نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
میلاد جان اول بگم اکانت sw team حمید رفیق دوال و همشهری من هست . حرف من و اون اینه که این غارت خودکار کلا برداشته بشه . ولی اگر قرار به برداشتنش نیست همگانی بشه امکاناتشم سایت بذاره- در مورد هزینه فرمودین این پیشنهاد رو اولین نفر خود من دادم
گفتم هزینشو خود سایت بگیره - تو همین تاپیکم گفتم

اون مثال اخری واسه دفاعی که گفتی من هنوز نمیدونم چه ربطی داره- مگه الان داری دستی رید میفرستی- نه داداش لیستت که اتومات شکل گرفته اتک هم که غارت خودکار میزنه اون کلیک هر چند دقیقه یکبارشم وی پی اس واست میکنه- حالا بجای اون وی پی اس خود سایت قابلیتشو بذاره پولشم بره تو جیب خودش بده

اسپید ترا بدلیل فقط و فقط عدم برخورد با مولتی اکانتی داغون شد و اتفاقا اونجا مشکل اصلی مقدار غیر متعارف دفاع بود نسبت به همر - البته نه اینکه سایز و تعداد همرا متعارف باشه ولی همون اکانتای چهار همر هم بدلیل عدم بالانس دف و همر حکم پشمک پیدا کردن

ضمنا من در مورد این سرور بحثی ندارم- سرور اسپید هست نهایت صد روزه و منم مهمان شما

حالا کل مطلب به اینجا رسید که خودمون وی پی اس تهیه کنیم دیگه- حله اقا
خب فدای شما بشم خودتون دارید میگید فرقی نداره وی پی اس یا سایت ، خود سایت هم داره میگه مشکل سازه و این همه داستان داره ، بحثی نمیمونه که
اینم که شما با ایشون دوستی من کاری ندارم ))) به من ربطی نداره اصلا ، یک جملشون قشنگ بود من استفاده کردم ، شما ببخش مارو ))

در مورد اسپیدترا هم چون این سرور 3 به یک شد و واندر se دفش زیاد بود اون همر ها حکم پشمک رو داشتن ، اگه اینجوری نمیشد بازی اون همر ها هم تاثیر خودشون رو داشتن حتما
یکی از دلیل هاش عدم برخورد با مولتی اکانت بود ، 50تا دلیل دیگه ام داره که نه من حوصلشو دارم بنویسم نه شما حالشو دارین بخونین

الانم میگین حرفتون اینه که برداشته شه ، تاپیک زدین که اتوماتیک بذارین ! بعد میگین حرف ما اینه برداشته شه ! کلا 2 نفر دارید میگید برای همه بذارید و داخل جمله هاتونم دیدم نوشتین نظر همه اینه که بذارید ، من نظرم این نبود اومدم نظرمو نوشتم ))

آقا مهدی شما ام دیگران رو ...... فرض نکن برادر
خب آنتی بات فقط برای غارت نیست ، تراوی ن استراتژی و بات های دیگه برای دژکوب هم هست و همه کار میکنه ))))

آنتی بات ورداشته شه با یک imacros ساده میشه غارت رو مثل بنز زد )))))

اگه با وی پی اس و آی پی گرفتن میتونی مولتی بسازی واقعا دمت گرم ، و حلالت باشه

من نظرم اینه وقتی کسی میگه فلان کار رو کنین ، اول بیاد مشکلاتشم در نظر بگیره ، همه جوانب رو بررسی کنه ، راه حل برای همه ی مشکلاتش پیدا کنه ، بعد بگن فلان چیز انجام بشه