نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها

این رگورد خفت اینات مال سرور 5 نروژ:دی ما که از یو هیچی ندیدم حتی سرور 14 توسط دوستان خودت از ربع رانده شدی بیرون
    درود به همـه دوستان

متاسفانه کل پستت ارزش ریپلای کردن نداشت و چیزی جز ادب و شعورت رو نشون ندادی ، کاش فروم قبلی بسته نشده بود پست های هم اتحادیای تری داتیت توی سرور 2راند 3 رو برات میذاشتم . حتی کار به جایی رسید که رفیق فابریکت ( سهند) بهت فحاشی کرد کف فروم.

اما رکوردهای من مربوط به همین سرور ایرانه و بازهم اگه فروم قبلی باز بود میتونستی بری عکس و لینک رو ببینی یا از علی رضا اکانت خشایار شاه خودتون در مورد من بپرسی.

در نهایت سرور 14 رو منظورت همون سروری که کلا 3ماه بازی شد؟؟؟ همه حذف کردن رفتن و شما خوشحال بازی رو ادامه دادی و توی شطرنج 1نفره با خودت ، خودتو بردی؟ من هم یکی مثل بقیه که حذف کردن ، سروری که قرار بود 3ماه بازی شه فقط .....ها بازی میکنن شما هم .... بودی و تا تهش بازی کردی

در ضمن یه جا هم دیدم توی پستت گفتی فراخوان دادی واسه بازی ، آخـه .... کی به حرف یه نوب میاد بازی؟؟؟

همون سرور14 یادته؟ یه کلمه تیرداد توی فروم بحثش شد با سعید اسکانیا همه به عشق تیرداد از شمال شرق و جنوب شرق بدون فراخوان جمع شدن توی جنوب شرق، حالا تفاوت خودت رو با یه بازیکن حرفه ای و محبوب متوجه شدی؟

این سرور از اولش هم بازیکن قدیمی نداشت توی هیچ سایدی عمو جون باز هم داری شطرنج یه نفره بازی میکنی

سربلنـد، پیــروز و دنبالـه دار باشیـد

2. نپسندیدن abolfazl نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود به همـه دوستان

متاسفانه کل پستت ارزش ریپلای کردن نداشت و چیزی جز ادب و شعورت رو نشون ندادی ، کاش فروم قبلی بسته نشده بود پست های هم اتحادیای تری داتیت توی سرور 2راند 3 رو برات میذاشتم . حتی کار به جایی رسید که رفیق فابریکت ( سهند) بهت فحاشی کرد کف فروم.
    والا سهند نمرده زندست هنوز بعضی وقت ها هم سری به این سرور میزنه حتما بهش میگم بیاد جواب این پستت خودش بده

اما رکوردهای من مربوط به همین سرور ایرانه و بازهم اگه فروم قبلی باز بود میتونستی بری عکس و لینک رو ببینی یا از علی رضا اکانت خشایار شاه خودتون در مورد من بپرسی.
    ما که اون موقعشم چیزی ندیدیم

در نهایت سرور 14 رو منظورت همون سروری که کلا 3ماه بازی شد؟؟؟ همه حذف کردن رفتن و شما خوشحال بازی رو ادامه دادی و توی شطرنج 1نفره با خودت ، خودتو بردی؟ من هم یکی مثل بقیه که حذف کردن ، سروری که قرار بود 3ماه بازی شه فقط .....ها بازی میکنن شما هم .... بودی و تا تهش بازی کردی
    والا تا جای که من یادمه شما همون اول سرور 14 که خبری از این حرفها نبود بیرون انداخته شدی

در ضمن یه جا هم دیدم توی پستت گفتی فراخوان دادی واسه بازی ، آخـه .... کی به حرف یه نوب میاد بازی؟؟؟

همون سرور14 یادته؟ یه کلمه تیرداد توی فروم بحثش شد با سعید اسکانیا همه به عشق تیرداد از شمال شرق و جنوب شرق بدون فراخوان جمع شدن توی جنوب شرق، حالا تفاوت خودت رو با یه بازیکن حرفه ای و محبوب متوجه شدی؟
    واما درمورد فرخوان مطمین باش هادی لئو اگه بیشتر از تیرداد محبوب نباشه کمتر نیست

این فرخوان دو فرق بزرگ داشت 1 این سرور ها تازه راه اندازی شده بود و معلوم نبودن کلا در پیکرش کجاست و لی 14 سرور اصلی ایران بود ..

اونجا عقابها انگیزه دادن امدیم ولی اینجا اولش معلوم نبود رقیب کیه و از اونجای که معلوم نبود مولتی هانتر کیه و دوستان والس راهی برای تغلب نداشن ترجیه دادن جلوی تری دات بازی نکنن

این سرور از اولش هم بازیکن قدیمی نداشت توی هیچ سایدی عمو جون باز هم داری شطرنج یه نفره بازی میکنی
    داشت عمو جان اشخاصی مثل سهیل نپی و نیما جی اچ مجید جوکر و غیره که البته با حساب کتاب های که کردن دیدن تاب بازی جلو این تری دات رو ندارن و رفتن

سربلنـد، پیــروز و دنبالـه دار باشیـد
    همچنین

4. پسندیدن shahabr, abolfazl پسندید