نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا عملکرد مولتی هانتر رضایت بخش بوده؟

رأی دهندگان
28. نظرسنجی بسته شده است.
  • بله

3 10.71%
  • خیر

25 89.29%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: انتقاد به عملکرد مولتی هانتر

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    پاسخ اینکه از نظر سیستمی نمیشه فهمید شما مولتی این اکانت هستید یا یک پلیر معمولی. به قول دوستان میشه سیستم رو با یه ریست کردن مودم دور زد! بنابراین نمیشه بر اساس آیپی اکانت رو محدود کرد و مولتی اکانت میاد با یه آیپی دیگه به تخلف پوش ادامه میده.
    اکانتی که تخلف پوش منابع کرده باشه طبق اطلاعیه که ماه ها قبل منتشر شد و به درخواست کاربران بود دچار محدودیت غارت میشه. برای کل پلیرهای سرور.

و صد البته ما هم ازین داستان خسته شدیم. امیدوارم دوستان پیشنهاد قابل قبولی بدن که بشه این داستان تکرار نشه. آیا باید مولتی بازی و پوش منابع رو آزاد بذاریم؟ یا باید کلا پوش منابع رو غیرقانونی کنیم؟ وقتی سیستم آیپی قابل دور زدن هست و پوش هم معنی کار تیمی میده و تخلف نیست آیا بهتر نیست مولتی اکانتی آزاد بشه تا شاهد این اعتراضا نباشیم و هر پلیر هرچقدر خواست اکانت مولتی بسازه که دیگه کسی از کسی شاکی نباشه؟ یا برعکس قوانین رو عوض کنیم و سخت گیری بیشتر و پوش رو کلا ببندیم؟ بنده با اجازه دوستان یه تاپیک درین مورد در تالار بزرگان ایجاد میکنم...

آقا امید ما با مقابله با مولتی اکانتی مشکلی نداریم اما اکانتی که پلیر ساخته داره بازی میکنه و حالا کپش شده 19 و منابعش سریزه و میاد میگه فلانی بیا کپ منو غارت کن کجاش مشکل داره؟
    بله اگر من بیام 20 تا مولتی بزنم و با جانشینی کپش رو 20 کنم و ولش کنم حرف شما متین اما اینکه پلیر اکانت هفته 3-4 بار بیشتر لاگین میکنه پاپ میزنه مولتی کردن این اکانت اصلا جایز نیست. الان فکر میکنید پوش و مولتی بازی صورت نمیگیره؟ چرا میگیره اما برا اونی که پول داره یه مودم سیم کارت خور میگیره و 20 تا اکانت میکشه بالا و رید میزنه که همین الان شاهدش هستیم تو 5 ایکس. اما کسانی که یه نت دارن و بودجه خرید چندتا نت ندارن باید با همکاری پلیرهای دیگ بازی کنن که با این کار بازی تیمی گرفته شده و به سمت بازی انفرادی و پولکی شده.
    اکثرا یا درگیر امتحانات دانشگاه هستن یا سرکار و زمان کمی در روز میان و جانشینش کاراشو میکنه و این مساله که جانشین بیشتر لاگین داشته کلا مساله بی معنی هست. من اکانتارو با پسورد جانشینی میزارم رو غارت خودکار و 4 ساعت از طریق جانشینی داره غارت زده میشه و پلیرش 4-5 ساعت در روز لاگین میکنه باید بگید جانشینی بیشتر لاگین کرده؟
    قوانین باید جوری باشه که برا همه یکسان باشه نه اینکه برا اونی که وضع مالی خوبی نداره سختتر و اونی که پول داره راحتتر بشه
    بهتر هم نیست قانونای سخت رو تو سرورایی که پلیر زیاد داره مثل فینال اعمال کنید نه سرور که کلا 70 نفر هم نیستن
    ویرایش توسط MATRIX III : 01-10-2017 در ساعت 10:05 PM

2. تشکر Omid, M3nTaL, shoshor تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, shoshor پسندید