نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط .SpaRtaN. نمایش پست ها
    درود دوستان خسته نباشید

اینا روشون نمیشه لینک بزارن بزار خودم لینک بدم مورد اول که هی اسکات میکشیدن هی میدیدن هیچ چی نیتس خیالشون راحت بود میریم صفر میکنیم برمیگردیم

3.jpg

مورد دوم همر یه بازیکن شاخ بود که زیاد شاخ نبود
    در عجبم چرا این همر بدون رم اومده یعنی اینقد مطمعن بودید از پلن؟ یا فقط هدفتون بوس کردن دیوار بود

5.jpg

و در مورد بعدیکه این باید همر اول میخورد تا تلاشش رو بکنه برای پایین اوردن دیوار سپس همر اقای خاص میخورد که نشد که نشد
    البته نامردا اصطبلمو پایین اوردن باید10 تا گلد لعنتی خرجش کنم بیاد بالا 10تا برا ما زیاده ها

6.jpg

و اما میگیلی خان
    شنیدین میگن بریم سره اصل مطلب این همون اصل مطلبه

7.jpg

خوب ظاهرا بیشتر از 5تا فایل نمیشه تو پست ضمیمه کرد یه چند تا چیفر دیگه هم بود که شکر خدا چیفم نکرد وگرنه همرم میپرید

یه تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که محبت کردن و دفاعی فرستادن و همیشه هوای مارو تو سرور داشتن

آرش- عارف- محمد حسین- مریم خانم-عباس-مصطفی و بقیه دوستان که اسمشون یادم نیست

تا دیوار بعدی بدرود

با تشکرات فراوان

محمدرضا SpaRtaN

تبریک محمد رضا جان بابته دف قشنگت

البته باید اینو هم در نظر گرفت که موقع اینجور لانچ ها که بدون کاتا همر جولو میزنن تو این تایم و این شرایط سرور باید

چکمه کوچیک تو دهکده باشه

تا مدافع تایمش کمتر باشه برای جمع کردن دف ولی همینطور که دیدید کم تجربگی کرد لانچرشون و تشخیص ریل بودن

اتک سخت نبود زیاد و راحت می شد فهمید که اتک ریل هست

اگرم آرش تشخیص نمیداد ازش ناامید میشدم :دی )))) (الان آرش زنگ میزنه فحش میده ... :دی

حالا ناامید نشن دوستانمون تلاش کنن بالاخره یه روزی موفق میشن :دی
    ویرایش توسط Insomnia : 07-15-2016 در ساعت 11:52 PM
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

2. تشکر shoshor, .SpaRtaN. تشکر نمود
    پسندیدن shoshor, .SpaRtaN. پسندید