درود
تبریک میگم دوست گرامی. فقط یه ابهامی دارم من و اون هم اینه که شمال غرب زده به شمال شرق از اونطرف جنوب شرق هم که با جنوب غربی متاس یعنی این وسط سایدهای شمالی با هم در جنگ هستند و همزمان با متای جنوب هم درگیر؟
حالا این ابهام من که یه مساله شخصیه میرم زیر دوش حموم فکر میکنم برطرف میشه.نکته بعدی اینه که آیا کراپ لاکد کردن یه کپ این زمان از بازی فتح الفتوح حساب میشه؟ خرجش 100تا گلده دیگه نهایت یه نصف روز که منابع فیدر جمع شه توی کپ .
حالا باز اینم به کنار ؛ یادمه شما گفته بودی که فقط میای روی اکانت و کمک میدی به دوستات و هیچ کاری نمیکنی دیگه مثلا لیدری و پلنری و غیره پس این جمله رو کجای دلم بذارم
شما پلنری هم میکنید؟
حالا باز این هم به کنار (چه قدر من منظم هستم همه چیو میزارم یه کنار فروم شلوغ نشه) شما فرمودید پلن دیشب؛ آنچه که من تازه کار پس زمینه ذهنم درباره پلن دارم اینه که یه سری فیک لیست منظم روی تارگت های مختلف ارسال میشه و درنهایت یک یا دو تارگت اصلی مورد حمله قرار میگیره.
ممنون میشم چند تا لینک از فیک لیستتون که تطابق زمانی با این اتک ریل داره رو توی فروم ببینم در غیر اینصورت میتونید بگید یک حمله انتحاری موفقیت آمیز داشتید که خوب این هم تبریک داره.
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت: این پی نوشت کاملا بی ربط میباشد همینجوری خوشحال بودم خواستم این خوشحالی رو با دوستان فرومی شریک شم.
![]()
![]()
![]()