نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
از ترس !؟ گفتم یهو از فرشته ها میگم ناراحت میشی )))) ترس از چی !؟ بچه جون وقتی تو با 16 17 سال سن میای یه چی میگی بعد من جوابتو بدم ، واسه من بده ، تو رو که 4 نفرم هم از صدقه سر من و عارف و ماهان شناختن ، کجا بودی کلا تا حالا !؟ ما که تازه کاری ، تو کجاش بودی )) آقا سرچ داشتم میکردم ، گویا بیشترین چیف لینک سبز تو برورای نرمال مال یه اکانت بوده تو بورکینافاسو )) 170کی گرز جز سنگینا بوده و 65 کی شمشیر رومن ، دیگه تو مابقی پلن ها اقلا یه تروپ لاست خورده که لینک زرد شه ))) جدی چجوری سبز زد ، خدا ازت نگذری ، 10 12 کی گرزی لاست خورد از بی گندمی ))) هر کی میاد منو ضایع میکنه !؟ یه نگاه کن زیر پستایی که از اول تا حالا گذاشتیم ، مال خودتو ببین مال منم ببین !
من التماس اینو اون میکنم !؟ افشین و بگم بیاد !؟ ممد owldark رو چی !؟ برهان از اکانت اسپارتاکوس !؟ کیو بگم بیاد گل پسر !؟ شنیده شده چیفر از اکانت avenger که رفته رفیقا زدن بیرون اتحاد ، آیا صحیحه مطلب !؟ لطفا شفاف سازی کن )))))))))) جدا چه حسی داره با این فضاحت باختن !؟ از این به بعد NE رجیستر میکنی !؟ شایدم جاهایی که پرچم باشه ، مثه همین سرور که رفتی زیر سایه اونایی که کل کل داشتی و کلی زده بودنت گویا ! تفاوت رو لمس کردی !؟ گل پسر ، اگه میخوای از کسی تقلید کنی و اداشو دربیاری ، اول باید ببینی کجا چی کارا و چجوریا کرده ، ما اگه با 4 نفرم جدی حرف میزدیم اون موقع ها ، چون حرفمون برو داش ، پلیر هم زیاد بود ، دیگه 4 تا رفیق نشستیم دور هم امر و نهی نداره که ! لینک سبز چشم یونیک دادی !!! داریم مگه ! تا حالا جایی ندیده بودیم !

این دوستمون توهم زده عمو عباس، اون 20 کی شمشیر رو که ب کاتا زدیم و دف کرد میگه ، خوابمون برد یهو )) چشم سبزم من دادم با لینک سبزز ، همر منم لینک سبز پرید )))

سوال امروز : شما اسم آیدیت مگه سجاد مرلین نیس !؟ چرا ته پستات باز میزنی سجاد ))) !؟
با کدوم فضاحت باختن ؟ )
یعنی اینجا همه به شما نوبا میخندن که تا اینجا بازی ادامه پیدا کرده .
والا هر سروری ما بودیم 10 روز بعد کتیبه ها تکلیفش مشخص شده )

ببینم میری سرچ هم میزنی؟ اینجارو با سرور جهانی مقایسه میکنی ؟ ))
خیلی لول داری

سایدم 2تیکه شده منم بدون اجازه همراشونو لانچ کردم ) دیگه چی ؟ )
فشار خورده روزگار نبینم :*

دوباره باید انتقالت بدم(دایورت) زیاد از حد بهت بها دادیم . تو دنیا واقعی اینقد بهت بها نمیدن واسه همین حرفای توی دلتو اینجا میزنی )

بازم ارجاع میشی به این پست نوبک خان ..
نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها

آخرین وضعیت سرور و تا اینجا میزارم. چون فروم پاک نمیشه .بمونه واسه آیندگان.. که بعدا نگن فلان سرور فلان کارو کردیم

page 1.jpg
Page 2.jpg
page 3.jpg
اتحاد :
Clan.jpg

تو این سرور که وضعیتش مشاهده میشه حتی -صفر- بشم فرقی واسم نمیکنه. و چیزی از من کم نمیکنه

تو با کل تیمت پلیری نیستین که حتی روبه رو تیم se خالی پلی بدین ..
الکی سرور L1 هم خودکار خودکار میکردین .
2 تا تیم خوشگل اگه کنارتون بود احتمال مثل اون رفیقت به دلیل کمبود تایم حذف میشدین ..
بوس بوس
موفق باشی