نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: دوستان حتما بخونین و نظر بدین

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    سلام امید جان کاش وقت کنی این پست بخونی
    ولی بدون درسته رک حرف می زنم ولی درجهت بهترشدن است!
    عزیزم من بعد چندین سال بازی کردن وعمرم پای دژکوب گذاشتن می گم مزخرف ترین چیزی هست که دیدم توی سرورها چون این کاربرای اول سرور خوبه که کسی بامولتی نیاد بالا وبهترین راه جلوگیری از خلاف برای نوب ها ولی درسطوح بالاتر وقتی پلنر ساید مثلا قرار10تا همرلانچ کنه ممکنه هرکدومشون یک جا باشه یاهرچی یابرای کتیبه ها خط شکن بزنه پس جذابیت می گیره به شخصه خودم اگه می دونستم این طوری هیچ وقت نمی اومدم این سرور تموم بشه سرهمین چیز جدا نمیام اگه درست نشه کسی مثل من تیمی بازی می کنه حداقل 8تا اکانت با 20تاهمرمی کشیم بیرون حالا موقع اجرا پلن ......
    کاش این درست کنید حداقل می تونید تا موقع کتیبه ها این قانون باشه !یاهر...
    یاحق
    Ali Chiefer
    بعله علی آقا ما هم سر این قضیه خیلی با دوستان خودمون کلنجار رفتیم که بهتره بمونیم یا بریم !! همونطوری که می دونی این سروها اونقدر سطحشون ( البته فعلا ) پایینه که برنده شدن توی سرور هیچ افتخار و ارزشی نداره ! مثل دژکوب سابق نشده که کلی از تیم ها برای 100 کردن وانر و اسمی که قراره بعد ها از سایدشون یاد بشه بازی کنن ! بیشتر جنبه ی دور هم بودن دوستان قدیمی و لذت بردن از پلن هارو داره که این رو هم واسه شما :دی محدود کردن

انشالا که مشکل برطرف میشه !!!
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

2. پسندیدن FERIne, far zad پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
    بعله علی آقا ما هم سر این قضیه خیلی با دوستان خودمون کلنجار رفتیم که بهتره بمونیم یا بریم !! همونطوری که می دونی این سروها اونقدر سطحشون ( البته فعلا ) پایینه که برنده شدن توی سرور هیچ افتخار و ارزشی نداره ! مثل دژکوب سابق نشده که کلی از تیم ها برای 100 کردن وانر و اسمی که قراره بعد ها از سایدشون یاد بشه بازی کنن ! بیشتر جنبه ی دور هم بودن دوستان قدیمی و لذت بردن از پلن هارو داره که این رو هم واسه شما :دی محدود کردن

انشالا که مشکل برطرف میشه !!!
    آره منکه تو این دژکوب جدیده تا حالا نبودم ولی احسان میگفت موقع پوش واندر کلن نمیشد بازی کرد به خاطر همین قضیه IP و ...، نمیدونم چرا ولی حس میکنم اون مولتی هانتری که اومده بود میگفت بعد از تجربه ی مولتی هانتری تو 150 تا سرور*(!!!!!!!!) کلی بازی بلدمو ... چطوری این مسئله ی ساده رو بلد نیست! یا شایدم بلده مخصوصا اینطوریه قوانین که ببینه ما هم بلدیم یا نه! به هر حال 150 تا سروری گفتن! مولتی هانتری گفتن!

نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
    محض اطلاعتون هزینه های سرورها هم به یورو هستش.
    و در مورد اون لینک هم روی گزینه display survivors کلیک کنید تا متوجه بشید داستان چیه.
    و مورد آخر اینکه نامه ها رو چندین مولتی هانتر پاسخ میدهند که ممکنه برخیشون کم تجربه باشند. و البته ما بعد از مولتی هانتری 150 سرور میدونیم نیت کاربری که گزارش باگ میزنه چیه. شما دوست داری وقتی باگ گزارش میکنی چندتا از مولتی هانتر ها رو به پاتون قربانی کنیم و سرتعظیم فرود بیاد براتون که متاسفانه امکانش نیست.
    وگرنه همونطور که در نامه ها نوشتید فرمایشات شما اعمال شده و معلوم نیست حرف شما چیه!؟ تاخیر در اجرای فرمان شما؟ عدم تعظیم در هنگام گزارش باگ؟ ....
    پ.ن. راستی جناب مولتی هانتر من هرطور حساب کردم سرورهای دژکوب اصلی (که وقتی بود حداقل از طرف مولتی هانتر و قوانین دغدغه نداشتیم) در کل ماکسیموم حالتش ۵۰ تا سرور بیشتر تموم نکرد! شما بگو ۱۰۰ اصلا ) این سابقتون برمیگرده به همین سرور های 10000000000X های اینجا که هر ۱ ساعت یه سرور تموم میشه؟ یا دستی هم تو دژکوب های .com (شما بخونین 10000000000X های افغانستان) دارین و ما خبر نداریم؟* :دی

پ.ن.2 حالا جدا از بعضی حرفای ادمین ها و مولتی هانتر های اینجا که میگن ما هم بودیم و هستیم و ...! ولی از حق نگذریم خییییییلی بیشتر از سرورهای اصلی پیگیر، فعال، مسئولیت پذیر و ... هستن، اگه انتقادیم میکنیم واسه اینه که بازی رو بهتر یاد بگیرن و سروراشون کیفتشون بهتر و بهتر بشه تا بازیکنا بیشتر جمع بشن و دوباره مثل قبل شه اگه خدا بخواد، یعنی خلاصه ندانستن عیب نیس! نپرسیدن عیبه، واسه اینکه بگین ما همه چی رو بلدیم نیاین یهو بگین ۱۵۰ سرور این بدتر قضیه رو مضحک میکنه تا اینکه شمارو بالا ببره، سعی کنین بیشتر و بیشتر یاد بگیرین تا ایشالا همه با هم پیشرفت کنیم

پ.ن.3 باشد که مولتی هانتر های ۳رقمی رستگار شوند! و البته بقیه :دی

فرنود
    FERIne

4. پسندیدن far zad, ZartVam پسندید
    نپسندیدن Turbo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ferine نمایش پست ها
    آره منکه تو این دژکوب جدیده تا حالا نبودم ولی احسان میگفت موقع پوش واندر کلن نمیشد بازی کرد به خاطر همین قضیه ip و ...، نمیدونم چرا ولی حس میکنم اون مولتی هانتری که اومده بود میگفت بعد از تجربه ی مولتی هانتری تو 150 تا سرور*(!!!!!!!!) کلی بازی بلدمو ... چطوری این مسئله ی ساده رو بلد نیست! یا شایدم بلده مخصوصا اینطوریه قوانین که ببینه ما هم بلدیم یا نه! به هر حال 150 تا سروری گفتن! مولتی هانتری گفتن!

فرنود
    ferine
    شما که عزیز مایی ولی عین 150 تا سرور رو می تونم بهتون لینک لاگین بدم که هنوز آنلاینه و کاربرانشون میتونند اگه گلدی رو اکانت ها دارند منتقل کنند!
    من نگفتم 150 سرور 1x گفتم 150 سرور قطعا منظورم همه سرورهامون بود. چه 1000 یک هفته ای چه 1 یک ساله.

6. نپسندیدن FERIne نپسندید