نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت همگی
    خدا رو شکر ادب و شخصیت خانوادگی یک سری از آقایون یواش یواش داره مشخص میشه و من نمیدونم چرا مدیریت فروم یکمی خواب تشریف داره!
    آقای علی چیفر عزیز که خودت یکی از ادمین های اینجا هم هستی!!!فکر کنم قوانین رو هم کمی بدونی و متعجبم از اینکه این پست ها رو از جانب شما اینجا میبینم!
    من کاری ندارم که همر کسی خُرد خُرد به جایی زده شده یا نه و یا کی این کارها رو انجام داده(چون کلا در جریانش نیستم و اطلاعی ندارم) ولی اگر هم کسی از هر منطقه ای این کار رو کرده درست نیست که بیای اینجا و بگی م..(میذاریم پای دیوانگیش. :|||) ..!!!
    و آقای باریش هم فقط میاد پست شما رو حذف میکنه و بدون حتی یِ جریمه کوچولو!!!!!در عوض اکانت مهدی رو درجا بن میکنه!این نشون میده که جناب باریش به هیچ عنوان در این مورد عدالت رو انجام نداده و متاسفانه در پست های بعدی هم انجام نمیده تا افرادی مثل شما پاشون رو یِ قدم جلوتر هم میذارن و حالا شمالغرب رو هم به حرمسرا تشبیه میکنی...!
    واقعا برات متاسفم،حیف از صحبتهایی که من با بچه ها کردم واسه متا شدن با شما البته به درخواست خودتون که یکیش هم خود شما بودی که به من زنگ زدی!تو اون زمان چیزی نداشتین(البته الان هم اگه 2تا همر تو منطقه خودت میبینی از صدقه سر بچه های شمالغربه که باز هم لطف کردن و 4تا کتیبه دادن بهتون تا الان اینجا بالا و پایین میپرین)یادت رفته چندبار زنگ زدین و گفتین سهیل گذاشته رو حذف و جنگ آموز بدین جون بگیریم و خیلی حرفای دیگه؟
    من اون زمان فکر کردم تو جنوبغرب هنوز افرادی مثل حمید وعلی ویسکی و ماهان هنوز پیدا میشه و میشه رو حرفتون حساب کرد ولی امروز بهم ثابت شد کسی که داره میمیره و باید سری یکی هم بزنم تو سرش تا زودتر بره اون دنیا،چون اگه این کارو نکنیم مثل امروز شما واسمون شاخ میشه!
    در هر صورت امیدوارم جناب ادمین کمی بهتر اینجا رو مدیریت کنه و فرقی بین دوستاش و پلیرهای دیگه سرور نذاره و شما هم امیدوارم تو دنیای واقعی تکیه کلامات موردای مودبانه تری باشه.

شرمنده طولانی شد
    روز خوبی داشته باشید

پیمان
    black war
    ویرایش توسط MOD S^À^W : 01-02-2015 در ساعت 08:03 AM دلیل: پوزش بابت ویرایش.
    سلطــــان پاپ ایــــران
    اخطار مدیر انجمن
    مسئول تنظیم خانواده
    http://blackwar.persiangig.com/image/

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط BLACK WAR نمایش پست ها
    سلام خدمت همگی

من اون زمان فکر کردم تو جنوبغرب هنوز افرادی مثل حمید وعلی ویسکی و ماهان هنوز پیدا میشه و میشه رو حرفتون حساب کرد ولی امروز بهم ثابت شد کسی که داره میمیره و باید سری یکی هم بزنم تو سرش تا زودتر بره اون دنیا،چون اگه این کارو نکنیم مثل امروز شما واسمون شاخ میشه!
    در هر صورت امیدوارم جناب ادمین کمی بهتر اینجا رو مدیریت کنه و فرقی بین دوستاش و پلیرهای دیگه سرور نذاره و شما هم امیدوارم تو دنیای واقعی تکیه کلامات موردای مودبانه تری باشه.

شرمنده طولانی شد
    روز خوبی داشته باشید

پیمان
    black war
    والا پیمان خان جدا از کل کل و داستان بازی من خودم تعجبم از موضوع پیش اومده و من تا اونجایکه میدونم علی چیفر اصلا بچه بی ادبی نیس اما بشخصه خودم از نحوه کل کل کردنش تو پست هاش چندان خوشم نمیاد راستش و بنده بعنوان دوست و دوالش از جانب خود علی و خودم ازتون معذرت میخوام بابت پست نامربوطی که زده شده. علی همچین بیفکر هم نیست لابد بشدت عصبانی بوده از بابتی که این بی پروا و دور از ادب همیشگیش برخورد کرده.
    از بابت مسائل دیگه که بمن هم مربوط میشه جوابی نمیدم چون انچنان در جریانش نیستم و همچین روزهایی رو پیشبینی کرده بودم که این حرفا پیش کشیده بشه. و شما و چندتایی از دوستان قابل دونسته و ماها رو فارم سرور و خودتون معرفی کنین و لطف کردین بهمون کتیبه دادین. ممنون از لطفتون
    قابل توجه اقایان ایکس که رفاقتی که داشتن با بزرگان سرور و کتیبه رد بدل میکردن و این حرفا مسبب بودن لطفا دیگه یا رو یرفاقت تو بازی زیاد حساب نکن یا کردی ظرفیت این حرفا و منت ها رو هم داشته باش سالار

بگذریم خلاصه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام اقاپیمان گل فکرکنم واقعابدونی چه خبره !!کسی که همرهازاخودکرده بافلترشکن اینکارکرده عزیزم ببخشید شمایکمم پست های قبل بخونیرمی فهمی کارکی بوده سخت نیست پیمان جان حرمت افراد دست خودشونه وقتی حرمت اشکسته بشه احترامی قایل نیستم واسه حرمت شکن هام گفتم حرم سرا حرف بدیه عایا؟عزیزم تنهاجای دنیا که یک کاری می کنند وانجامش راگزدن نمی گیرنذاونجاست متاسفم که اون زمان باشمامتا کردم خودت بازی برام ارزشی نداشت ونداره پس اکانت تادیشب همون بودکه ماه پیش داشتی ما اینطوری صاف بودیم باهاتون تاقبل اینکه شما همربزنید روی لول۹۲بگیدنمی دنستیم بعدم که.... اخه یکی مثل این بچه میاد صداش واسه من توگارنامی اندازه توگلوش می گه....حرمت شکنی عزیزم پس چیزی یک طرفه نگو شماپایین هرپست می تونی گزارش کنی اگه خلاف قوانین است قشنگ می ره واسه ادمین
    پیمان جان تاالان ازمن تورفاقت چیزی دیده بودی؟پس یکم اندیشه کن بچه هاتون چه کردند
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

4. تشکر depozietto تشکر نمود