نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الوووووووووووووووووو

باز گریه ت درومد که )) نیام سراعت لینک سبز چیفت کنم باز )) نیام سراغت چشم یونیک رو بسز بزنم ازت )) نیام سراغت با 2تا پست تا خر خره دیوارت کنم )) نیام سراغت باز بزنی در و دیوار آل استارز ))) نیام سراغت یه پست بذاری یه ماه بری قاطی باقالیا )) نیام سراغت عمو جون ))) تو که اکانت داری عشقم ، جفتمونم میدونیم کدوم اکانت اتحاد ، لینک زردا رو یه چک کن ببینم تو Spartan یه دونه دفش از جایی غیر از 2تا اکانت خودم اومده یا نه )) پلیر نیستی تو ! بازیت در همین حده ! سپهرو بیار واست لانچ کنه ، یه سوتی دادم حالا ! کل لینکا رو دارم ! بشمار ببینم به غیر از 7تا اکانت اتحادت کپی هس که نزده باشه !؟ تو 72 ساعت یه جور شخم زدم گم و گور شدی ! هنوز که هنوزه جرات نداری بگی حتی چقدر تروپ داشته mr.myth !! کاتاها که خرد خرد خفت شد یه 10 کی ش ! این یکیم که همرش رفت ! چی مونده واست !؟ یه راند میخوای واندر بزنی !؟ شرط ببندیم رو اینکه با کل همرا نهایت بتونی 10تا لول واندر بیاری پایین !؟ شمایی که از داشته هات حرف میزنی و نداشته های ما )) فازت چیه عمو ! بعد 2 هفته که زرت و زرت زدمت اومدی واسه من ادعا لانچت میشه !؟ مرد حسابی 500 کی گندمخور لینک سبز به باد دادی واسه من ول میچرخی تو فروم !؟ سر یه دیوار به این یکی رفیقتم پریدی !؟ همه آدما دنیا مشکل دارن تو یه نفر خوبی ! لابد این بنده خدا هم فحش داد !!؟ پی ام هات هس که میگی 2 روز نپ ببندیم منو نزن )) یادته که ! همون شب که نسخه بی نام رو پیچیدم ! به قول علی یه کم تو خلوت خودت فک کن ! درر حدم نیستی )) اینجا چیزی میگی بدتر سوژه خنده بقیه میشه ! بشین یه حساب کن ببین اصن تو اون تایمی که اسکات کشیدی ، دف میرسه از ش.ش !!! ش.ش ساید خودمونه ! اصن واندر عمو ممد رو 100 میکنیم تا ببینیم کی میخواد حرف بزنه ! یادته گفتم چون فهمیدی جلوم کم میارین شروع کردی جیغ و داد و غیب شدن !؟ لابلای همین پستا بوده که یاداوری کردی ! فشار اومد جنگ یونیک رفت رو اکانت عمو ممد !؟ نکنه میخواستی بدم تو !؟ فشار اومد داشتی از پس حضرت شلغم میگفتی و عوض شد !؟ فشار اومد اسپارتاکوس بهت همر نداد !؟ فشار اومد فهمیدی ممدowldark باهات نیستو کلی ایسگات کردیم ))) بچه جون خیلی مونده برسی ! خیلی خیلی مونده ! بسه انقدر دروغ به رفیقات نگو ! انقدر بهشون نگو آرش تنهاس ! اسپارتان اگه دست تو بود چرا اومدی دنبال چیفش )) اسکرین شات دارم ازت 1000 تا )) یه گروه 10 نفره داریم ، یه پست در میون اسکرین شاتای توئه ، زمینو گاز میگیریم ))) شانس اوردی 4 تا بازی بلد رفتن که تو یه نفر بشی لیدر ) لیدری که تا دیروز just for sw بود و به ما میگفت نزن مارو ، الان رفته NE شده just for friends )) یهو میزدی Just For Flag )) ببینم برنامه چه طوریاس !؟ پارکینگ و دف میکشی همر واست یه پلن لانچ میرن ! یه بنده خدایی میگفت انقدر زنگ زد این سجاد و اصرار کرد و رو مخم رفت که مجبور شدم لانچ کنم ! از اونجر فیک اومد بنده خدا رو انقدر ضله کردی تا پس داد )) بس کن عمو ! من جات باشم همین 4 تا همر و کاتایی که مونده واست رو خفت میکنم نذارم باز All Stars یک هجوم شه ))) نکنه اصن همر علی هم سر همین قضیه زدی )) راستی ، علیرضا دوست منه ، در واقع توام میتونستی باشی ، اونم همون سرور 10 با من بود ، ولی اختلاف رو نگاه کن ! البته متاسفانه l1 تقریبا یه تیم خوب رو داره لیدری میکنه و نشد یه پلن مشترک با هم بریم ، آخه مرد حسابی من اگه تایم داشتم که این همرا به دیوار شدن نمیرسید ، خوبه خودتم میدونی ، بازم میگم ، خوبه نت من یه جفتک انداخت باز 4تا اینسرت بزنی ، مبحثی که هست من همه اکانتاتو دقیق میدونم چی تو کجاشه ، ولی تو حتی یدونه آمارم نداری ، چه حسی داره !؟ یخ بدم باهاش !؟ =))) مطمئن باش از اون همری که تو ذهنتو تو اکانتایی که شدن دغدغه ت ( :لول )) یا خیلی خیلی بیشتر همر دارم ، یا خیلی خیلی کمتر ! ولی زیاد نگران نباش ، آرش قدیم نیستم =)))

پ.ن : اخلاق و مرام و رفاقت رو که باختی به کنار ! این طور باختن تو بازی چه حسی داره )) مدال دوس داشتی نه =))) !؟

پ.ن : ریپلایت نکردم به 2 دلیل ! 1- از این جوی که بهت دادیم بیشتر دور برنداری ! 2- الان میان دوباره پستتو پاک میکنن مال می پاک نشه !

پ.ن اصلی :آقای محترم با لحن نا مناسب پست نذار ))) باید یه سن و سال تعریف کنن واسه دژکوب ، لااقل فرومش به نظرم ! به نظرم تا وقتی به سن رای دادن نرسیدی پست هم اگه نذارن بذاری که این جور بی حرمتی ها صورت نگیره خیلی خوب میشه ))))

ســــــــــــــــوال مــــــــــــــــــــــاه : همر mr.myth چقدر بود :-؟

ضمیمه سوال روز :

mr.myth chief.jpg

مگه داریم ســــــــــــــــــــــــ ـــبز

با تشکر
    ویرایش توسط Arash :D : 07-15-2016 در ساعت 03:51 PM دلیل: چه فشــــــــــــــــاری !!! به به به :)))