درود بر همگی

ما زودتر ینی ۳هفته پیش میخاستیم همر لانچ کنیم,همر تبری رو نگه داشتیم همر گرزی زدیم,تبری هامون یه جای امن هستن برای اند گیم

پلن یا انتهاری؟!
ابتدا پلن ولی در لانچ به مشکل خوردم بابت اینکه با گوشی تایم رو ست کردن یکم مشکل هست نت اپراتورهاهم چنگی به دل نمیزنه,که همین امر باعث شد ۴ساعت دیرتر از جلو زن همر ما لانچ شه,ما ۵میل منابع سیو کردیم و اتک رو لانچ کردیم

فقر رم نبود ۷کی رم برای این همر داشتیم ولی نیاز ندیدیم بزنیم فقط به این دلیل که احساس کردیم توی اسکات هایی که از دهکده امانتدار کتیبه چکمه منحصر زده شده بود ۲.۵ کی رم برای تخریب دیوار کافیه که واقعا کافی بود, اما تلاش ییاشار برای جمع کردن دف رو نمیشه نادیده گرفت,برای همین محض احتیاط ۷۰۰ تا رم هم ما گذاشتیم,البته چون این مقدار برنامه ریزی شده بود دقیقا همین مقداررم و کاتا بک کردیم,پارکینگ هم خیلی دور از دهکده همر هست فرصتی برای بکردن نداشتم,دقیقا من تمام علامت های شبکه اینترنت اپراتور هارو دیدم توی این ۴ساعت,3g e e+ h +h gشانس ما این شکلی بود

مکاتبات زیادی داشتیم با اکانت تارگت

با ملایمت صحبت میکردم,رمز اک رو یاشار داده بود به ما ولی نه ما نه تیم لیدری جنوب غرب از بازی کثیف بیذار بودیم,ما اصلا لاگین نکردیم,زمانی هم که میخاستیم لاگین کنیم رمز تعویض شده بود,لاگین کردن ما هم دلیلش این بود که نذاریم پلنی در منافات با متای جنوب صورت بگیره,که موفق به لاگین نشدی,حتی اون موقع با صاحب اک هم تماس نگرفتیم که برادر رمز چنج شده,که ما فیک گذاشتیم رو اکانت تارگت,البته بنده تاکید کرده بودم رو واحه های کپ فیک بذارن,که بچه ها رو فیدرهای تارگت هم فیک گذاشتن,که ما توی قدیم ندیما زدن فیدر رو یه نوع تجاوز میدونستیم و با فهمیدن این موضوع خیلی ناراحت شدم و از بازیکنای تارگت عذرخواهی کردم چندین بار,بعد ما از بچه های دورو برمون کمک خاستیم,که دست مارو ممدرضا گرفت,ازش ممنونیمو قول میدم یکی از همرهای جلو زنم رو برای پلن ایشون بدون هیچ پرسشی خرج کنم,سرتون رو درد نیارم
همدلی خیلی خوبه,همکاری مهمتر,همکاری نباشه همدلی به دردی نمیخوره,از اونجا ۳۲ ساعت استرس ما شروع شد,صبح روز لند شدن من دیدم ریل زده اونم از کپ سریع به همه نامه زدم که خزانه ۲۰ میخایم خالی,تایم بدین,که کسی تو اون تایم ما قهرمانش نمیرسید,مجبور شدیم از اک مجید ملکی هیرو بزنیم واسه کتیبه که موفقیت آمیز بود

از ممدرضا بابت خرج کردن همر
از بچه هایی که دف دادن
از تیم خودمون
از همسر عزیزم
تشکر میکنم

البته از تیم پلیری تارگتمون هم تشکر میکنم که من رو در هدیه ای که میخام بدم به مهدی کمک کردن

۱میل امتیاز هجوم

عکس لینک هارم که مجیدمون براتون گذاشتن

مهدی جان رم هست عزیزم از هفته ۳بازی کارگاهمون نخابیده,کاتا و رم به اندازه کافی هست,سرمون خلوت بشه حتما تو برنامه های بعدی رو نمایی میشه

چند وقت میریم تو حالت ریکاوری بعد باز میایم خدمتتون بکس شمال