-

نوشته اصلی توسط
AlIrEzA.IRAN
http://j.mp/1GgGV3a
اینم پلن دیشبم بود که کلی فحش خوردیم راجبش:|
اکانت advanceکپش کراپ لاک شد:|
از دست تو علیرضا ما چقدر فحش خوردیم دوستان دو شبه فاز فحش دادان و تهدید کردن گرفتن معلومه متای خوبی بوده که از نسخی هم در اومدن یه سری فیک هم گذاشتن که تشخیص فیک از ریل بودنش کار هیچ کسی نیست الان محل کارمم شب برگشتم دسته گل جدید علیرضا رو می زارم همه ببینن البته اگه خودش تا اون موقع طاقت بیاره نذاره تو فروم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
arman2
از دست تو علیرضا ما چقدر فحش خوردیم دوستان دو شبه فاز فحش دادان و تهدید کردن گرفتن معلومه متای خوبی بوده که از نسخی هم در اومدن یه سری فیک هم گذاشتن که تشخیص فیک از ریل بودنش کار هیچ کسی نیست الان محل کارمم شب برگشتم دسته گل جدید علیرضا رو می زارم همه ببینن البته اگه خودش تا اون موقع طاقت بیاره نذاره تو فروم

منتظر دیدن دست گل جدید علیرضا جان هستیم.
همه میگن آقا سرور سرده چرا خبری نیست . 2تا فیک هم که میزاریم فحش میخوریم موندیم چی کار کنیم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
شما پلنری هم میکنید؟
حالا باز این هم به کنار (چه قدر من منظم هستم همه چیو میزارم یه کنار فروم شلوغ نشه

) شما فرمودید پلن دیشب؛ آنچه که من تازه کار پس زمینه ذهنم درباره پلن دارم اینه که یه سری فیک لیست منظم روی تارگت های مختلف ارسال میشه و درنهایت یک یا دو تارگت اصلی مورد حمله قرار میگیره.
ممنون میشم چند تا لینک از فیک لیستتون که تطابق زمانی با این اتک ریل داره رو توی فروم ببینم در غیر اینصورت میتونید بگید یک حمله انتحاری موفقیت آمیز داشتید که خوب این هم تبریک داره.
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت: این پی نوشت کاملا بی ربط میباشد همینجوری خوشحال بودم خواستم این خوشحالی رو با دوستان فرومی شریک شم.

سلام شایان جان
خیلی ازتون ممنونم که در مواقع شادی یاد دوستان هستین.
امیدوارم همیشه شادو خوشحال باشید.
مثل اینکه فیک لیست رفته .دقیقا من هم ازش سوال کردم توی گارنا فیک لیست نشونم داد. اما بازم گفت میخواد کاملش کنه.
حالا بیاد بزاره ما هم کاملشو ببینیم.
علیرضا جان لینک فیک لیست :\
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن