صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط XSAYARSHAH نمایش پست ها
    از قدیم گفتن کار نیکو از پرکردن است
    به چه دلیل باید تاسف خورد ؟
    خوب زحمت کشیده بنده خدا
    شما باید برای خودتون تاسف بخورید کم کاری های خودتون رو گردن ما می اندازید
    تو هر سروری که یه سایدی به طور مفتضحانه بازی رو واگذار میکنه میان میگن دست های پشت پرده خدا شکر اینجا هیچ اتفاق مشکوک رخ نداده به خاطر مدیریت خوب وحرفه ای
    یا بعضا بحث پول رو وسط میکشن خوبه ماشاله همه بالای 40-50 تا ده داشتن اونایی که حذف کردن و اونایی که العان هستن
    یکم به بازی گروهی وتیمی اهمیت میدادین تا به پاپ بازیتون این بلا ها سرتون نمیامد
    امیدوارم تو سرورهای بعدی درس گرفته باشید و جبران کنید
    اوکی ٬ ما ها خیلی نوب و فلان فلان شده بودیم؟ نه؟ ۲۸ کیلو حیوون الکی نیستا... این همر ما چند کیلو دف درست و حسابی رو صاف میکرد؟ نه حیوون رو ؟
    همینه دیگه شما اگه تو کار تیمی و دف جمع کردن خیلی توووووپ بودید٬ پلیرتون به جای حیوون جمع کردن رو دفای سایدش حساب میکرد...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadamin22 نمایش پست ها
    اوکی ٬ ما ها خیلی نوب و فلان فلان شده بودیم؟ نه؟ ۲۸ کیلو حیوون الکی نیستا... این همر ما چند کیلو دف درست و حسابی رو صاف میکرد؟ نه حیوون رو ؟
    همینه دیگه شما اگه تو کار تیمی و دف جمع کردن خیلی توووووپ بودید٬ پلیرتون به جای حیوون جمع کردن رو دفای سایدش حساب میکرد...
    همین حرفتون تفاوت ما با شماهارو مشخص میکنه
    ما از کتیبه های مهم به شدت محافظت میکنیم یه سری دفاع شناور داریم تارگت تشخیص بدیم پر میکنیم
    همرهای که رو لئو زدید فکر نکنم ریپورت گرفته باشید !! خوب خواجه حافظ شیراز هم میدونه کتیبه منحصر به شدت دفاع روشه ولی بازم باکله میرفتن تو دیوار وکماکان در حال رفتن تو دیوار هستن
    اصولا جایی رو باید بزنیم ارزیابی میکنیم طی چند روز فیک میدیم جاسوسی میکنیم دفاع تخمین میزنیم چقدر هست
    شما همینطوری یا علی مدد راه میافتید میرید تو دیوار 90% همرهای بلند کردید دیوار شده رکوردی ها !!!!!!!
    شما شیوه بازیتون ما اسمشو میگیم علی اصغری
    ما هرچی میگیم شما بهانه میاری فلان فلان قدر حیوون توش بوده
    شما اول بگو حدف از این حمله چی بوده ؟؟ تا این سوال جواب قابل قبول نداشته باشه بقیه حرف ها بیهوده هست

3. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن shahabr, Gosfande_Shoja, No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط XSAYARSHAH نمایش پست ها
    همین حرفتون تفاوت ما با شماهارو مشخص میکنه
    ما از کتیبه های مهم به شدت محافظت میکنیم یه سری دفاع شناور داریم تارگت تشخیص بدیم پر میکنیم
    همرهای که رو لئو زدید فکر نکنم ریپورت گرفته باشید !! خوب خواجه حافظ شیراز هم میدونه کتیبه منحصر به شدت دفاع روشه ولی بازم باکله میرفتن تو دیوار وکماکان در حال رفتن تو دیوار هستن
    اصولا جایی رو باید بزنیم ارزیابی میکنیم طی چند روز فیک میدیم جاسوسی میکنیم دفاع تخمین میزنیم چقدر هست
    شما همینطوری یا علی مدد راه میافتید میرید تو دیوار 90% همرهای بلند کردید دیوار شده رکوردی ها !!!!!!!
    شما شیوه بازیتون ما اسمشو میگیم علی اصغری
    ما هرچی میگیم شما بهانه میاری فلان فلان قدر حیوون توش بوده
    شما اول بگو حدف از این حمله چی بوده ؟؟ تا این سوال جواب قابل قبول نداشته باشه بقیه حرف ها بیهوده هست
    درود به همه دوستان در این سرور که نمیدونم سرور چنده

اول بازگشت خودم رو به این سرور به تمام ذوستان سببی و نسبی و دژکوب بازان قدر تبریک میگم. اومدم یه ذره سطح سرور رو ببرم بالا

دوم یکی به من بگه اینجا کی با کیه و کلا کسانی که پست میذارن از کدوم ساید هستن که یه وقت به خودیا گیر ندم.

سوم علی رضا جان سرور6 اکانت Bone رو که یادته 130 کی جونور داشت 500 کی دفاع صلاح دیدم صفرش کنم ،صفر شد ، یادته که

چهارم یه دوستی هست اینجا کلی کری میخونه ، به قول معروف شهر که بی کلانتر بشه قورباغه هفت تیر میکشه نگرانم اگه اون کتیبه

رو که خیلی دوست دارهه ازش بزنن بازم 2میلیون همر میکنه توی دیوار بابا شاه یا نه.

فعلا واسه پست اول کافیـه.

سربلـند ، پیــروز و دنبالـه دار باشیــــد

پی نوشت : از صفحه 32 این تاپیک رو خوندم تا ببینم دنیا دست کیه ولی چیزی دست گیرم نشد گویا دوستانی که توی یه ساید هستند بدجوری با هم درگیرن خدا بخیر بگذرونـه

پی نوشت 2: اگه الان نپی آتش بسی چیزی هست ، امیدوارم این پست من بهم نزنتش چون من در جریان چیزی نیستم عفو بفرمایید
    ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 07-29-2014 در ساعت 10:44 AM دلیل: پی نوشت

5. تشکر G0D, Mohammadamin22 تشکر نمود
    پسندیدن G0D, Man.j, Mohammadamin22 پسندید
    نپسندیدن partizan, Ali نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بههههههههههستنی آلاسکااااا ببین کی اینجاست !
    چهطوری شایان چه خبر ؟
    می خوای منم زنگ بزنم سهیل اینام بیان :ِ)
    َJusT SE

7. تشکر Mohammadamin22 تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها

اول بازگشت خودم رو به این سرور به تمام ذوستان سببی و نسبی و دژکوب بازان قدر تبریک میگم. اومدم یه ذره سطح سرور رو ببرم بالا

دوم یکی به من بگه اینجا کی با کیه و کلا کسانی که پست میذارن از کدوم ساید هستن که یه وقت به خودیا گیر ندم.

سوم علی رضا جان سرور6 اکانت Bone رو که یادته 130 کی جونور داشت 500 کی دفاع صلاح دیدم صفرش کنم ،صفر شد ، یادته که

چهارم یه دوستی هست اینجا کلی کری میخونه ، به قول معروف شهر که بی کلانتر بشه قورباغه هفت تیر میکشه نگرانم اگه اون کتیبه

پی نوشت : از صفحه 32 این تاپیک رو خوندم تا ببینم دنیا دست کیه ولی چیزی دست گیرم نشد گویا دوستانی که توی یه ساید هستند بدجوری با هم درگیرن خدا بخیر بگذرونـه

پی نوشت 2: اگه الان نپی آتش بسی چیزی هست ، امیدوارم این پست من بهم نزنتش چون من در جریان چیزی نیستم عفو بفرمایید

به به کی اینجاست شانفی بزرگ !!!!!!! من همیشه اعتماد به نفس شمارو ستودم انشالا سطح سرور با وجود شما بالا میره :دی .... خیالت راحت هر پستی میخوای بزار انقد واسم مهم نیستی که به خاطر یو جزابیت آخر بازی رو از بین ببرم ...... اما بازم بحث گذشته شد عزیزم پلن بابا شاه کسای که در جریان بودن میدانن چرا دیوار شد برو بپرس از یکی مثل امیر بلوبوی که چرا هادی لئو مسولیت 2 ملیون همر که دیوار شد رو وسط فروم به عهده گرفت برو بپرس چرا هادی لئو خودشو تو فروم خراب کرد که شمال غرب زیر سوال نره .....به هرحال مهم نیست گذشته ها گشته ...شاید بتونی se سر سامونی بدی که همرهای ما ترشی نشن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درود به همه دوستــان

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها
    به به کی اینجاست شانفی بزرگ !!!!!!!
    در بزرگی من شکی نیست چه با علامت تعجب چه بی علامت تعجب، انقدر بزرگ هستم توی دژکوب که دوست و دشمن بلافاصله با دیدن اسم شایان شانگفی ، میگن به به شانگفی بزرگ.

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO
    من همیشه اعتماد به نفس شمارو ستودم
    این رو به عنوان یه تعریف صادقانه میپذیرم، ممنون از تعریفتون.

انشالا سطح سرور با وجود شما بالا میره :دی ....
    شک نکن اگه تصمیم به موندن بگیرم سطح سرور رو بالا میبرم. من فقط 14 روز عید رو توی سرور بودم + سه روز گذشتـه اون هم فقط واسه سرگرمی و احتمال این که 4 تا دوست قدیمی رو ببینم و خوشحال شم ، نه برای بازی حرفه ای و همر و دفاع و کتیبه و واندر و خفت و... میدونی چرا چون من هم مثل خیلی ها همه چیز دژکوب رو تجربه کردم از فارمی تا لیدر کلی و پلنری و حتی فکر میکنم رکورد پوینت دفاعی ورژن 4 هم با 21میلیون پوینت دفاعی دست من باشه پس دیگه انگیزه ای نمیمونه گلم

خیالت راحت هر پستی میخوای بزار انقد واسم مهم نیستی که به خاطر یو جزابیت آخر بازی رو از بین ببرم ......
    متاسفانه کماکان شما بی ادب و نزاکت هستید و حرف زدن یاد نگرفتید ، توصیه میکنم در رفتارتون تجدید نظر کنید وگرنه در اجتماع ضربه خواهید خورد که به من مربوط نیست البته! هنوز برا جذابیت آخر بازی، بازی میکنی؟ هنوز دژکوب برات فان نشده؟ هنز برا بردن هرکاری میکنی؟ حتی آزردن دوستهات؟ البته حق داری کسی که همیشه باختـه باید یه بار هم که شده ببــره

به هرحال مهم نیست گذشته ها گشته ...
    چـرا مهم نیست؟ چن توی این سرور کسی به غیر از هم منطقه ایهات نیست که ازگذشته خبر داشته باشه و جوابت رو بده؟ نه عزیزم من هستم. چند جا دیدم از افتخاراتت توی سرور2 راند3 حرف میزدی. کدوم افتخارات دقیقا منظورت بود؟ خفت شدن خودت؟ آه شاید بلند شدن کتیبه چشمان عقاب از رو کپت؟ آه نه حتما منظورت صفر شدن کپت بود؟؟ شاید هم چیف شدن نان کپت؟ نه نه نه بلند شدنن چکمه منحصر از اکانتت و فاجعه دو میلیون همر و دیوار و این حرفها ؟؟؟

اصلا راست میگی بی خیال گذشته ها گذشته!

شاید بتونی se سر سامونی بدی که همرهای ما ترشی نشن
    اما در مورد سرو سامون دادنن به جنوب شرق من که سهله از من بزرگتر هم نمیتونه سایدی که 40-50 تا اکانت فعال داره و80% پلیرهاش هم بازی رو از dejkoob یاد گرفتند نه از dejkoob و بیشتر اونای دیگشون هم از ورژن4 بازی رو شروع کردن و بیشتر از انگشتهای یک دست هم واندر رو ندیدن و نمیدونن پلن ،استراتژی همر جنگی همر واندرزن رمر پارکینگ بشکه خفت همر جاسوس و.... چی هست، رو سرو سامون بده.

من اگه جای شما بودم و هنوز اینقدر پر شور به بازی علاقه داشتم جای این که اول بازی همه بازیکن های آماتورهای ساید های دیگه رو بزنم و فراری بدم با دوستان برنامه ریزی میکردم 4گرو میشدیم میرفتیم 4تا ساید و بازیکن ها رو آموزش میدادیم تا این دژکوب جدید که دوستامون زحمت کشیدن نوشتن رو ارتقا میدادم تا برای دوستانی مثل علی موبی دیک، مازیار خان ، اردشیر ، میثم ، مملی و محسن جوریاس ، میثم مرغ آتش، آویشن، سبیکه، فواد ، پیمان، پرهام، .ووووو
    دیگران هم انگیزه پیدا شه بیان پای بازی و توی سرورها بعدی جلوی یه تیم قوی ترکیبی از قدیمی ها و جدید ها بازی میکردم و از بازی لذت میبردم و این دژکوب جدید هم جا می افتاد و دوباره میشد

دژکوب بهانه با هم بودن

در انتها توجهت رو به حرف دوستمون منصور خان جلب مبکنم تا تفاوت خودت با یه بازیکن حرفه ای رو متوجه شی.

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها

کاش دشمنامون قوی تر از ما بودن تا عیار بازیکنا مشخص میشد.

Man.j

سربلنــد ، پیـــروز و دنبالــه دار باشیــد.

10. تشکر Mohammadamin22, Amir_Kahkeshaniha تشکر نمود
    نپسندیدن Ali نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود به همه دوستــان

در بزرگی من شکی نیست چه با علامت تعجب چه بی علامت تعجب، انقدر بزرگ هستم توی دژکوب که دوست و دشمن بلافاصله با دیدن اسم شایان شانگفی ، میگن به به شانگفی بزرگ.
    ولی درستش با علامت تعجبه چون فقط از نظر خودت بزرگ هستی

این رو به عنوان یه تعریف صادقانه میپذیرم، ممنون از تعریفتون.
    تعریف نبود جک بود دور هم بخندیم

شک نکن اگه تصمیم به موندن بگیرم سطح سرور رو بالا میبرم. من فقط 14 روز عید رو توی سرور بودم + سه روز گذشتـه اون هم فقط واسه سرگرمی و احتمال این که 4 تا دوست قدیمی رو ببینم و خوشحال شم ، نه برای بازی حرفه ای و همر و دفاع و کتیبه و واندر و خفت و... میدونی چرا چون من هم مثل خیلی ها همه چیز دژکوب رو تجربه کردم از فارمی تا لیدر کلی و پلنری و حتی فکر میکنم رکورد پوینت دفاعی ورژن 4 هم با 21میلیون پوینت دفاعی دست من باشه پس دیگه انگیزه ای نمیمونه گلم
    این رگورد خفت اینات مال سرور 5 نروژ:دی ما که از یو هیچی ندیدم حتی سرور 14 توسط دوستان خودت از ربع رانده شدی بیرون

متاسفانه کماکان شما بی ادب و نزاکت هستید و حرف زدن یاد نگرفتید ، توصیه میکنم در رفتارتون تجدید نظر کنید وگرنه در اجتماع ضربه خواهید خورد که به من مربوط نیست البته! هنوز برا جذابیت آخر بازی، بازی میکنی؟ هنوز دژکوب برات فان نشده؟ هنز برا بردن هرکاری میکنی؟ حتی آزردن دوستهات؟ البته حق داری کسی که همیشه باختـه باید یه بار هم که شده ببــره
    من دژکوب رو هیچ وقت فان بازی نمیکنم بلکه به عشق دوستانم بازی میکنم که دور هم حال میکنیم و زهر زبانم برای امسال شماست

چـرا مهم نیست؟ چن توی این سرور کسی به غیر از هم منطقه ایهات نیست که ازگذشته خبر داشته باشه و جوابت رو بده؟ نه عزیزم من هستم. چند جا دیدم از افتخاراتت توی سرور2 راند3 حرف میزدی. کدوم افتخارات دقیقا منظورت بود؟ خفت شدن خودت؟ آه شاید بلند شدن کتیبه چشمان عقاب از رو کپت؟ آه نه حتما منظورت صفر شدن کپت بود؟؟ شاید هم چیف شدن نان کپت؟ نه نه نه بلند شدنن چکمه منحصر از اکانتت و فاجعه دو میلیون همر و دیوار و این حرفها ؟؟؟
    اصلا راست میگی بی خیال گذشته ها گذشته!
    بچه جون هنوزم وقتی اسم اکانت لئو میاد 4 ستون سرور 2 میرزه اکانتی که بالای 2 میلون هجمی خفت کرد خفت کردن کل همر ادین لیدر کل se و خیلی کارهای دیگه مثل صفر کردن کپ میثم مرغی.. به نظرت کپی که از من صفر شد در زمانی که 12 ساعت به 100 شدن واندر مانده بود ارزش داشت ... دیوار شدن همرها هم تو بابا شاه به من هیچ دبطی نداشت ومن به خاطر اینکه اون زمان شمال غرب به یک دستگی رسیده بود بخاطر اینکه باز این یک دستگی از بین نره من مسولیت رو به عهده گرفتم تو از این چیزها چیزی نمیفهمی

اما در مورد سرو سامون دادنن به جنوب شرق من که سهله از من بزرگتر هم نمیتونه سایدی که 40-50 تا اکانت فعال داره و80% پلیرهاش هم بازی رو از dejkoob یاد گرفتند نه از dejkoob و بیشتر اونای دیگشون هم از ورژن4 بازی رو شروع کردن و بیشتر از انگشتهای یک دست هم واندر رو ندیدن و نمیدونن پلن ،استراتژی همر جنگی همر واندرزن رمر پارکینگ بشکه خفت همر جاسوس و.... چی هست، رو سرو سامون بده.
    مگه از یو بزرگ ترم هست توی دژکوب شانفی بزرگ:دی

من اگه جای شما بودم و هنوز اینقدر پر شور به بازی علاقه داشتم جای این که اول بازی همه بازیکن های آماتورهای ساید های دیگه رو بزنم و فراری بدم با دوستان برنامه ریزی میکردم 4گرو میشدیم میرفتیم 4تا ساید و بازیکن ها رو آموزش میدادیم تا این دژکوب جدید که دوستامون زحمت کشیدن نوشتن رو ارتقا میدادم تا برای دوستانی مثل علی موبی دیک، مازیار خان ، اردشیر ، میثم ، مملی و محسن جوریاس ، میثم مرغ آتش، آویشن، سبیکه، فواد ، پیمان، پرهام، .ووووو
    دیگران هم انگیزه پیدا شه بیان پای بازی و توی سرورها بعدی جلوی یه تیم قوی ترکیبی از قدیمی ها و جدید ها بازی میکردم و از بازی لذت میبردم و این دژکوب جدید هم جا می افتاد و دوباره میشد
    دژکوب بهانه با هم بودن
    والا ما به همه اعلام کردیم و بازم میگم تری دات حاضر جلوی والس و ایس بازی کنه خدارو شکر سرور های اینا مشکل خواصی نداره و گلدشم قیمتش خوبه پایه هستین هسیم خدمتتون ولی یادت باشه بازی کردن جلوی تری دات اونم با کل قوا دل شیر میخواد

در انتها توجهت رو به حرف دوستمون منصور خان جلب مبکنم تا تفاوت خودت با یه بازیکن حرفه ای رو متوجه شی.

ابتدای سرور ربع های دیگه بد نبودن و از پلیرهای قدیمی توش بودن و لی گفتم بازی جلوی تری دات دل شیر میخواد

سربلنــد ، پیـــروز و دنبالــه دار باشیــد.
    شما هم همین طور

12. پسندیدن shahabr پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

این رگورد خفت اینات مال سرور 5 نروژ:دی ما که از یو هیچی ندیدم حتی سرور 14 توسط دوستان خودت از ربع رانده شدی بیرون
    درود به همـه دوستان

متاسفانه کل پستت ارزش ریپلای کردن نداشت و چیزی جز ادب و شعورت رو نشون ندادی ، کاش فروم قبلی بسته نشده بود پست های هم اتحادیای تری داتیت توی سرور 2راند 3 رو برات میذاشتم . حتی کار به جایی رسید که رفیق فابریکت ( سهند) بهت فحاشی کرد کف فروم.

اما رکوردهای من مربوط به همین سرور ایرانه و بازهم اگه فروم قبلی باز بود میتونستی بری عکس و لینک رو ببینی یا از علی رضا اکانت خشایار شاه خودتون در مورد من بپرسی.

در نهایت سرور 14 رو منظورت همون سروری که کلا 3ماه بازی شد؟؟؟ همه حذف کردن رفتن و شما خوشحال بازی رو ادامه دادی و توی شطرنج 1نفره با خودت ، خودتو بردی؟ من هم یکی مثل بقیه که حذف کردن ، سروری که قرار بود 3ماه بازی شه فقط .....ها بازی میکنن شما هم .... بودی و تا تهش بازی کردی

در ضمن یه جا هم دیدم توی پستت گفتی فراخوان دادی واسه بازی ، آخـه .... کی به حرف یه نوب میاد بازی؟؟؟

همون سرور14 یادته؟ یه کلمه تیرداد توی فروم بحثش شد با سعید اسکانیا همه به عشق تیرداد از شمال شرق و جنوب شرق بدون فراخوان جمع شدن توی جنوب شرق، حالا تفاوت خودت رو با یه بازیکن حرفه ای و محبوب متوجه شدی؟

این سرور از اولش هم بازیکن قدیمی نداشت توی هیچ سایدی عمو جون باز هم داری شطرنج یه نفره بازی میکنی

سربلنـد، پیــروز و دنبالـه دار باشیـد

14. نپسندیدن abolfazl نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ولی درستش با علامت تعجبه چون فقط از نظر خودت بزرگ هستی
    اشتباه نکن٬ در نظر همه شانگفی بزرگ هست و ثابت شده برای ما.
    شما هستی که میخوای بزرگی کنی با این پستات اما خیلی خوبه که همه ما میدونیم و میفهمیم که پشت این پستای بیهوده هیچ چیز به جز پوچی نیست.

16. پسندیدن _Slithereen_ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به به
    چه خبره اینجا 4روز فروم نگاه نکردیم جنگ جهانی راه انداختن
    اینجا کجا راه گم کردی :دی
    باعث بانی خیر شدی اینقدر حوصله مون سر رفته به همدیگه گیر میدیم
    واله چندنفر اینجا بودن بعد اینکه حمله کرده بودن نمیدونستن رو چه کتیبه ای لانچ کردن با اطمینان میگفتن رو جنگ آموز زده بودن ولی اصلا اونجا نبوده
    بگذریم فکر کنم بچه های سایدت ازت نگزرن میذاشتی حداقل ایندگیم رو ببینن بنده خدا ها یه آوانس دادیم بازی یاد بگیرن برای سرورهای دیگه
    شایان بی انصافی هست بحث قورباغه هفت تیر کش میاری پس این همه ترووپ از کجا آورده بودن!! اگه اینا دست من بود nw باقی نمیذاشتم

همه سایدها پلیر خوب داشتن ولی رهبری و پلنری ضعیف
    لیدری که کینگ اسپارتو و چندتا بچه زیر سن قانونی باشه همین میشه !!! حرف گوش کنم نبودن اوایل nima.gh
    چندتا از بچه های قوی بودن از تو ساید خودشون همین بچه های زیر سن قانونی تهدید به کاتا کردنشون و زدنشون کردن وگذاشتن رفتن تو شمال غربم یه سری بودن که به کمک غول چماق های ساید جمعشون کردیم
    ما اصولی بازی کردیم
    شمال شرق یک هفته بعد کتیبه ها دوام آورد
    جنوب غرب نزده در رفتن
    جنوب شرقم که اون بازیکنی که نمی دونست رو چه کتیبه ای لانچ کردن از ساید شما بود
    ویرایش توسط XSAYARSHAH : 08-01-2014 در ساعت 03:00 PM

18. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game, shahabr, LEO پسندید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین