-
سلام خدمت همگی
خدا رو شکر ادب و شخصیت خانوادگی یک سری از آقایون یواش یواش داره مشخص میشه و من نمیدونم چرا مدیریت فروم یکمی خواب تشریف داره!
آقای علی چیفر عزیز که خودت یکی از ادمین های اینجا هم هستی!!!فکر کنم قوانین رو هم کمی بدونی و متعجبم از اینکه این پست ها رو از جانب شما اینجا میبینم!
من کاری ندارم که همر کسی خُرد خُرد به جایی زده شده یا نه و یا کی این کارها رو انجام داده(چون کلا در جریانش نیستم و اطلاعی ندارم) ولی اگر هم کسی از هر منطقه ای این کار رو کرده درست نیست که بیای اینجا و بگی م..(میذاریم پای دیوانگیش. :|||) ..!!!
و آقای باریش هم فقط میاد پست شما رو حذف میکنه و بدون حتی یِ جریمه کوچولو!!!!!در عوض اکانت مهدی رو درجا بن میکنه!این نشون میده که جناب باریش به هیچ عنوان در این مورد عدالت رو انجام نداده و متاسفانه در پست های بعدی هم انجام نمیده تا افرادی مثل شما پاشون رو یِ قدم جلوتر هم میذارن و حالا شمالغرب رو هم به حرمسرا تشبیه میکنی...!
واقعا برات متاسفم،حیف از صحبتهایی که من با بچه ها کردم واسه متا شدن با شما البته به درخواست خودتون که یکیش هم خود شما بودی که به من زنگ زدی!تو اون زمان چیزی نداشتین(البته الان هم اگه 2تا همر تو منطقه خودت میبینی از صدقه سر بچه های شمالغربه که باز هم لطف کردن و 4تا کتیبه دادن بهتون تا الان اینجا بالا و پایین میپرین)یادت رفته چندبار زنگ زدین و گفتین سهیل گذاشته رو حذف و جنگ آموز بدین جون بگیریم و خیلی حرفای دیگه؟
من اون زمان فکر کردم تو جنوبغرب هنوز افرادی مثل حمید وعلی ویسکی و ماهان هنوز پیدا میشه و میشه رو حرفتون حساب کرد ولی امروز بهم ثابت شد کسی که داره میمیره و باید سری یکی هم بزنم تو سرش تا زودتر بره اون دنیا،چون اگه این کارو نکنیم مثل امروز شما واسمون شاخ میشه!
در هر صورت امیدوارم جناب ادمین کمی بهتر اینجا رو مدیریت کنه و فرقی بین دوستاش و پلیرهای دیگه سرور نذاره و شما هم امیدوارم تو دنیای واقعی تکیه کلامات موردای مودبانه تری باشه.
شرمنده طولانی شد
روز خوبی داشته باشید
پیمان
black war
ویرایش توسط MOD S^À^W : 01-02-2015 در ساعت 08:03 AM
دلیل: پوزش بابت ویرایش.
سلطــــان پاپ ایــــران
اخطار مدیر انجمن
مسئول تنظیم خانواده
http://blackwar.persiangig.com/image/
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن