نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hawk نمایش پست ها

سلام

داش چطوری میگم این همرو از کجا اوردی اخه من ندیده بودم توضیح لطفا
    طرف سرور l1 بازیو ول کرده رفته به این گفته من k1 هم بازی نمیکنم .

اینم اومدی همری که روی لاست بوده و هیچ شارژ هم نشده باهاش کتیبه منحصر هم کلین شده چیف کرده

اونم ساعت 5 صبح زده ساعت 6 خورده .
    سطحت در همین حده بیشتر از این چیزی بلد نیستی ..

مثل اینکه یادت رفته اولین پلنت روی اکانت s.o.s اونم دف ساز ))

چالش : پلن تونستی بری 72 ساعتی بعد بیا اینجا ادعا کن .

پ.ن : پستت خیلی زیاده کلا انتقال داده شدی (دایورت)

حالا هی بیا پست بزار

ســـجاد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
    تبریک محمد رضا جان بابته دف قشنگت

البته باید اینو هم در نظر گرفت که موقع اینجور لانچ ها که بدون کاتا همر جولو میزنن تو این تایم و این شرایط سرور باید

چکمه کوچیک تو دهکده باشه

تا مدافع تایمش کمتر باشه برای جمع کردن دف ولی همینطور که دیدید کم تجربگی کرد لانچرشون و تشخیص ریل بودن

اتک سخت نبود زیاد و راحت می شد فهمید که اتک ریل هست

اگرم آرش تشخیص نمیداد ازش ناامید میشدم :دی )))) (الان آرش زنگ میزنه فحش میده ... :دی

حالا ناامید نشن دوستانمون تلاش کنن بالاخره یه روزی موفق میشن :دی
    سلام فراری

تو هم اومدی بری بچسبی به یه سایدی که شاخ شده ؟

تو نبودی میگفتی آرش عرضه پلن زدن نداره همه پلنارو فرشید با زاووش میزدن سرور 10 ؟؟))
    تو نبودی واسشون رپ مینوشتی تو پروفایل ؟ )
    چیشد ترسیدی حذف کردی یا تایم نداشتی ؟؟

کاراکتر همتون مشخصه سرور L1 میبینمتون حالا همتون هستین ...

عجبا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط All Stars نمایش پست ها
    لطفا قوانین رو رعایت فرمایید
    مثل اینکه فشار تو زیاد رفته بالا )
    لحن مناسب عزیزم .

ما یه جا دیگه زدیم تو چرا فشار میاد بهت ؟
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

2. تشکر .SpaRtaN. تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjad marilyn نمایش پست ها
    سلام فراری

تو هم اومدی بری بچسبی به یه سایدی که شاخ شده ؟

تو نبودی میگفتی آرش عرضه پلن زدن نداره همه پلنارو فرشید با زاووش میزدن سرور 10 ؟؟))
    چیشد ترسیدی حذف کردی یا تایم نداشتی ؟؟

کاراکتر همتون مشخصه سرور l1 میبینمتون حالا همتون هستین ...

عجبا
    عجیبا غریبا )

من گفتم آرش عرضه پلن زدن نداره ؟ ) گفتم سرور 10 90% پلن ها و لانچ هارو فرشید خدا بیامرز میزد و بعدشم اسمی از زاوش نیاوردم من که اضافه میکنی

چون من اون زمان اصلا زاوش رو نمیشناختم و تایم واندر بود که با زاوش سر جزو تیم هولدری بودش آشنا شده بودم و اون تایم هم کل سرور به جزsw بیابون بود:|

منو آرش با این که اول سرور ساید مخالف هم بودیم ولی این جریان فقط مال تو بازی بود و ربطی به جریان بیرونمون نداشت

آلانم شما سعی نکن میونمونو بهم بزنی )

نکته بعدی مال پروفایل نویسی هست که اونم اون تایم واسه تیم فشار se بود )

نکته بعدی اینه که به دلیل نداشتم تایم حذف شد اکانت حالا تو میخوای هرجوری فکر کنی اصلا برام مهم نیست میدونی چرا ؟ )

چون تو همونی هستی که با رفیق گرامیت بعد حذف اکانتم اومدی گفتی تو میری آمار میدی به ساید nw )

بنده ی خدا تو ساید sw همه همه 10 تا پلیر درست حسابی نبود ناصر اینارو من آورده بودن اون سرور که بعد حذف شدن اکانت من اونا هم ول کردن حالا با این

شرح حال من شدم آمار بده )

بعد نکته جالب تر میدونی چیه ؟ )

اون یکیه دیگه که قدیمی ترین پلیر آی آر هست و 568 تا سرور سابقه تو کام و ... اینجور جاها داره بحث لانچ که شد رفته سرور فینال )
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

4. تشکر .SpaRtaN., Black Rose تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN., Black Rose پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    اونم ساعت 5 صبح زده ساعت 6 خورده .
    سطحت در همین حده بیشتر از این چیزی بلد نیستی ..
    پلن تونستی بری 72 ساعتی بعد بیا اینجا ادعا کن .

سجاد

کاراکتر همتون مشخصه سرور L1 میبینمتون حالا همتون هستین ...
    - - - Updated - - -

مثل اینکه فشار تو زیاد رفته بالا )
    جفتمون میدونیم انقدر با دقت میخونی پستا رو کلمه لبه کلمه شو حفظ شدی و خوابشو میبینی )) آخه شمایی که نوب نیستی ، وقتی یه ساعته میام چیفت میکنم ، توام یه ساعته میتونی بیای )) خب تو بزن =))) پلن 72 ساعته !؟ دیوارا رو میگی !؟ چیفر یه ساعت دیرتر خورد رو میگی !؟ آل استارز !؟ کدومش !؟ اسپارتان !؟ پارکینگ با دیوار کردن 3تا لنگه دمپایی !؟ mr.myth مهم نبود !؟ اگه اینجا اسکرین شات پی اماتو بذارم که داشتی میسوختی و میگفتی که این از یه جا امار داشته ، آی این آرش این طوریه ! چجوری زد ، 250 کی گرزیمون پرید ))) اینا رو بذارم اینجا ، مردونه ول میکنی این سرورو !؟ یا ول نکن بذار ما شتد باشیم ، جاش جلو همه بیا عذر خواهی کن ، اصن عذر خواهیم نکن ، بیا آمار دقیق رو بده ، اکانت ولت 7کی کاتا داشت !؟ اسکات که داشتم دیگه )) 3و خرده ای رم هم مال همون همر بود که رو لاست بود !؟ 50کی تی کی چی !؟ ببینم ، چجوریاس همراییت که ول نیستن و این همه پرو بال میدی بهشون هنوز 200کی گرز نشده اون وقت این که ول بوده و دیگه داشتین همه کتیبه ها رو خالی میکردین باهاش 250 کی گرز داش !؟ حاجی نخندون ما رو ! این طوری کنی میرم دنبال فرشته ها ، میرم تو آسمونا )))

