-

نوشته اصلی توسط
200t
سلام
سرور i3 همه ساید ها مولتی اکانت زیادی داشتن و روز به روزم زیاد تر میشد ، سرور final3x و final2x و final25x ، بعضی از سرورای 50x و کلیه سرور های مهم، که هر 4 ساید تیم قوی میاد با برنامه ریزی قبلی ریجست میکنن ، همین وضعیت رو داره ، یعنی سرور های جذاب مولتی بازیشم میطلبه ، و من ندیدم که اعتراض خاصی هم به این مورد باشه ، پس دوستان نیان اون سرور هارو با یه سرور دیگه مقایسه کنن ،
ولی بعضی سرور ها مثل m1 ، یک ساید با برنامه ریزی قبلی میاد و 3 ساید دیگه اینجور که مشخصه خیلی با برنامه نیومدن ، یعنی کلا سرور های نرمال این سایت به خاطر جمعیت کم پلیر همین وضعیت رو داره به جز چند تا سرور مثل j1 که اینطور که شنیدم سرور سنگینی بود ، ساید های ضعیف هم خب وضعیت سرور رو میبینن دوست دارن آخر بازی توی اتحاد برنده باشن پس یکی از ساید ها 100% متا میشه با سایدی که با برنامه قبلی اومده ،
وضعیت بن شدن و محدود شدن اکانت ها توی سرور m1 نشون داده که برنامه ربزی قبلی خیلی نمیتونسته دخیل باشه وگرنه این همه اکانت بن و محدود نمیشد! پس مولتی اکانت سازی در اینگونه سرور ها 100% توی نتیجه ی بازی تاثیر مستقیم داره
یه مثال کوچیک میزنم ، من همرم رو بلند کنم برم پایتخت 15گندمی اکانتی که میدونم داره یکی رو پوش میکنه بزنم ، بعد صاحب اکانت خب اکانت هارو چک میکنه و متوجه حمله بنده میشه ، نتیجش چی میشه ؟ یا کاتا های بنده اینسرت میشه ، یا دفاع کامل انجام میشه و همر بنده از بین میره!
یعنی من اومدم یه اکانت مولتی رو بزنم که فقط روند پوش کردنش رو کمی به تعویق بندازم ولی به جاش یه همر خوب از سایدم کم شد ! اگه اکانت مولتی رو نزنم بیام تارگت های اصلی رو مثلا 10 روز فیک دقیق بزارم روشون و دفاع ثابت زیادی بریزن ، در این صورت میتونن بازم از مولتی اکانت ها استفاده کنن و با غارت کردنشو (پوش) خیلی راحت گندم دفاع رو بدن، ولی اگه مولتی اکانت نباشه مطمئنا تامین گندم 10 روز دفاع ثابت و شارژ همر تقریبا غیر ممکنه ! ( اگه از سایدشون گندم تامین بشه ،خب روند رشد سایتشون کمی عقب میفته )
یا یه مثال دیگه : طرف وضعیت مالی خوبی داره
اول بازی 10 تا اکانت مولتی رو میزاره روی غارت خودکار و فقط سر میزنه و نیرو شارژ میکنه ، حالا با این 10 تا نیمچه همر کلی کار میشه انجام داد و کلی پلن انجام داد یا اینکه زمان کتیبه ها میشه کلی کتیبه کلین کنه
یعنی 10 تا اکانت مولتی اگه با برنامه ساخته شه میتونه با یه دهکده نیرو هجومی بسازه ، با پایتخش ساید رو پوش کنه و با بقیه فیدر ها میتونه دفسازی کنه،
خب همین 3 مورد واقعا کم کاری نیست که یه اکانت مولتی میتونه انجام بده !
ولی اینجورچیزا توی سرور های سنگین اصلا موردی نداره چون همه ی ساید ها انجام میدن و اگه بخوای جلوشو بگیرین اصلا نمیشه و 100% ناخواسته یسری ناراضی میشن و یه سری راضی ! پس توی این سرورا بن کردن مولتی اکانت حق رو ناحق میکنه
ولی سرور های سبک که تعداد پلیر کمی داره بن نکردنش حق رو نا حق میکنه
پیشنهاد بنده :
اینکه توی سرور های سنگین به ازای هر پلیر ، بزارین یه اکانت ساخته شه
توی سرور های جمعیت کم ،مولتی اکانت رو کلا مسدود کنین ، به نظر من ، بزارین اکانت مولتی خیلی خوب رشد کنه وقت و هزینه هم صرفش بشه ، موقع استفاده که رسید بن کنین ، اینجوری طرف دیگه نمیاد مولتی بسازه ، ولی اگه مثلا 2 یا 3 تا پلیر بودن بتونن 3 تا اکنت بزنن و جانشین هم کنن و خیلی قانونی به اکانت ها سرنن ، ولی نذارین پوش انجام شه
موقع کتیبه ها هم : اکانت هایی که کتیبه انبار و جنگ آمئز وقتی اومد دستشون بزارین پوش رو انجام بدن
حالا مشکل کار شما رو بگم کجاست ، شما نظارتتون توی سرورا خیلی کمه ، ( من که این چند وقت ایطور متوجه شدم) و به جاش بیشتره سیستم های نظارتیتون اتوماتیک هست ،
ولی شما میتونین بعد گذشته یک ماه همه اکانت هارو توی یک هفته کامل چک کنین ، جانشینی ها ، لوگین ها ، آی پی ها و و و خیلی چیزای دیگه که شما از بنده بهتر میدونین ، اگه یه مدت اینجوری پیش برین خود به خود برای همه جا میفته که طبق یه روال بازی کنن
مشکل اساسی بعدی هم اینه که شما قاطعیت برخورد ندارین ، سایت رقیب شما یه اکانت به ما پیشنهاد فروش داد ، بلافاصله گذارش دارین و یک ساعت بعد نامه برای ما اومد ممنون بابت همکاریتون و اکانت گزارش شده مسدود شد ، تموم شد و رفت ! ولی اگه اینجا اتفاق میفتاد که بنده بارها دیدم یه مولتی هانتر تذکر میده ، یه مولتی هانتر پانیش میزنه ، یه مولتی هانتر بن میکنه که بن کردن رو به ندرت دیدم ،
حالا اگه به جای گفتن کلمه فروش شماره موبایل رد و بدل شد شما به مدت 10 روز میتونین اون اکانت رو زیر نظر داشته باشین و اگه ایمیلی عوض بشه یا آی پی خیلی تغییر بکنه متوجه فروش میشید ، اون اکانت باید مسدود شه چون کسی که پیشنهاد فروش میده 100% برای فروش اومده و اصلا نمیخواد بازی کنه و با فروش اکانتش میتونه ضربه سنگینی به ساید بزنه !
این یه مثال بود
بقیش رو دیگه خودتون باید پیدا کنین که قانون به صورت قاطع و در همه سرور ها به طور یه نواخت باشه و بستگی به حال روحی مولتی هانتر در اون لحظه نداشته باشه
مجازات مولتی اکانت هم بن شدن کامل یکی از اکانت ها و پانیش به مقدار خیلی کم !
دوست عزیز شما که بوسیدی گذاشتی کنار بعد از جانفشانی های بسیار برو به سلامت گلم و موفق باشی
شما خودت مرجع تقلیدی برو سرور ران کن
با عرض معذرت از همه دوستان ولی دوستی که بدترین الفاظ( ناموسی) رو واسه یه بازی به کار میبره کاملا هدف و تفکر ذهنیش مشخصه- بهتره که خودشون یه سایت ران کنن و امثال خودشون در خدمتشون باشن
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-10-2017 در ساعت 11:26 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن