-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
خب فدای شما بشم خودتون دارید میگید فرقی نداره وی پی اس یا سایت ، خود سایت هم داره میگه مشکل سازه و این همه داستان داره ، بحثی نمیمونه که
اینم که شما با ایشون دوستی من کاری ندارم

))) به من ربطی نداره اصلا ، یک جملشون قشنگ بود من استفاده کردم ، شما ببخش مارو

))
در مورد اسپیدترا هم چون این سرور 3 به یک شد و واندر se دفش زیاد بود اون همر ها حکم پشمک رو داشتن ، اگه اینجوری نمیشد بازی اون همر ها هم تاثیر خودشون رو داشتن حتما
یکی از دلیل هاش عدم برخورد با مولتی اکانت بود ، 50تا دلیل دیگه ام داره که نه من حوصلشو دارم بنویسم نه شما حالشو دارین بخونین
الانم میگین حرفتون اینه که برداشته شه ، تاپیک زدین که اتوماتیک بذارین ! بعد میگین حرف ما اینه برداشته شه ! کلا 2 نفر دارید میگید برای همه بذارید و داخل جمله هاتونم دیدم نوشتین نظر همه اینه که بذارید ، من نظرم این نبود اومدم نظرمو نوشتم

))
آقا مهدی شما ام دیگران رو ...... فرض نکن برادر
خب آنتی بات فقط برای غارت نیست ، تراوی ن استراتژی و بات های دیگه برای دژکوب هم هست و همه کار میکنه

))))
آنتی بات ورداشته شه با یک imacros ساده میشه غارت رو مثل بنز زد

)))))
اگه با وی پی اس و آی پی گرفتن میتونی مولتی بسازی واقعا دمت گرم ، و حلالت باشه
من نظرم اینه وقتی کسی میگه فلان کار رو کنین ، اول بیاد مشکلاتشم در نظر بگیره ، همه جوانب رو بررسی کنه ، راه حل برای همه ی مشکلاتش پیدا کنه ، بعد بگن فلان چیز انجام بشه
عزیزم این تاپیک رو من نزدم امید زد، امید هم عاشق چشم و ابروی من و مهدی نیست که واسه ما دوتا تاپیک بزنه، شما باقی تاپیکهارو نخوندی مشکل خودته بشین بخون ببین وقتی میگیم همه اومدن گفتن از چی داریم حرف میزنیم
مهدی و مصطفی که یه تیم تو اس ای هستن موافق بودن- مانی پارتیزان موافق بود- سعید ایتالیانو موافق بود- اکانت dana roja نیز همینجور- من هم موافق بودم - حد اقل خودمو میتونم بگم که نماینده بیست تا پلیر تیم خودمون هستم اینجا / امثال مهدی و مانی و غیره هم هرکودوم نماینده یسری دوستان دیگه هستن - حالا شما هم مخالفی باش اوکی دمتم گرم
اما این بحث تاپیک زدینو دونفر گفتینو اینا واسه کسی که مسئول فرومه و ندونه چی شده خوب نیست
اسپیدترا هم همون همرا به واندر اس ای تنها نخورد - رو کل واندرا واندر زن خورد و رو همگی حکم پشمکو داشت
درکل تمام دلایلتون در مورد اینکه خود سایت این قابلیتو نذاره فرافکنی بود و هیچ ربطی به موضوع نداشت
حالا بذار دوستان برن دنبال وی پی اس سه تا سرور دیگه ببین چی میشه میلاد جان-
ویرایش توسط mohsen.2pac : 06-27-2020 در ساعت 11:00 PM
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
عزیزم این تاپیک رو من نزدم امید زد، امید هم عاشق چشم و ابروی من و مهدی نیست که واسه ما دوتا تاپیک بزنه، شما باقی تاپیکهارو نخوندی مشکل خودته بشین بخون ببین وقتی میگیم همه اومدن گفتن از چی داریم حرف میزنیم
مهدی و مصطفی که یه تیم تو اس ای هستن موافق بودن- مانی پارتیزان موافق بود- سعید ایتالیانو موافق بود- اکانت dana roja نیز همینجور- من هم موافق بودم - حد اقل خودمو میتونم بگم که نماینده بیست تا پلیر تیم خودمون هستم اینجا / امثال مهدی و مانی و غیره هم هرکودوم نماینده یسری دوستان دیگه هستن - حالا شما هم مخالفی باش اوکی دمتم گرم
اما این بحث تاپیک زدینو دونفر گفتینو اینا واسه کسی که مسئول فرومه و ندونه چی شده خوب نیست
اسپیدترا هم همون همرا به واندر اس ای تنها نخورد - رو کل واندرا واندر زن خورد و رو همگی حکم پشمکو داشت
درکل تمام دلایلتون در مورد اینکه خود سایت این قابلیتو نذاره فرافکنی بود و هیچ ربطی به موضوع نداشت
حالا بذار دوستان برن دنبال وی پی اس سه تا سرور دیگه ببین چی میشه میلاد جان-
دوست عزیز این صحبتا ربطی به مسئول فروم بودن نداره ، من اکانت 200t هستم و از جانب اون دارم حرف میزنم ،
مسئول فروم وظیفش جلوگیری از تخلف و توهین و...... هست پس خواهشا ربط ندین به اون موضوع منم داخل بازی هستم مثل شما،
تمامی حرفا گفته شد ، اگه دلیل منطقی و سازنده وجود داشته باشه که همه جوانب در نظر گرفته شده باشه و کارشناسی شده باشه ، همه ازش استقبال میکنن ،
ایده خام به درد نمیخوره
حرفام سودی برای من نداشت ، یا غارت خودکار سرور درست بشه چیزی از من کم نمیشه ، چند تا دلیل منطقی آوردم و از کسی پله نساختم که بخوام رای جمع کنم برای خودم ،
اگه ایده ی پخته ی کارشناسی شده باشه من نفر اول استقبال میکنم ازش
پستاتون رو مقایسه کنین با هم ، من نقطه مشترکی نمیبینم توش ، هر هدوم یه راهی داره میره منطق درش نیست و بیشتر حاشیست تا صحبت کارشناسی شده و راه حل مناسب !
در ضمن از زمانی که فهمیدیم میتونیم از وی پی اس آی پی داخلی استفاده کنیم و به صورت قانونی با جانشینی غارت های خودکار رو بذاریم ، تیم se هیچگونه مشکلی بابت غارت خودکار نداره ، تمامی حرفای گفته شده برای قبل از خبر دار شدن ما بوده
دیگه نظری ندارم
موفق باشید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن