درود به همه دوستــان

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها
به به کی اینجاست شانفی بزرگ !!!!!!!
در بزرگی من شکی نیست چه با علامت تعجب چه بی علامت تعجب، انقدر بزرگ هستم توی دژکوب که دوست و دشمن بلافاصله با دیدن اسم شایان شانگفی ، میگن به به شانگفی بزرگ.

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO
من همیشه اعتماد به نفس شمارو ستودم
این رو به عنوان یه تعریف صادقانه میپذیرم، ممنون از تعریفتون.

انشالا سطح سرور با وجود شما بالا میره :دی ....
شک نکن اگه تصمیم به موندن بگیرم سطح سرور رو بالا میبرم. من فقط 14 روز عید رو توی سرور بودم + سه روز گذشتـه اون هم فقط واسه سرگرمی و احتمال این که 4 تا دوست قدیمی رو ببینم و خوشحال شم ، نه برای بازی حرفه ای و همر و دفاع و کتیبه و واندر و خفت و... میدونی چرا چون من هم مثل خیلی ها همه چیز دژکوب رو تجربه کردم از فارمی تا لیدر کلی و پلنری و حتی فکر میکنم رکورد پوینت دفاعی ورژن 4 هم با 21میلیون پوینت دفاعی دست من باشه پس دیگه انگیزه ای نمیمونه گلم

خیالت راحت هر پستی میخوای بزار انقد واسم مهم نیستی که به خاطر یو جزابیت آخر بازی رو از بین ببرم ......
متاسفانه کماکان شما بی ادب و نزاکت هستید و حرف زدن یاد نگرفتید ، توصیه میکنم در رفتارتون تجدید نظر کنید وگرنه در اجتماع ضربه خواهید خورد که به من مربوط نیست البته! هنوز برا جذابیت آخر بازی، بازی میکنی؟ هنوز دژکوب برات فان نشده؟ هنز برا بردن هرکاری میکنی؟ حتی آزردن دوستهات؟ البته حق داری کسی که همیشه باختـه باید یه بار هم که شده ببــره

به هرحال مهم نیست گذشته ها گشته ...
چـرا مهم نیست؟ چن توی این سرور کسی به غیر از هم منطقه ایهات نیست که ازگذشته خبر داشته باشه و جوابت رو بده؟ نه عزیزم من هستم. چند جا دیدم از افتخاراتت توی سرور2 راند3 حرف میزدی. کدوم افتخارات دقیقا منظورت بود؟ خفت شدن خودت؟ آه شاید بلند شدن کتیبه چشمان عقاب از رو کپت؟ آه نه حتما منظورت صفر شدن کپت بود؟؟ شاید هم چیف شدن نان کپت؟ نه نه نه بلند شدنن چکمه منحصر از اکانتت و فاجعه دو میلیون همر و دیوار و این حرفها ؟؟؟

اصلا راست میگی بی خیال گذشته ها گذشته!

شاید بتونی se سر سامونی بدی که همرهای ما ترشی نشن
اما در مورد سرو سامون دادنن به جنوب شرق من که سهله از من بزرگتر هم نمیتونه سایدی که 40-50 تا اکانت فعال داره و80% پلیرهاش هم بازی رو از dejkoob یاد گرفتند نه از dejkoob و بیشتر اونای دیگشون هم از ورژن4 بازی رو شروع کردن و بیشتر از انگشتهای یک دست هم واندر رو ندیدن و نمیدونن پلن ،استراتژی همر جنگی همر واندرزن رمر پارکینگ بشکه خفت همر جاسوس و.... چی هست، رو سرو سامون بده.

من اگه جای شما بودم و هنوز اینقدر پر شور به بازی علاقه داشتم جای این که اول بازی همه بازیکن های آماتورهای ساید های دیگه رو بزنم و فراری بدم با دوستان برنامه ریزی میکردم 4گرو میشدیم میرفتیم 4تا ساید و بازیکن ها رو آموزش میدادیم تا این دژکوب جدید که دوستامون زحمت کشیدن نوشتن رو ارتقا میدادم تا برای دوستانی مثل علی موبی دیک، مازیار خان ، اردشیر ، میثم ، مملی و محسن جوریاس ، میثم مرغ آتش، آویشن، سبیکه، فواد ، پیمان، پرهام، .ووووو
دیگران هم انگیزه پیدا شه بیان پای بازی و توی سرورها بعدی جلوی یه تیم قوی ترکیبی از قدیمی ها و جدید ها بازی میکردم و از بازی لذت میبردم و این دژکوب جدید هم جا می افتاد و دوباره میشد

دژکوب بهانه با هم بودن

در انتها توجهت رو به حرف دوستمون منصور خان جلب مبکنم تا تفاوت خودت با یه بازیکن حرفه ای رو متوجه شی.

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها

کاش دشمنامون قوی تر از ما بودن تا عیار بازیکنا مشخص میشد.

Man.j

سربلنــد ، پیـــروز و دنبالــه دار باشیــد.