-

نوشته اصلی توسط
pvp
درسته
منم با اینکه تو سرور حضور نتداشتم منتها در جریان بودم ک میخواستن واندر رو خودشون بزنن بیاد زیر سطح 90 و شمارو اخراج کنن
با پا در میونی بعضی دوستانتون اجازه دادن بمونید تو اتحاد
- - - Updated - - -
بلی
و البته محض اطلاع دوستانی ک ارزش پلیر رو ایمیل و افتخارات میدونن
این سومین ایمیلی هست ک مهیار داره از صفر روش بازی میکنی و ایمیل های قبلیش رو اگه اضافه کنی ب اینا ، بر اساس تفکر mostafa-bi nam ک روی افتخارات متمرکزه ، اصلا نباید در موردش نظر بده
ولی من خودم مخالفم
نظر همه عزیزه
حتی همین شخص mostafa-bi nam ک نمیدونه اسپید چی هست هم نظرش محترمه
بهتره اول پست های قبلی رو بخونی تا درجریان قرار بگیری که کی اول راجع به ایمیل صحبت کرد.و کی راجع به افتخارت طلایی
وگرنه من میدونم که کی پلیر اسپیده و کی نرمال (حالا حتی برا سه هفته)
و ادعایی هم نداریم که پلیر اسپیدم چون از هشت صبح تا هشت شب نیستم پس غلط می کنم که بخوام بیام اسپید بازی کنم
ولی بحثه اینه که ما تو نرمال یه سال زحمت می کشیم برا اکانتمون و اگه برنده شیم 600 تا گلد جایزه می گیریم و لی مثلاً هفته ای یه سرور 1000 ران میشه و حتی اگه شما نخواین هم بالاخره تو 10 تاش هم که شده برنده میشین.
این منظور ماست که میگیم همین جایزه هم حقتون نیست چه برسه به اینکه بیشتر هم بشه. البته همه اینها رو مقایسه می کنیم با جوایز سرور نرمال وگرنه تو کم بودن جایزه همه سرور ها هیچ شکی نیست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SABER.
...
اقای شاخ شما سرور بعد بیا 1000 مهمون ما
پروفایلت رو باز بزار
از خجالت هم در بیایم
نگاه کن همین رنک زیر سه هزار کل پلیر ها
چطور از خجالتتون در میاد.
اینقدر هم به پروفیلت نناز
با دو تا مدال اتحاد اومدی
فروم رو رو سرت گذاشتی
من قبلاً هم گفتم که برنامه کاریم جوریه که نمی تونم برا 1000 وقت بزارم
ولی اگه شما تونستی یه سرور بیا نرمال و فقط تا تایم کتیبه دووم بیار. اون موقع من دیگه حرف نمی زنم
- - - Updated - - -
دوستان سعی کنن که اگه یه وقت از روی یه اکانت اخراج شدین دیگه راجع بهش اظهار نظر نکنین.و افتخارات اون اکانت رو برای خودتون ندونین.
اکانت مارلبرو چه اون موقع که نفر 2 تاپ بود چه الان که همراشو برا ساید داده شما توش تاثیری نداشتی. پس راجع به داشته هات صحبت کن.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن