نقل قول نوشته اصلی توسط FERIne نمایش پست ها
نیاز به توضیح بیشتر نیست! :دی

ببینین مسئله واضحه! تو 147 سرور گذشته باگی که من گفتم رو کسی بهتون نگفته!
تو 147 سرور گذشته کسی بلد نبوده با فیک کاتا نانکپ کسی رو پیدا کنه که بهتون بگه آقاااااا گزارشتون غلطه!!!
تو 147 سرور گذشته کسی نبوده به شما بگه اگه ورژن 4 داریم بازی میکنیم چرا تو آهنگری زره و اسلحه جدان؟؟؟؟؟؟
تو 147 سرور گذشته کسی نیومده بگه آقا این انباراتون 800 تا به صورت پیش فرض اضافه میدن )
و ...!

اگه گفته بود الان بعد 147 سرور نباید این باگ هارو میدیدیم!!!
پس نتیجه اینه :
یه پلیر پیدا میشه که بلده! میاد میگه، چون هیشکی بلد نیست این تنها گزارش میشه پس شما هم توجه نمیکنین چون بازی اصلی رو بلد نیستین که بدون تحقیق سریع بفهمین "اااا! راست میگه این بیچاره!"
نتیجه چی میشه؟ اینکه بعد 147 (!!!!!!!) سرور شما هنوز همونجایی هستین که 1 سال پیش بودین! حرف های منم واضح بود؟ یا بیشتر بگم؟

این حرفام در جوابه شما هم بود دوست عزیز :

یا شما دژکوب اصلی بازی نکردید و همین الانشم که .com و سرورای کلی کشور دیگه هست بازی نمیکنین!
یا شما بازی کردین ولی تعریفی از تفاوت ندارین! که در هر دو صورت من حرفی ندارم :دی
دوست عزیز و پلیر بسیار بازی بلد یه سری تفاوت ها وجود داره چونکه دقیقا مثل.comنیست اسمشو میزارین باگ ولی این تفاوت ها به بازی اسیبی نمیزنه.
اینجا اکثر قوانین به کمک پلیر ها وضع میشه یا تغییر داده میشه که خیلی هاش میشه گفت از دات کام بهتره 100%مشکلاتی هم هست که داره به مرور زمان رفع میشه.
لطفا این قسمت رو تا اخر بخون:
قوانین بازی : هر سیستمی ممکن است مشکلات و کاستی هایی داشته باشد، همچنین قوانین بازی ممکن است با سایر سایت های دژکوب و بازی آنلاین، متفاوت باشد. در صورتی که نمی توانید این نواقص را بپذیرید و این تفاوت ها را قبول کنید از ثبت نام خودداری نمائید. زیرا پذیرفتن این کاستی ها و تفاوت ها قانون ثبت نام در بازی می باشد. البته تیم دژکوب در حال رفع این کاستی ها بوده و سعی دارد بهترین بازی آنلاین را برای کاربران گرامی فراهم آورد.
یه مورد تو قوانین سرور هست که خلاصش میشه این