-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
داداش الان بیا ببین اکانت ما 400 کی نیزه و 70 کی دلاور داره و 14 تا ده و پلیرش بدبخت روزی 10 ساعت رو اکانت هست و لی چون یه شب ریدش دادم 20 روزه مولتی شده و نامه هم که میدیم میگه تعهد بده به کسی پوش نمیدی تا بازت کنم. خوب من میگم در حوزه وظایف مولتی هانتر نیست تصمیم گیرنده نیست که کی پوش بده کی نده. بعدش میگه آی پی خوردی بعد فهمیدیم آی پی وی پی اس رو میگه و هر چی میگیم با جانشینی گذاشتیم رو رید میگه نه شما با پسورد اصلی گذاشتی و حالا بیا ثابت کن که جانشینی هست.
بیا ببین دوستی که اسم نمیبرم من میگم به واسطه دوستی با مولتی هانتر ( هر کی میتونی خلافشو برام ثابت کنه) تاپ که ریست شد در عرض 1 دقیقه 300 کی غارت کرد. خوب مگه غیر از اینه که داره یکی رو غارت میکنه؟ چرا اون میتونه بقیه نمیتونن؟ بابا سرور 70 تا پلیر نداره 40 تاشون مولتی شدن این یعنی چی؟ به جرات میگم 90% پلیر دارن. ما 40 تا پلیر داریم همه هم تو تلگرام هستن بهشون پی ام بدی دیرو زود داره اما جواب میدن
معمولا جرم رو باید ثابت کرد نه بیگناهی رو! و فرض بر پاک بودن همه است از نظر حقوقی. البته استدلال شما هم قابل احترامه. معضل دیگه ای که داریم همین بحث ها هست همین که مولتی هانتر با کسی دوسته که جلوشو نمیگیره حالا ما هرچی قسم بخوریم که کسی اینجا با کسی دوستی نداره فایده نداره. چرا؟ چون یه نفر میتونه سیستم آیپی رو دور بزنه (میشه دوست مولتی هانتر!) یه نفر نمی تونه (میشه دشمن مولتی هانتر)! اتفاقا بیشتر مشکل ما همین مسئله هست. همین قضاوت های اشتباه.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن