نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: دوستان حتما بخونین و نظر بدین

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام متاسفانه خیر سرور کلاسیک نداریم.
    شما لطف داری عرض کردم عزیز ما هستید.
    سرور دو روزه نداریم کوتاهترین سرور ما 5 روزه تموم میشه که در سرورهای 7 روزه 1000 این اتفاق می افته.
    و خیر خیلی از سرورهایی که یاد نکردید بیش از یه ماه به طول انجامیده.
    فقط سرور های 1000 و 500 در لیست بالا زیر 20 روز هستند.

در مورد تجربه مولتی هانتری من گفتم ما نیت کاربر رو وقتی گزارش باگ میکنه تشخیص می دیم. این ربطی به تجربه پلیر نداره.
    به طور مثال در سرور h20 قهرمانان پلیری ادعا کرد 400k نیروهاش غیب شده و این باگ بهش خسارت زده. بعد ما با کلی زحمت بک آپ برگردوندیم دیدیم خبری از 400k نیست بعد خودش اعتراف کرد که شنیده با جو سازی می تونه نیرو اخاذی کنه. این یعنی تجربه، تجربه ای که توی دات کام شاید بهش نرسی!
    پس این تجربیات ربطی به سطح سرور و حرفه ای بودن پلیر نداره. پلیری که نیت سو استفاده داشته باشه هم تو دات کام بوده هم اینجا. و صد البته اگه شما حرف منو با دقت می خوندید متوجه میشدید که من به صورت غیرمستقیم به همین موضوع اشاره کردم چون پلیر حرفه ای دنبال اخاذی نیست.

در مورد سطح سرور ها و همر کشی من در جایگاهی نیستم که بخواهم نظر بدم ولی آمار حرفهای شما رو تایید میکنه.

در مورد پی نوشت یک: ضرب قابلیت جابه جایی داره 50 درصد 150 درصد یه عدد، با 150 درصد 50 درصد اون برابره. پس فرقی نمی کنه شما اول درصد آسیاب رو اضافه کنی یا درصد واحه یا نانوایی. فقط تولید قهرمان مهمه که کی اضافه بشه چون ضرب و درصد نیست بلکه جمع هستش.

در مورد پی نوشت دو: شما یه گزارش حمله تو سرور های در حال اجرای ما بیار 100 که هیچ، فقط 10 درصد اختلاف داشته باشه!

در مورد پی نوشت سه :ما مخلص کاربرا هستیم. مغرور نیستیم اتفاقا برخوردمون با آدم های مغرور اینگونه است. پلیرهای یه اتحاد میگن 400k نیروهای هم اتحادی ما غیب شده ما بگیم نشده میگن مغرورید قبول نمی کنید! فیدبک رفتار ما رو نسبت به یه موقعیت خاص تعمیم ندید به روحیه کلی ما. ما اگه مقابل اینگونه درخواست ها نرمش به خرج بدید سنگ روی سنگ بند نمیشه تو سرور. در موقعیتی کاربر اشتباه میکنه یا خدای نکرده به ندرت قصد سو استفاده داره ما نمی تونیم نرمش به خرج بدیم و راضی نگهش داریم.
    ویرایش توسط Turbo : 08-28-2014 در ساعت 12:39 PM

2. پسندیدن FERIne, PiChPiChI پسندید