نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
الان تا جایی که من متوجه شدم بحث آقا سعید و فرنود عزیز اینه که مولتی هانتر مغروره و وقتی باگ گزارش میشه باید خاکی تر برخورد کنه درسته؟
من روزی چندتا نامه بیارم گزارش باگ؟ که 99 درصدش باگ نیست و اشتباهه کاربره؟ یا خیانت ، سو نیت و غیره.
پس بحث سر اون یک درصده که کاربر درست گزارش میکنه.

همونطور هم که قبلا گفته شد در مورد اون یک درصد تیم فنی به ما گفته باگ ها رو تا زمانی که توسط چند پلیر گزارش نشده به ما ارجاع ندید.
چون واقعا فرصت نمی کنند روزی 100 مورد باگ اشتباه رو بررسی کنند.
پس ما مولتی هانتر ها در مقابل گزارش اول باگ نمی تونیم خاکی برخورد کنیم و از کاربرقدر دانی کنیم و بگیم بلد نیستیم.
بلکه صبر میکنیم تا گزارش توسط چند کاربر تکرار بشه بعد اونو به تیم فنی ارجاع میدیم.
پس اگه کاربری در گزارش اول باگ حلوا حلوا نشد نذاره به حساب مغرور بودن مولتی هانتر.
روال سیستم به خاطر ضیق وقت اینطوریه.

واضح توضیح دادم یا بیشتر توضیح بدم؟
نیاز به توضیح بیشتر نیست! :دی

ببینین مسئله واضحه! تو 147 سرور گذشته باگی که من گفتم رو کسی بهتون نگفته!
تو 147 سرور گذشته کسی بلد نبوده با فیک کاتا نانکپ کسی رو پیدا کنه که بهتون بگه آقاااااا گزارشتون غلطه!!!
تو 147 سرور گذشته کسی نبوده به شما بگه اگه ورژن 4 داریم بازی میکنیم چرا تو آهنگری زره و اسلحه جدان؟؟؟؟؟؟
تو 147 سرور گذشته کسی نیومده بگه آقا این انباراتون 800 تا به صورت پیش فرض اضافه میدن )
و ...!

اگه گفته بود الان بعد 147 سرور نباید این باگ هارو میدیدیم!!!
پس نتیجه اینه :
یه پلیر پیدا میشه که بلده! میاد میگه، چون هیشکی بلد نیست این تنها گزارش میشه پس شما هم توجه نمیکنین چون بازی اصلی رو بلد نیستین که بدون تحقیق سریع بفهمین "اااا! راست میگه این بیچاره!"
نتیجه چی میشه؟ اینکه بعد 147 (!!!!!!!) سرور شما هنوز همونجایی هستین که 1 سال پیش بودین! حرف های منم واضح بود؟ یا بیشتر بگم؟

این حرفام در جوابه شما هم بود دوست عزیز :

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
از اول که اومدین شروع کردین به گیر دادن به کل دژکوب:دی
خب هر سایتی یه سری باگ داره کی میتونه بیاد بگه خود dejkoob.comبدون باگ؟کسی هست بخواد اینو بگه؟هرکسی هم اینو میگه به خاطر اطلاعات ضعیفش.
بیشتر پلیر ها با تفاوت هایی که این سرور ها با سرور های دژکوب قبلی ایران داشتن کنار اومدن چون 99%واقعا مهم نبودن و روی بازی تاثیر نمیزاشتن حالا یه نفر تیز مثل شما پیدا شده.
یه مورد خیلی برام جالب بود دوست داشتم شما هم اطلاع داشته باشین اونم اینه که وظیفه مولتی هانتر بازی کردن تو سرور ها نیست.
یا شما دژکوب اصلی بازی نکردید و همین الانشم که .com و سرورای کلی کشور دیگه هست بازی نمیکنین!
یا شما بازی کردین ولی تعریفی از تفاوت ندارین! که در هر دو صورت من حرفی ندارم :دی