ممد راس گفته ، من هنوزم میگم پلنر نیستم ، دف کورد چرا ، اینسرت ، مخلصم ، کانتر ، حرف ندارم ، ولی پلنر نیستم ! نکنه تو هستی ))) چیفرات فردا نخورن همرت امروز خورده ، میگم نکنه رم و کاتای old man هم تو راهه )) تایم بندیت اشتباه بوده !؟ دوستات نیومدن واسه لانچ این سری !؟ قول میدی فیک بذارم زنگ نزنی التماس که ریل کجاس !؟ قول میدی پلن چند منظوره برم نگی 2 روز بیمارستانم نپ ببندیم !؟ شرط ببندیم رو لینک سبز همر خودت =))) اگه نمیای بگی اونم فیدره =)))) میخوای 5تا گزینه بدم هر کدوم رو خواستی بگو میزنم ، قبول !؟ لینک سبز !؟ شرطی )) ممد راست گفته ، من پلیر نیستم ولی اینا اگه حذف کردن به خاطر وجود با برکت تو بود ، وگرنه این بنده خداها من جنازه مم باشه با انگیزه کنارش ادامه میدن ، مگه مردم دیوونه ن بشینن یه سال بازی کنن همر رومن و بدون رم و کاتا اونجور بزنی تو دیوار ، تایم جنگ آموزو مرتاض سایدتو در بیار ببین ، از وقتی کتیبه ها اومد یعنی 3ما و 20 روز شما زحمت کشیدی مرتاض و جنگ آموز رو رو یه همر رومن که واقعا هم موثر ترین رومن جنوب ( دقت کن موثر با بزرگترین همر فرق داره ) رو کردی تو دیوار ! اونم واسه هیچی ! پشت بندشم یه دمپایی دیگه کردی دیوار ! تازه کل سایدت 4 تا 3 چیف داشته که 2تاش تو یه اکانت بود که علنا یکیش از بین رفت ( قصر میخوای 20 کنی باز این تایم )) !؟ ) بعد میای اظهار فضل هم میکنی !؟ مسخره هم میکنی !؟ عمو چیفرت یه ساعت دیرتر از پلن رسیده =)))) در مجموع ج.ش و ج.غ ، 49 تا کپ ، کراپاش کامل خورده ! یه بیگ همرت چیف شده ، یه ده با 140 50 کی دف لینک سبز چیف شده ، چشم یونیک سبز رفته ، چکمه یونیک اونطور ، همر رفیقت بد تر از mr.myth کل ساید 1.5 میل دف ! 3تا همر واندر زن که کل 3تاش یه راند میتونه بزنه ، علنی همه چیو باختی ، واسه کی میای جو میدی تو فروم !؟ )))) 2میل جاسوس و کاتا پیدا کن بزنی وگرنه مهاجمم مال آل استارز هس ! همونی که خیلی داغ به دلت گذاشته گویا ! این سرور چه پیامدی داش واست !؟ که از just for sw بشی just zire parcham که بتونی بری تو فروم

راستی آل استارز از لحاظ سنی و فنی از شما بزرگترن ، لطفا به جای خطاب کردن (( تو )) از واژه محترمانه (( شما )) استفاده کن ، البته نباید گله مند شد ، سنت ایجاب میکنه دوست نوجوان من ))

پ.ن : علی گرین خبر خاصی نیس ، والا اشتباه گیر اوردم ، یه فیدر بوده که چون سر ریز میشده گویا خرد خرد تروپ ساختن توش ، بعد شده 200 300 کی گرز و 40 50 کی تی کی و 7 8 کی کاتا و 3 4 کی رم ،روش پلیر نبوده اکانت ، همه ش هم رو لاست بوده ، وگرنه 3میل گرز داش حد اقل =)))) واندر زنم نبوده ، احتمالا کاتا ها رو میخواستن مثه old من بدن اکانت tramadol خفت کنه تا بلکه نذاره All Stars یک هجوم بشه ، ما که کارمون فیدر زنیه ، این سوپر پلنر کبیر فقط بلده دیوار کنه ، هر از چندی میاد یه 300 کی دیوار میشه ، یه ماه غیب میشه ، البته این بار یه ماه غیب شه برگرده سرور تموم شده )) عشق منی علی گرین ، دنده نده اذیتشون کنم )))

پ.ن اصــــــــلـــــــــــــی : من از مدیران عزیز خواهش میکنم این دوستمون رو به دلیل لــــــــــــحـــــــن نامنـــــــاسب کاری نداشه باشن و بن نکنن ، این آقا دنبال عدم پاسخگویی میباشد ))))

پ.ن آموزنده : وقتی پستای یه نفر رو نمیخونیم ، یا بهتر بگم ، حرفای یه نفر رو گوش نمیدیم ، نیایم جواب نشنیده ها و نخونده ها رو بدیم ، و اگر میخونیم انقدر دروغ نگیم ، همین طور به بزرگتر ها احتراام بذاریم )) اونم به کسایی که تو بازی وقتی 12 13 سالمون بوده لیدرمون بودن و ما بازی ازشون یاد گرفتیم و mmهای آموزشیشون رو میخواندیم ! نقطه سر خط ))))

با تشکر
    ویرایش توسط Arash :D : 07-16-2016 در ساعت 02:15 AM دلیل: عجب فشاری :))) به به به به :))))

6. تشکر .SpaRtaN., Black Rose, shoshor تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN., Black Rose, shoshor پسندید