نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا عملکرد مولتی هانتر رضایت بخش بوده؟

رأی دهندگان
28. نظرسنجی بسته شده است.
  • بله

3 10.71%
  • خیر

25 89.29%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: انتقاد به عملکرد مولتی هانتر

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
    مجتبی جان من با اینکه تو خیلی چیزا با شما موافق نیستم اما دلیل نمیشه جایی که حق میگی بگم مخالفم

در مورد این موضوع من هم موافقم و دقیقا بحث من همینه که چرا اکانت x که x ساخته و x روش هزینه کرده و لاگین میکنه مولتی حساب میشه؟
    من میخوام بحث پوش و مولتی اکانتی مشخص بشه

مثلا محسن اکانت ساخته کپ داده بالا دوست داره بده مجتبی رید کنه - این اگر مشکل داره بگید ما هم گردنمون از مو باریکتر دیگه نمیدیم رید کنه حتی اگر با قوانین شما سازگاری نداره

کلا دوست داریم به یه اجماع برسیم بدونیم چیکار کنیم نه اینکه یه سرور یجور باشه سرور بعدی یحجور دیگه- تصمیم کلی بگیرید نه تصمیم فردی
    داداش الان بیا ببین اکانت ما 400 کی نیزه و 70 کی دلاور داره و 14 تا ده و پلیرش بدبخت روزی 10 ساعت رو اکانت هست و لی چون یه شب ریدش دادم 20 روزه مولتی شده و نامه هم که میدیم میگه تعهد بده به کسی پوش نمیدی تا بازت کنم. خوب من میگم در حوزه وظایف مولتی هانتر نیست تصمیم گیرنده نیست که کی پوش بده کی نده. بعدش میگه آی پی خوردی بعد فهمیدیم آی پی وی پی اس رو میگه و هر چی میگیم با جانشینی گذاشتیم رو رید میگه نه شما با پسورد اصلی گذاشتی و حالا بیا ثابت کن که جانشینی هست.
    بیا ببین دوستی که اسم نمیبرم من میگم به واسطه دوستی با مولتی هانتر ( هر کی میتونی خلافشو برام ثابت کنه) تاپ که ریست شد در عرض 1 دقیقه 300 کی غارت کرد. خوب مگه غیر از اینه که داره یکی رو غارت میکنه؟ چرا اون میتونه بقیه نمیتونن؟ بابا سرور 70 تا پلیر نداره 40 تاشون مولتی شدن این یعنی چی؟ به جرات میگم 90% پلیر دارن. ما 40 تا پلیر داریم همه هم تو تلگرام هستن بهشون پی ام بدی دیرو زود داره اما جواب میدن

در ضمن اکانتی که واقعا مولتی هست اگر مشکل پیدا میکنه بهتر نیست مثل قدیم نشه بهش اتک داد تا کسی تلفات الکی نده؟ یا اگر هم میشه اتک بدی حمله که میخوره بزنه این اکانت دارای محدودیت شده و پلیر از همه جا بی خبر تلفات نده
    ویرایش توسط MATRIX III : 01-10-2017 در ساعت 10:21 PM

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید