-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
داداش الان بیا ببین اکانت ما 400 کی نیزه و 70 کی دلاور داره و 14 تا ده و پلیرش بدبخت روزی 10 ساعت رو اکانت هست و لی چون یه شب ریدش دادم 20 روزه مولتی شده و نامه هم که میدیم میگه تعهد بده به کسی پوش نمیدی تا بازت کنم. خوب من میگم در حوزه وظایف مولتی هانتر نیست تصمیم گیرنده نیست که کی پوش بده کی نده. بعدش میگه آی پی خوردی بعد فهمیدیم آی پی وی پی اس رو میگه و هر چی میگیم با جانشینی گذاشتیم رو رید میگه نه شما با پسورد اصلی گذاشتی و حالا بیا ثابت کن که جانشینی هست.
بیا ببین دوستی که اسم نمیبرم من میگم به واسطه دوستی با مولتی هانتر ( هر کی میتونی خلافشو برام ثابت کنه) تاپ که ریست شد در عرض 1 دقیقه 300 کی غارت کرد. خوب مگه غیر از اینه که داره یکی رو غارت میکنه؟ چرا اون میتونه بقیه نمیتونن؟ بابا سرور 70 تا پلیر نداره 40 تاشون مولتی شدن این یعنی چی؟ به جرات میگم 90% پلیر دارن. ما 40 تا پلیر داریم همه هم تو تلگرام هستن بهشون پی ام بدی دیرو زود داره اما جواب میدن
معمولا جرم رو باید ثابت کرد نه بیگناهی رو! و فرض بر پاک بودن همه است از نظر حقوقی. البته استدلال شما هم قابل احترامه. معضل دیگه ای که داریم همین بحث ها هست همین که مولتی هانتر با کسی دوسته که جلوشو نمیگیره حالا ما هرچی قسم بخوریم که کسی اینجا با کسی دوستی نداره فایده نداره. چرا؟ چون یه نفر میتونه سیستم آیپی رو دور بزنه (میشه دوست مولتی هانتر!) یه نفر نمی تونه (میشه دشمن مولتی هانتر)! اتفاقا بیشتر مشکل ما همین مسئله هست. همین قضاوت های اشتباه.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
معمولا جرم رو باید ثابت کرد نه بیگناهی رو! و فرض بر پاک بودن همه است از نظر حقوقی. البته استدلال شما هم قابل احترامه. معضل دیگه ای که داریم همین بحث ها هست همین که مولتی هانتر با کسی دوسته که جلوشو نمیگیره حالا ما هرچی قسم بخوریم که کسی اینجا با کسی دوستی نداره فایده نداره. چرا؟ چون یه نفر میتونه سیستم آیپی رو دور بزنه (میشه دوست مولتی هانتر!) یه نفر نمی تونه (میشه دشمن مولتی هانتر)! اتفاقا بیشتر مشکل ما همین مسئله هست. همین قضاوت های اشتباه.
من با نظر شما موافقم فقط یه مشکل بزرگ داریم در این مورد
مولتی هانتر یا بهتر بگیم اعمال کننده قانون - (اعمال کننده قانون) تو پرانتز گذاشتم که بیشتر دقت کنید
توی این سایت اعمال کننده قوانین توی سرورها داره هر سرور بسته به نظر پلیرها عمل مینکه یعنی من محسن توپاک بگم اقا اشتبه هست و فشار بیارم نظرش تغییر میکنه( امتحان کردم که میگم)
شما قانون سفت و سخت بذار امید خان و بگو عوض نمیشه - شاید اولش با شما مخالفت بشه ولی بعد از یه مدت همه میفمهن همینه که هست یا کنار میان یا گود بای میدن- اینکه من بدونم با اهرم نامه به مولتی اونم با چرخش 180 درجه تو هر سرور میتونم کارمو پی شببرم بجز کمتر شدن و ریزش پلیر چیزی عاید شما نیمشه اینو جدی میگم
تا نباشد چوب تر - فرمان نبرد......
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام مجدد .
عذر میخوام کوتاهش کردم واسه اینکه طولانی تر نشه پست
دوست عزیز ، توی همون فینال هم که مثال زدید شخص بنده تا لحظه ایی که همر هام بودن . یه دونه پوش نمیکردم . همونطور که دیدین خیلی از همر ها بخاطر ریختن دف توی آبادی مولتی خسارت دیدن و ما همچین داستانی رو نداشتیم . یه تایمی هم جنگ آموز داشتیم که اوون زمان باید اکانت پوش شه تا شارژ شه
در مورد پوش و مولتی بازی در کل نظر منم همینه که با مولتی بازی و پوش باید برخورد بشه . هیچ سروری هم از این داستان شاکی نبودم . همین کا 5 هم اکانت بنده مشخصه . میتونید ببینید مولتی میزنه یا نمیزنه
با پوش در هر سروری و هر شرایطی باید برخورد بشه . چه ساید برنده و چه ساید بازنده .
مصطفی رو هم تا جایی که میشناسم و بقیه دوستان هم میشناسن ، نیازی به گفتن نیست که یکی از پاک ترین پلیر های دژکوب ایران هست
آقا امید بجای نظر خواهی از پلیر ها ، با برنامه نویس های خودتون صحبت کنید و ببینید چه راه حلی پیشنهاد میدن برای جلوگیری از پوش منابع . فکر نکنم من پلیر بتونم روشی پیشنهاد بدم که بعدا خودم نتونم دورش بزنم
افیشن جان داداش گل و کوچیکم من شما رو دوست دارم قلبا و اینو از ته دلم میگم چون حرف حق از شما شنیدم توی تاپیکها
من نگفتم شما 1% پوش میکنی از شما مطمینم چون گول بازی و رعد....
من میگم شما اون زمان هم که کلی به سودت هم نیست اعتراض کن مثل فینال- کلی نه اکانت شخص تو متای شما رو منظورم بود
در مورد پوش هم گفتم خدمتتون منظورم اینه پوش از مولتی ممیز بشه
میخوام بدونم کلا پوش مشکل داره یا مولتی بازی مشکله
ارادتمند همه رعد بازا هم هستیم اینجا رومن باز شدیم:دی
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-10-2017 در ساعت 10:37 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
من با نظر شما موافقم فقط یه مشکل بزرگ داریم در این مورد
مولتی هانتر یا بهتر بگیم اعمال کننده قانون - (اعمال کننده قانون) تو پرانتز گذاشتم که بیشتر دقت کنید
توی این سایت اعمال کننده قوانین توی سرورها داره هر سرور بسته به نظر پلیرها عمل مینکه یعنی من محسن توپاک بگم اقا اشتبه هست و فشار بیارم نظرش تغییر میکنه( امتحان کردم که میگم)
شما قانون سفت و سخت بذار امید خان و بگو عوض نمیشه - شاید اولش با شما مخالفت بشه ولی بعد از یه مدت همه میفمهن همینه که هست یا کنار میان یا گود بای میدن- اینکه من بدونم با اهرم نامه به مولتی اونم با چرخش 180 درجه تو هر سرور میتونم کارمو پی شببرم بجز کمتر شدن و ریزش پلیر چیزی عاید شما نیمشه اینو جدی میگم
محسن جان شما جنوب غرب بودی (البته اگر اشتباه نکرده باشم چون یه سرور با همین اسم بودید تو ساید ما) و فکر کنم کنار خود ما بازی کردی زمانی که ماهان بود و خیلی از بجه های جنوب غرب میرفتن یه اکانت میزدن و فقط یه کپ میکشیدن و یه پلیر تازه وارد به این بازی هم میفهمه که این اکانت فقط و فقط پوشر هست و جلوی این اکانتارو گرفتن هیچ اشکالی نداره و ما هم موافق هستیم چون دیدیم دوستان میام میگن 2 کی گلد میدم بیا برام یه اکانت بساز فقط کپش رو 18-19 کن. چون پول داره گلد میخره و میده براش پوشر میکشن اما منی که گلد اکانت خودمو به زور میتونم جور کنم پس نمیتونم اکانت پوشر بسازم و همه دوستام هم دارن بازی میکنن پس میان هم خودشون بازی میکنن همر و دف میسازن هم کپشو وقتی نیاز داشته باشم میده غارت کنم و این با مولتی بودن زمین تا آسمون فرق داره. ما بحثمون اینه که جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه اما نه هر اکانتی که پلیر داره
ویرایش توسط MATRIX III : 01-10-2017 در ساعت 10:54 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
محسن جان شما جنوب غرب بودی (البته اگر اشتباه نکرده باشم چون یه سرور با همین اسم بودید تو ساید ما) و فکر کنم کنار خود ما بازی کردی زمانی که ماهان بود و خیلی از بجه های جنوب غرب میرفتن یه اکانت میزدن و فقط یه کپ میکشیدن و یه پلیر تازه وارد به این بازی هم میفهمه که این اکانت فقط و فقط پوشر هست و جلوی این اکانتارو گرفتن هیچ اشکالی نداره و ما هم موافق هستیم چون دیدیم دوستان میام میگن 2 کی گلد میدم بیا برام یه اکانت بساز فقط کپش رو 18-19 کن. چون پول داره گلد میخره و میده براش پوشر میکشن اما منی که گلد اکانت خودمو به زور میتونم جور کنم پس نمیتونم اکانت پوشر بسازم و همه دوستام هم دارن بازی میکنن پس میان هم خودشون بازی میکنن همر و دف میسازن هم کپشو وقتی نیاز داشته باشم میده غارت کنم و این با مولتی بودن زمین تا آسمون فرق داره. ما بحثمون اینه که جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه اما نه هر اکانتی که پلیر داره
گل گفتی و نظر ما هم همینه
جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه نه اکانتی که 6-7-8-20 ده داره بسته به زمان سرور و روی اکانتش دف و همر هم میکشه و ای پی خاص خودشو داره حالا کپشو هم میده مجتبی ماتریکس که تو سایدشه و وقت بیشتری از اون میذاره و همر خوب میکشه که در اخر به سود سایدش استفاده میشه گرفته بشه
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
گل گفتی و نظر ما هم همینه
جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه نه اکانتی که 6-7-8-20 ده داره بسته به زمان سرور و روی اکانتش دف و همر هم میکشه و ای پی خاص خودشو داره حالا کپشو هم میده مجتبی ماتریکس که تو سایدشه و وقت بیشتری از اون میذاره و همر خوب میکشه که در اخر به سود سایدش استفاده میشه گرفته بشه
من یه جوز دیگه هم مثال میزنم
الان تو سرور 5 ایکس شمال غرب 40 تا اکانت داره و میانگین همر هر اکانت 2 تا هست و مجموعا چیزی بین 60 تا 80 همر داره رید میزنه و مسلما منابع نمیاد برا همرا اما ساید دیگه کلا 8 تا پلیر به زور داره و منابع خوبی میاد براش. حالا منی که لیدر سمالغرب هستم میام اکانتایی که پلیر داره و دف سازه کپ هاشون رو تقسیم میکنم بین اکانتای همر ساز که بتونن همرشون رو شارژ کنن اما مولتی هانتر میاد اکانتارو محدود میکنه میگه مولتی هستن و این باعث شده هم پلیر اون اکانتا بعد از 1 هفته که میبینن اکانتشون باز نشده بیخیال بازی بشن و ول کنن برن و این ضرر به ساید و حتی خود سرور هست . متاسفانه قانونی مبارزه با مولتی اکانتی گذاشتن اما درست نزاشتن و این ضعف این قانون هست که هر پوشی رو پوش از مولتی تشخیص میدن
-
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
من یه جوز دیگه هم مثال میزنم
الان تو سرور 5 ایکس شمال غرب 40 تا اکانت داره و میانگین همر هر اکانت 2 تا هست و مجموعا چیزی بین 60 تا 80 همر داره رید میزنه و مسلما منابع نمیاد برا همرا اما ساید دیگه کلا 8 تا پلیر به زور داره و منابع خوبی میاد براش. حالا منی که لیدر سمالغرب هستم میام اکانتایی که پلیر داره و دف سازه کپ هاشون رو تقسیم میکنم بین اکانتای همر ساز که بتونن همرشون رو شارژ کنن اما مولتی هانتر میاد اکانتارو محدود میکنه میگه مولتی هستن و این باعث شده هم پلیر اون اکانتا بعد از 1 هفته که میبینن اکانتشون باز نشده بیخیال بازی بشن و ول کنن برن و این ضرر به ساید و حتی خود سرور هست . متاسفانه قانونی مبارزه با مولتی اکانتی گذاشتن اما درست نزاشتن و این ضعف این قانون هست که هر پوشی رو پوش از مولتی تشخیص میدن
دقیقا مبحث داره درست پیش میره و به نتیجه میرسه و اسه سرورای بعدی- من هم نظرم همین هست که پوش از مولتی اکانتی جدا بشه- شاید من دوست داشته باشم مجتبی رو پوش بدم و این مولتی اکانتی مجتبی نیست
اینو رفع کنیم خیلی از مشکلات واسه همه پلیر ها حل میشه
الان جوری شده که همه زود در مورد پوش گارد میگیرن و من دنبال اینم که پوش بده یا خوب؟ اگر بده که کلا این بازی میره زیر سئوال وقتی 5میل دف بخوای جمع کنی تو واندر یا بر عکسش یه واندر با 5 میل دف رو بزنی
-
-

نوشته اصلی توسط
Omid
یه امر بسیار واضحیه که وقتی یه ای پی ثابت روی اکانت هست یعنی اکانت پلیر داره
پس حالا هر چیم ای پی جانشینی روش باشه دلیل بر مولتی بودنش نیست
شاید پلیر تازه وارده که پلیر ها در حال کمک به اون هستن
شاید لیدر ها در حال برسی اکانتش هستن
شاید اکانت به عنوان دف ساز یا پوشر شخصی باشه که دوست به کمک اون اومده و اکشو براش میشکشه(اگر مخالف پوشر هستید پس حجم تولید منابع ناتار و ابادی هارو افزایش بدید توی هیچ یک اس سایت های دژکوب پوش گیری چیزی غیر قانونی نیست چون بازی بدون منبع ارزشی نداره)
بحث بعدی نداشتن قانون واحد هست
مولتی هانتر ها در هر سرور به صورت دلبخواه جواب پلیر هارو میدن
برای مثال خودتون شخصن توی یه سرور شرکت کنید از دو اکانت یک نامه یک سان برای مولتی هانتر ارسال کنید اگر پاسخ ها یک سان بود....
صحبت هاتون نشانگر تقلید از سایت ای ار هست لاکن اصلا رفتار های ادمین المان ای ار رو ندارید .
شما خودتون کلاهتو بکن قاضی توی سایت k5ما اشتباه میگیم ولی این اعتراضات فقط برای یه سرور نیست بلکه برای کلیه سرور هاس
به فکرتون رسیده چرا این این صحبت ها بعد از این همه سال حالا اینقدر بالا گرفته
واقعا تمامی شواهد نشانگر کم کاری مولتی هانتر هاس که اداره مولتی هانتر ها نیز بر عهده شماس...
ویرایش توسط M.HERO : 01-10-2017 در ساعت 10:45 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن