نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
    یعنی خداوکیلی چقدر باید ضعیف باشین که اول بیایین دف بک کنین بعد همر بزنین. دیگه ادعا نکنین با 3 تا ساید توان جنگیدن دارین که حال ادم بهم میخوره

دوباره بگم اخه .... تو رو به چه وضووووو.

افرین مگه اینجو حریف شین. قضاوت به خود تماشاچیاس. شانس اوردیم رمز واندرطرف نگفته که لول لول دستور تخریب واندر بدین

والا خیلی قوی تر و شاخ تر میپنداشتمتون که خودتون خراب کردین. و اینکاراتون یاد ادم میمونه که سرورای بعدی اصلا خطاب قرار تون نده و حساب نیاره.

با عرض پوزش از همگی.

این نامه یکی از اعضای اتحادمه

فرستنده:
    Simorgh

موضوع:
    بدون موضوع

فرستاده شده:
    امروز 16:53:20

Simorgh :
    رمز منو عوض کردن و همر منو دارن میزنند تو دیوار کاتا هام مونده
    نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    حق با شماست
    من از اول هم با کثیف بازی مخالف بودم و هیچوقت از این کار دفاع نکردم همیشه هم میدونستم شمال غرب کثیف بازی میکنه و بازها بهشون گفته بودم نکنید. اما اونقدر براشون مهم بود بازی که هیچ چیز براشون مهم نبود جز 100 کزدن. پس بهترین کار بستن سرور هست.
    حتی بعد کتیبه ها هم بارها با اکانتهای ما این کار رو کرده بودن . عقده 100 کردن اخع تا چه حد. خوبه حالا اون جایزه نقدی رو برداشتن وگرنه فکر کنم واندرهای همدیگرو هم میزدن که جایزه رو خودشون بگیرن
    جالب اینه که دف یکی از اکانتا که روی اکانت آیرون من بود بک نشده چون تقریبا مال خودشون حساب میشه اکانت اما دف واندر یک شده بعد میگن کار ما نبوده
    امیر الون بوی بعدا شخصا باهات میحرفم
    نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    به ادمین محترم این سایت پیشنهاد میکنم یا سرور رو به 7 ساعت قبل برگردونه و یا اینکه کلا این سرور رو همینجا ببنده تا تنبیهی باشه برای کسانی که با کثیف بازی میخواستن واندرشون رو 100 کنن
    این بهترین کار هست که میشه انجام داد تا کثیف بازی این سرور تموم بشه

خداییش پستا رو خوندم خیلی جالب بود
    تا دیروز میگفتین کم کاری و سهل انگاری از خود پیام Pho3nix بوده و ادمین نباید چیزی رو بک بده
    چی شد؟ =))
    خداییش چی شد الآن؟
    ما تو سر و کله ی خودمون زدیم که این بچه بازیا زشته، نکنید. شما از ش.غ دفاع کردید، الآن همون کار رو سر خودتون آوردن.
    برای کل زندگیتون میگم اینو، دوستان عزیز، کار بد و اشتباه رو ازش دفاع نکنید حتی اگه پدرتون اون کار رو انجام داده. وقتی از اشتباه کسی دفاع کنید و توجیح کنید همون کار رو سر شما هم میاره. اینم یه نمونش، فقط تو یه بازی مجازی. برای زندگیتون درس بگیرید از ناحق دفاع نکنید
    اینم یه نصیحت پدرانه ی من به شما بچه های گلم از غرب.
    خستمون شد از بس بچه داری کردیم اینجا

پی نوشت:
    سروری که بزرگ ترین و شاخ ترین پلنهاشون، چک کردن چراغ باشه، چه انتظاریه؟ خیلی بازی جذابی بود اگه خیلی کارا انجام نمیشد. خود شما جناب MATRIX شخصا خبر دارم چراغ چک می کردی، و یه بار هم که خودم اینسرتت کردم =)) بازی برای لذته نه برای بردن
    ویرایش توسط Dread : 01-01-2015 در ساعت 11:15 PM

2. تشکر M3nTaL, MahSa25 تشکر نمود