نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سید جون کار بسیار خوبی کردی زدی وگرنه 100 میشد
    یعنی دقیقا اگ نزده بودی یا دور زده بودی سرور تموم بود تا ساعت ده و نیم
    ولی بک کردن دف اصلا کار جالبی نبود خداوکیلی هرجور نامردی دیدیم چیزی نگفتیم ولی اینکار خوب نبود
    با اینحال مشکلی نیست بالاخره هرکسی یه قدرتی داره
    یکی بازی بلده بازی میکنه یکی بلد نیست سعی میکنه بازی بقیه رو خراب کنه یکی فقط بلده بیاد تو فروم و شعر و غزل بنویسه
    همه یجوری دارن خودشون سرگرم میکنن و مهم همینه

حسام جون واقعا بهت تبریک میگم خیلی همرت قشنگ بود گرچه به پا شمشیری های اک ما هیچکس نمیرسه تو این سرور :d

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط S.Y نمایش پست ها
    سید جون کار بسیار خوبی کردی زدی وگرنه 100 میشد
    یعنی دقیقا اگ نزده بودی یا دور زده بودی سرور تموم بود تا ساعت ده و نیم
    ولی بک کردن دف اصلا کار جالبی نبود خداوکیلی هرجور نامردی دیدیم چیزی نگفتیم ولی اینکار خوب نبود
    با اینحال مشکلی نیست بالاخره هرکسی یه قدرتی داره
    یکی بازی بلده بازی میکنه یکی بلد نیست سعی میکنه بازی بقیه رو خراب کنه یکی فقط بلده بیاد تو فروم و شعر و غزل بنویسه
    همه یجوری دارن خودشون سرگرم میکنن و مهم همینه

حسام جون واقعا بهت تبریک میگم خیلی همرت قشنگ بود گرچه به پا شمشیری های اک ما هیچکس نمیرسه تو این سرور :d

من خبری از بک شدن دفها نداشتم تازه به نفعشون هم شد دوباره میفرستن اون همر که زدیم اگه کل دفشون رو جمع میکردن باز هم واندرشون صفر می شد
    ولی از این حرفها زیاد میزنن توی کل سرورها همین بچه های اس دبلیو نبودن که اول سرور میگفتن ان دبلیو زده بعد گندش در اومد که یکی دیگه زده به نیما
    الان هم همینجوریه
    اصلا از کجا معلوم که دف بک کردن
    همه میتونن از این خاله بازی ها دربیارن ای دفمون بک شده دفمون بک شده یه سند درست حسابی بیارن
    اکانت علی چیفر رو زدیم ترسیدن دف واندر رو بک کردن برای اون اکانت دف جمع کنن بعد میان میگن که دف بک شده
    اون روز حیدر اومد ان دبلیو گفت که ما یکی از همرهامون رو صفر کردیم که به واندر ان دبلیو نخوره 1- ایا حرفی که میزنن اصلا درسته 2-اصلا همری درکار بوده یا فیک زدن بعد گفتن صفر کنیم بگیم همره
    اگه ما میخواستیم مثل اس دبلیو باشیم هرچی رو بیاییم توی فروم بگیم اینجوری بهم ریخته نبودیم
    من هم این سرور چون حسام زنگ زد اومدم و بعدش به خاطر ان دبلیو رفتم اونجا پلی کردم با اینکه حسام اس دبلیو بود اما پسورد حسام دست ما بود نه بچه های اس دبلیو هرموقع نبود حسام زنگ میزد میگفت علی برو روی اکانتم اخه اگه اس دبلیو ولش بیخیال
    جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست

3. پسندیدن duman پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seyyed نمایش پست ها
    من خبری از بک شدن دفها نداشتم تازه به نفعشون هم شد دوباره میفرستن اون همر که زدیم اگه کل دفشون رو جمع میکردن باز هم واندرشون صفر می شد
    ولی از این حرفها زیاد میزنن توی کل سرورها همین بچه های اس دبلیو نبودن که اول سرور میگفتن ان دبلیو زده بعد گندش در اومد که یکی دیگه زده به نیما
    الان هم همینجوریه
    اصلا از کجا معلوم که دف بک کردن
    همه میتونن از این خاله بازی ها دربیارن ای دفمون بک شده دفمون بک شده یه سند درست حسابی بیارن
    اکانت علی چیفر رو زدیم ترسیدن دف واندر رو بک کردن برای اون اکانت دف جمع کنن بعد میان میگن که دف بک شده
    اون روز حیدر اومد ان دبلیو گفت که ما یکی از همرهامون رو صفر کردیم که به واندر ان دبلیو نخوره 1- ایا حرفی که میزنن اصلا درسته 2-اصلا همری درکار بوده یا فیک زدن بعد گفتن صفر کنیم بگیم همره
    اگه ما میخواستیم مثل اس دبلیو باشیم هرچی رو بیاییم توی فروم بگیم اینجوری بهم ریخته نبودیم
    من هم این سرور چون حسام زنگ زد اومدم و بعدش به خاطر ان دبلیو رفتم اونجا پلی کردم با اینکه حسام اس دبلیو بود اما پسورد حسام دست ما بود نه بچه های اس دبلیو هرموقع نبود حسام زنگ میزد میگفت علی برو روی اکانتم اخه اگه اس دبلیو ولش بیخیال
    عزیزم همری که ۲ساعت زودتراتک های شما لانچ شده وبه واندر می خوره چراباید دفش بشه اتک هاتون من گفتم ازفیدرم بادف ثابت اکانتم دفاع کردم تازه عزیزم پلیرپلیرباشه دف ازواندرسایدش بک نمی کنه واسه دف خودش همرشم می خوابونه کمکی توواندر داداشم هنوز خیلی ها توی ر رفاقت گیرکردند ولی بچه های ما ت رفاقت تموم کردند ماشاخ ترین همر اصلا نزدیم اصلا فارم بودیم ولی سرم بالا می گیرم هیچ کس نبودونیست بگه علی یا a.cزیرحرفش یارفاقتش زد توی بازی حرف مابشید یانه ولی تومردونگی باید برید تو ... :|||
    وسلام
    ویرایش توسط MOD S^À^W : 01-02-2015 در ساعت 07:57 AM
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود