سید جان بچه های که منو میشناسن میدونن اهل این کارا نیستم

تمام اسناد موجوده از قبیل

حمله ناتار ظهری با دف اس دبلیو + حمله شما با دقی که بک شده
اون اتک حیدر رو من عکس گرفتم و به خود ناصر نشون دادم
توی اک ای سی چیزی جمع نشد و فق همرش لانچ شد که قرار بود اخرین همر لانچ بشه از لینک هایی که زدین مشخصه دیگه و اون مقدار هم دف ثابت بود
عزیز دلم اخه کی میاد دف واندر خودشو بک کنه کی میاد تمام همر های ساید خودشو بزنه به دیوار اونم تیکه تیکه
برای من هیچی مهم نیست تو این بازی فقط یه خواهش دارم ازتون:خواهشا کارایی رو که کردین انکار نکنین یا اگه میخواین انکار کنین اصلا حرفی در موردش نزنین
به قران یه بازی ارزش این چیزارو نداره همه واس تفریح و سرگرمی اومدن از اسمش مشخصه همه بهش میگیم (بازی)

اگرم همه جا انگشت اتهام میاد سمت ان دبلیو در مواقع کثیف کاری تقصیر خود شمال غربه.یه بار بیاین بگین بابا ما کاره ای نیستم و این کثافت کاری ها رو فلان شخص انجام میده که ما دیگه نگیم ان دبلیو و بگیم جناب اقای x

همینجا هم از تمام بچه های جنوب غرب تشکر میکنم که با این همه سختی که دوستان ایجاد کردن موندن و دارن زحمت میکشن و کمک میکنن.یه تشکر ویژه هم از اون عده از دوستانی که شبانه روزی دارن روی واندر زحمت میکشن که خداییش برای هممون اثبات شده کار سختیه دارم.
واندر جنوب غرب دوباره به عشق همین اشخاص دوباره میاد بالا و به امید خدا نمیزاریم یه سری اشخاصی که توی دنیای واقعی به هیچ چیز نرسیدن و با عقده وارد این بازی شدن بخوان عقده هاشون اینجا تخلیه کنن(منظورم هیچ ساید نیست و فقط اون شخص یا اشخاصی که با کثافتکاری حال میکنن)

یاحق
Siamak S.Y