نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
در مورد ip میگم امید بیاد توضیح بده.
ممنون حتما بگید :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
در مورد این محاسبات و باگ ها یه توضیحی بدم بد نیست:
این اسکریپت دژکوب پر از باگ توی اینترنت هست و می تونید دانلود کنید.
بچه های اینجا (دژکوب) هم دانلود کردند و باگ هاشو گرفتند.
برخی محاسبات مثل این تولید 150درصد از اول تو این اسکریپت بوده نه اینکه بچه های اینجا اینجوری از دات کام برداشت کرده بودند! و پلیری مثل شما گزارش میکرده و اصلاح میشده. حالا به نظرت تیم فنی بیاد بگه آره ما اشتباه نوشتیم؟ در حالی که خیلی از محاسبات تو این اسکریپت (به اشتباه) وجود داشته و کار بچه های اینجا نیست. که بخواهند به خاطر وجودش از کسی عذرخواهی کنند. اما اگه شما راضی میشی من بهشون میگم بیان عذرخواهی کنند. منم بابت اینکه متنتون رو اشتباه برداشت کردم و بلد نبودم! عذرخواهی میکنم. اگرچه جایی هم ادعا نکردم می تونید توی انجمن سرچ بزنید.
خب از اول بوده! به هرحال اشتباهه! فکر کنم به این نقطه نظر مشترک رسیدیم! منم نگفتم اونا بیان عذرخواهی کنن گفتم بیان و بیاین(!!!) بگین آره ما بلد نبودیم! واقعیتم همینه اگه منی نبود که اینو به شما بگه شما تا الان نفهمیده بودید از الان به بعدم نمیفهمیدید! باگ کوچولو موچولویی هم نیست بگیم ای بابا حالا به چیا گیر میدی! )
البته بگم اگه دژکوب تا حالا یکی از شما ها بازی کرده بود و تولید منابعشو با این سرورای شما مقایسه میکرد سریع همچین باگ بزرگیو میفهمید، پس نه شما تو دژکوب اصلی زیاد فعالیت داشتید نه تیمتون و نه پلیر های 147 سرور اینجا! خلاصه که داستان واضحه واسه همه! حالا من هی حرف خودمو بزنم شما هم هی حرف خودتونو بزنین، ولی درکل با این وضع که جا بررسی سریع میخواید بگید ما یکیم و دفاع کنید و ... ، پلیر های حرفه ای اینجا زیاد نمیشن هیچ کم تر هم میشن حالا شما بمونیدو 147 سرور بعدی مثل سالی که گذشت
خود من به عنوان یه پلیر متوسط چون یه سرور رو شروع میکنم تا تهش میرم تو C1 موندم وگرنه هیچ دلیل دیگه ای ندارم واسه استارت زدن سرورهای بعدی مگر اینکه بنیان فکریتون رو عوض کنید، چند تا آدم با تجربه بیارین (تجربه دژکوب اصلی :|) وقتی گفته میشه این قوانین IPتون خیلی مشکل داره و برای سرور های حرفه ای جوابگو نیست بیاین تحقیق کنید نه از 147 سرور گذشتتون! dejkoob یک برند هست! شما که کپی کردین از روش حداقل ملاکتون .com باشه! اینکه اونجا چیکار میکنن قضیه چیه! برین اصلا اکانت بزنین اونجا شروع کنین از مولتی هانترش پرسیدن که یاد بگیرین! قوانین بازی رو اگه درست برداشت نمیکنین ساپورتشون واقعا عالیه بهتون پیشنهاد میکنم! اگه انگلیسی بلد نیستین برین گنده های قدیم رو پیدا کنین از اونا بپرسین، اگه نمیشناسین بگین تو پیام خصوصی شماره یسریشون رو بدم بهتون ازشون کمک بگیرید! خلاصه کلیییییییییی راه هست! دگم بودن جالب نیس این باعث دفع حداکثری میشه

پ.ن. این جمله انقدر قشنگه دوباره مینویسم : ندانستن عیب نیست!!!! نپرسیدن عیب است!!!!