آفرین ، خوب خفتی بود خسته نباشی ، دوست عزیز شما حضور داری نمیگی !؟ اگه دوباره یه جور پست نمیذاری که به دلیل لحن نامناسب پاک شه بیا واسمون بگو همر mr.myth چقدر بود !؟ راستی از عید فطر تا حالا به نظرت 30 تا کپ زدم یا نه !؟ والا یکی که رو اون اکانت برو بیا داشت به ما گفت از شمشیرایی که خفت کردی tk بیشتر داشت :دی ! لینک مارم بذار اگه دوس داشتی ، باز نت یه اقد زد ما اینسرت شدیم)) یه سوال !؟ ایا سبز پوشان با هم دیگر ارتباط دارن
)) !؟ یا واقعا انقدر پلیر شدی که خفت رو آموزش دیدی !؟ دوست عزیز یادت نره با لحن مناسب پست بذاری
لحن مناسب !!! بخش کن قشنگ !!! لَح نِ مُ نا سِب !!! به بزرگتر ها هم احترام بذار !؟ این هفته All Stars دیوار نداره !؟ کپ black rose رو نزنیم یه بار !؟ ما که این بندگان خدا که شما لیدرشونی رو داریم واسه بار 2 یا 3 میزنیم ، میگم اکانت kazino دست کیه تا حالا تونسته 3 بار کراپا رو 17 18 کنه =)))) دمش گرم چه پشتکاری
))) نبینم سایدت 2تیکه شه عمو جون =))) نبینم خودت تنها باشی بخونی من مانده ام تنهای تنهاااااا =)))) غیب نشو دوباره ، میخوام ببینم رکورد چیف شدن با لینک سبز تو دنیا رو چقدر جابجا کردی
))) رفیقمون میگفت 250کی گرز کشیده بوده =))) میگفت اکانت کامل دست آقای مرلین بوده
)) راستی دفی که اومد تو ده1ت ( منظورم همون 200 250 کی هست ) از چند تا اکانت بود !؟ میخوام یه پلن خوشگل دیگه بهت این سرور یاد بدم ، تارگت بعدیم خودتی عزیزم ! خودتی عشقم
از این تارگتاس که لانچ میکنم نامه میدم تارگتو میگم =))) در مقابل شما که تجویز نکردم ، ولی فک کنم یکی دو بار تو سایدم بودی و دیدی !!! سعید اسکانیا و علی اکبر رو یادت بیاد
)) فقط فرقش اینه اونا 14 15 میل دف داشتن ، تو با واندر و دف نان کپات سر جمع 1.5 داری تو خوش بینانه ترین حالت ! یعنی اگه یه کم رم و یه 300 کی گرز بخوره توش یهو خالی میشه اونجاها
)))
پ.ن اصلــــــــــی : لحن مناسب دوست عزیز نوجوانم
پ.ن : آقا یکی این امار دقیق mr.myth رو بگه ! نگی میفهمم 400کی بوده =))))
پ.ن : میگن یه بنده خدایی از اول سرور تا حالا درگیر یه اکانته و اتفاقا تا حالا 407885 رفته تو دیوارش ! از قضا منم درگیر فرشته هام)) میدونی که منظورمو
))
پ.ن : بیایید با لـــــــحـــــــــن مـــــنــــــاســــــب پست بذاریم !!! فحش ندی 2باره 2 هفته نداشته باشیمت ، میخوام بیای آمار اکانت خودتو بدی این سری)))
با تشکر
- - - Updated - - -
فدا سرت عمو مصطفی ! شرط ببندیم کاتا خالیات بره واندرو 0 میکنه !؟ آقا اون کاتاها و سواره هاش برند شما روش خورده ، فرق داری با بقیه![]()