-
01-01-2015 06:28 PM
TE=pOtEntAtE;12513]5میل دف بک دادید؟چرا؟رفت رو a.c? یا بک دادید بگید کار ش غ؟لوووول.گفتم که شما مال زدن هم نیستید یه بار اتک با دمپایی گذاشتم روتون کف فروم دارید گریه میکنید و بهونه میارید.
شرمنده وقت ازاد ندارم باید برم جایی.بووووس فارم های سرور[/QUOTE]
چه قدریک فردمی تونه ضعیف وبی نوا باشه لینک دفاع a.cمی گذارم فقط دف خودشه هرچندکه واقعا .....
مهدی بارکن هیچی نیستی فقط شخصی هستی که دوست داری توجه دیگران جلب کنی همین وبس:-)
کمتراز ۲ساعت ونیم به انفجارسرور
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 06:33 PM

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
به ادمین محترم این سایت پیشنهاد میکنم یا سرور رو به 7 ساعت قبل برگردونه و یا اینکه کلا این سرور رو همینجا ببنده تا تنبیهی باشه برای کسانی که با کثیف بازی میخواستن واندرشون رو 100 کنن
این بهترین کار هست که میشه انجام داد تا کثیف بازی این سرور تموم بشه
چی شد؟ تا نوبت کثیف کاری تو ساید خودتون و اکانت خودتون شد متوجه شدین کثیف کاری بده؟ وقتی متای مقابلتون همه مدل بازی کثیف روش اجرا شد خوب بود حالا بده؟
اگر میخواین سرور رو برگردونین 1 ساعت و 4 ساعت برگردوندن هیچ چیزی رو حل نمیکنه ، ماشالا اینقدر کثافت کاری توش انجام شد که هر چقدر هم به عقب برگردیم بازم یکی دوتاش جا میمونه !
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 06:39 PM

نوشته اصلی توسط
PiChPiChI
چی شد؟ تا نوبت کثیف کاری تو ساید خودتون و اکانت خودتون شد متوجه شدین کثیف کاری بده؟ وقتی متای مقابلتون همه مدل بازی کثیف روش اجرا شد خوب بود حالا بده؟
اگر میخواین سرور رو برگردونین 1 ساعت و 4 ساعت برگردوندن هیچ چیزی رو حل نمیکنه ، ماشالا اینقدر کثافت کاری توش انجام شد که هر چقدر هم به عقب برگردیم بازم یکی دوتاش جا میمونه !
حق با شماست
من از اول هم با کثیف بازی مخالف بودم و هیچوقت از این کار دفاع نکردم همیشه هم میدونستم شمال غرب کثیف بازی میکنه و بازها بهشون گفته بودم نکنید. اما اونقدر براشون مهم بود بازی که هیچ چیز براشون مهم نبود جز 100 کزدن. پس بهترین کار بستن سرور هست.
حتی بعد کتیبه ها هم بارها با اکانتهای ما این کار رو کرده بودن . عقده 100 کردن اخع تا چه حد. خوبه حالا اون جایزه نقدی رو برداشتن وگرنه فکر کنم واندرهای همدیگرو هم میزدن که جایزه رو خودشون بگیرن
جالب اینه که دف یکی از اکانتا که روی اکانت آیرون من بود بک نشده چون تقریبا مال خودشون حساب میشه اکانت اما دف واندر یک شده بعد میگن کار ما نبوده
امیر الون بوی بعدا شخصا باهات میحرفم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 06:58 PM

نوشته اصلی توسط
matrix iii
حق با شماست
من از اول هم با کثیف بازی مخالف بودم و هیچوقت از این کار دفاع نکردم همیشه هم میدونستم شمال غرب کثیف بازی میکنه و بازها بهشون گفته بودم نکنید. اما اونقدر براشون مهم بود بازی که هیچ چیز براشون مهم نبود جز 100 کزدن. پس بهترین کار بستن سرور هست.
حتی بعد کتیبه ها هم بارها با اکانتهای ما این کار رو کرده بودن . عقده 100 کردن اخع تا چه حد. خوبه حالا اون جایزه نقدی رو برداشتن وگرنه فکر کنم واندرهای همدیگرو هم میزدن که جایزه رو خودشون بگیرن
جالب اینه که دف یکی از اکانتا که روی اکانت آیرون من بود بک نشده چون تقریبا مال خودشون حساب میشه اکانت اما دف واندر یک شده بعد میگن کار ما نبوده
امیر الون بوی بعدا شخصا باهات میحرفم
سلام
فکر نمیکردم این حرفها رو بزنین مجتبی جان
ما بد بازی میکنیم
اصلا ما کثیف شما تمیز حال شما خوبه
حیف که اول سرور کمکتون کردیم الان همین هایی که صد تا حرف بهتون میزدن داری میگی درست میگن بنابراین حرفهای اول سرور که توی فروم هم بود درسته دیگه زیر پرچم و ....
دیشب به علی گفتم من اس دبلیو رو نمیزنم اما به خاطر این حرفهایی که گفتین همر رو لانچ کردم روی واندرتون
حالا برین هرچقدر میتونین دف جمع کنین
از هر سه تا ساید کمک بگیرین از همین هایی که دارن الان به حرفهای دروغتون رو تصدیق میکنن شما نبودی توی گرانا از ما کمک میخواستی باشه هرچی میگی درسته
برو دف جمع کن واندرتون صفر نشه از هرجا تونستین بگیر از سرورهای دیگه هم مجازین دف بگیرین
واندر نیش رو هم میزنیم امشب مشهدی های سرور میزنن :d
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
01-01-2015 07:02 PM

نوشته اصلی توسط
seyyed
سلام
ما بد بازی میکنیم
حیف که اول سرور کمکتون کردیم الان همین هایی که صد تا حرف بهتون میزدن داری میگی درست میگن بنابراین حرفهای اول سرور که توی فروم هم بود درسته دیگه زیر پرچم و ....
دیشب به علی گفتم من اس دبلیو رو نمیزنم اما به خاطر این حرفهایی که گفتین همر رو لانچ کردم روی واندرتون
از هر سه تا ساید کمک بگیرین از همین هایی که دارن الان به حرفهای دروغتون رو تصدیق میکنن شما نبودی توی گرانا از ما کمک میخواستی باشه هرچی میگی درسته
برو دف جمع کن واندرتون صفر نشه از هرجا تونستین بگیر از سرورهای دیگه هم مجازین دف بگیرین
واندر مارو زدی؟ لول
حداقل قبل تر میزدی که دف واندرمون رو بچه هاتون بک نکرده بودن نه الان
الان میخوای چیو بزنی؟ واندر بدون دف رو؟ ما از شما کمک خواستیم؟ لول میشه بگید چه کمکی؟ بعدشم خواستی پی ام مهدی مورچه رو هم براتون میزارم که گفت این کارو میکنیم و 2 ساعت بعد انجام شد. بعد باز بگید نه
آخه دیوار حاشا بلنده
بچه ها بزرگ شید میخوایم با هم بازی کنیم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 07:14 PM
جیغ دست هوراااااااا, یه کف مرتب بزنید به افتخار شمال غرب . بازم بازی پاک خودشون رو نشون دادن و دف هارو بک دادن و همرارو مثل 1ماه پیش 10ک 10ک کوبیدن
آفرین میگم بهتون , جایزتونم یدونه شکلاته
اون دوست سَبُک مغزی هم که میگه دف بک خورد بره رو واندر چیزی از مورال حالیش نبوده جدی نگیرینش =)))
دف شخصی علی چیفر روزی که من رو اکانتشون لاگین دشتم 1میل و 200بود بدون کتیبه! دیگه بقیش بدون شرحه
امیر الون بوی همون بهتر که این سرور رفتی ش.غ حداقل به اسم se گند نزنی
------------------------------------
مدیریت عزیز این تیکرو فونت گنده مینویسم شاید بخونی و عمل کنی :
آیپی های غیر کشور عزیزمون ایران رو ببندی هم ملت نمیتونن مولتی اکانت بسازن , هم درصد لاگین افراد و نامردیاشونم پایین میاد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
seyyed
سلام
ما بد بازی میکنیم
اول سرور هم Sw زیر پرچم و نقطه های nw بود به لطف سهیل که اومد گند زد به بازی و اکانتاشو دو دستی داد ش.غ
پسورد دونه دونه فیدراشونو داشتین . یادتونه روزی که خواستیم حسام تاکیلا رو بزنیم قسم و آیه خوردین که دستش با ناثر تو یه کاسه نیست؟=))
یه کلمه بستونه : لول
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 07:29 PM
سلام
بعد از سالها پلیر و هولدر شمالغرب بودن منو از اتحاد بیرون گذاشتن به جرم خیانت به شمالغرب که توسط اکانت من چراغ اکانتها چک میشده.
بارها و بارها از شروع سرور به من اتهام زدن که از جنوب غرب رو اکانت تو لوگین میکنن و من گفتم :
پسوورد به هیچکس ندادم و نمیدم ولی همچنان به این حرفشون ادامه دادن تا امروز که منو از اتحاد بیرون گذاشتن
اینجا جا داره از فرشید پاستیل توتال لیدر سابق شمالغرب یاد کنم که 3 سال پیش زمانی که پلیرهای شمالغرب تانک بازی میکردن میگفت :
به جای گندم دادن و دفاع ساختن نشستین تانک بازی میکنید و هیچوقت از ساید دیگه کسی رو اجازه ممبری نمیداد
حالا این سرور کلاس آقایون بالا رفته دوتا بازی میکنن و هر کسی رو ممبر میکنن ، دیگه بهتر این آمار شمالغرب در بیاد؟
که حالا منو زیر سوال ببرن؟ واقعا شرم آوره
1-دوتا بازی میکنید 2- یکماه بیشتر با جنوب غرب متا بودین و رفت و آمد جنوب غرب در سرور گارنا شمالغرب
آقایی که برگشتی شل مغز خطاب کردی جنوب غرب را ، مگه شل مغز تر از شما هم جایی هست ؟
یه بچه هم ساعت 12 تا 5 صبح بیاد گارنا شمالغرب میفهمه که شماها این تایم چکار میکنید دیگه چه نیازی به چک کردن چراغ اکانتها هست ؟ دیگه چه نیازی به فیک دادن هست؟
اگر به من شک داشتین مگه من خودم چندین بار سر تهمت هاتون از اتحاد بیرون نرفتم؟ و مجددا تاکید میکنم مجددا شما خودتون دعوتنامه دادین که برگردم . مگه دست اخر که از تهمت زدن دست بر نداشتین نگفتم این ایمیل اکانت و اینم پسوورد ، پس چرا قبول نکردین؟
قضاوت رو میذارم به عهده دیگران
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
01-01-2015 07:30 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
01-01-2015 07:55 PM
رکورد بیگ همر سرور کمتر از یک ساعت دیگه شکسته میشه.
پ.ن:تبریک و بچه های اکانت a.cبه خاطر همر زیباشون.
-
01-01-2015 08:35 PM
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 01-01-2015 در ساعت 08:45 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن