلن بریزید گلد ببریم . ما که پول نداریم گلد بخریم بلکه اینجوری گلد دار بشیم ؛بریم  رودست آقا زاوش ودوستان اثر هنری بزنیم :دی  
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.

ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 03-08-2015 در ساعت 10:38 PM

دلیل: هویجوری

سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

- 

محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن