نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا جایزه مقرر برای سرور 200 و 500 منصفانه و عادلانه میباشد ؟

رأی دهندگان
29. نظرسنجی بسته شده است.
  • کاملا عادلانه و کافی میباشد

8 27.59%
  • غیر عادلانه و کم میباشد

21 72.41%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

موضوع: جوایز سرور 200 و 500

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SharLatan SE نمایش پست ها
    ممنون از دوستان که بمن لطف دارین . دوستمون مصطفی بی نام عزیز صحبت هاش بسیار عجولانه و بدون فکر هستش و فقط به قصد تخریب پیام میده و برای همین بقول معروف بهترین جواب سکوت هستش!!

فقط خواستم بگم در سرور J1 همین الانم اکانت marlborooo داره لرزه میندازه به جون سرور..
    پس فراری انجام نشده گلم و باید بگم ک من رفتم ازونجا چون وقتی ک هرتاپ رنک دوغارت بودیم با کارهای کثیف پسورد اکانت های دوستان رو عوض کردن و بازی رو بطور ناجوری ب فساد کشیدن..

سربلند باشی عزیزم

- - - Updated - - -

ممنونم از شما استاد.

خاطره های قدیمی رو زنده کردین برام.

اون سرور ازبهترین سرورهای زندگیم بود.

همیشه سربلند باشی

- - - Updated - - -

ممنونم از لطفت . والله امروزه بازیکن ها و مردم ما فقط میل ب تخریب یکدیگر دارن حتا اگه مطمئن باشن حق با طرف مقابل باشه..
    نظرات دوستمون مصطفی بینام برام قابل احترام هستش ولی باید بگم همه عجولانه هستش و از روی نادانی در اطلاع از موضوع..
    درمورد J1 صحبت میکنن.. همون سروری ک خود شما هم اکانت رو دیدین..
    پس سکوت بهترین چیز هستش بقول معروف..

همیشه سربلند باشی وحید جان

- - - Updated - - -

قربانت عزیزم . نظر لطفته . والله این بازی رو ما برای دوستی و رفاقت انجام میدیم و وقتی ک روبروی یکدیگر هستیم، ب این معنا نیست ک بیرون بازی باهم مشکلی داریم . اینم ی بازی مثل کانتر و وار و... هستش و اسمش روی خودش هس . بازی..
    همینجور که شما گفتی ما همیشه روبروی هم بودیم ولی بیرون بازی باهم رفیق و دوست هستیم..
    ممنونم ک درین بحث شرکت کردی و نظر دادی و درآخر باید بگم منم از شما چیزی بجز ادب و شعور و فرهنگ ندیدم . این چیزا خیلی نایاب شده. امیدوارم همیشه سربلند باشی مثل همیشه

- - - Updated - - -

ور آخر درجواب دوستمون مصطفی بینام باید بگم ک :

گلم برای شما بهترین کار سکوت هستش و مثل شما غیرمنطقی و عجول نیسم ولی اگه مسئله بازی داری باید بدونی من هشت ساله دارم با مصطفی استورم و ناصر استورم و سروش بازی میکنم و برای کسایی ک باید ثابت میشدم ، ثابت شده هستم مثل استاد شایان شانگفی و همین الانم اکانت ما هستش داخل جی وان (marlboroo) . اگرچه زحماتش رو ناصر و مهدی بلک کشیدن و من کشیدم کنار و فک کنم تیم ما از بهترین تیم های سرور نرمال بوده و خواهد بود و نیازی ب قضاوت شما وجود نداره..
    ببخشید طولانی شد..
    درمورد گلدیم ک ازم خواسی باید بگم ک من وقتی میخواستم گلد بدم که فک کردم تنها مشکل شما قضوات عجولانه و تخریب مردم هستش ولی دیدم نه . مشکلات زیادی داری . پس متاسفانه از گلد خبری نیستش.
    این آخرین پیام من درین تایپیک بودش و دوسندارم موضوع نظر سنجی و تایپیک رو به انحراف بکشم.. ممنونم ازشما ک منو تحمل کردین..
    مشکل من اصلا گلد سرور 500نبوده چون من کاری با این سرور ندارم و بازی هم نمیکنم .. فقط وقتی حرف زدم ک دیدم بعضیا دیگران رو ب تمسخر و تخریب میگرین..
    فقط یچی میمونه . فکر میکردم ک دوستمون مصطفی فقط درین تایپیک با لحن بد میحرفن بدون اطلاعات و درجاهایی ک حضور دارن ، به شکل دیگر هستن ولی با دیدن این عکس، به این نتیجه رسیدم ک واقعا قشنگ گفتن ک درچنین مواردی، بهترین جواب ، سکوت هستش.
    جواب جالبی به لحن بد ایشون دادن در جی وان. ببخشید شما
    1.jpg

سربلند باشید

یاحق
    سلام داداشایه گلم و سروران خودم

من فقط یه چیزی میگم و میرم و وقت شما رو هم نمیگیرم .

آیا غیر از اینه که مهیار جنگلی همواره اس ای بازی میکرده ؟؟؟ جواب من مهیار همواره اس ای بازی کرده و اکثر افتخاراتش از خاک اس ای هستش. رفیق جینگ ما هم هست .

مصطفی بینام نرمال باز و بچه محل خودمون زحمتکش ساید همراه همیشگیه علی 2113 و رفیق خودم همواره اس ای بازی کرده .

حالا آیا نباید به همدیگه که از اس ای بازان قهارید و قهار هستیم احترام بذاریم . اصلا ساید رقیبم باشم کل کل نکنیم باهم .

مصطفی و مهیار داداش بخاطر رفاقت با ما از بحث با هم بپرهزید .

جفتتون رو دوست دارم . موفق باشید

ناصر استورم.
    (مارلبرو تیم )

2. تشکر Reza.Khan, SharLatan SE, pvp تشکر نمود
    پسندیدن Reza.Khan, l0l:D, SharLatan SE, pvp پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط St0rm نمایش پست ها
    سلام داداشایه گلم و سروران خودم

من فقط یه چیزی میگم و میرم و وقت شما رو هم نمیگیرم .

آیا غیر از اینه که مهیار جنگلی همواره اس ای بازی میکرده ؟؟؟ جواب من مهیار همواره اس ای بازی کرده و اکثر افتخاراتش از خاک اس ای هستش. رفیق جینگ ما هم هست .

مصطفی بینام نرمال باز و بچه محل خودمون زحمتکش ساید همراه همیشگیه علی 2113 و رفیق خودم همواره اس ای بازی کرده .

حالا آیا نباید به همدیگه که از اس ای بازان قهارید و قهار هستیم احترام بذاریم . اصلا ساید رقیبم باشم کل کل نکنیم باهم .

مصطفی و مهیار داداش بخاطر رفاقت با ما از بحث با هم بپرهزید .

جفتتون رو دوست دارم . موفق باشید

ناصر استورم.
    (مارلبرو تیم )
    سلام . حق باشماست . من از مصطفی بینام و بقیه دوستان معذرت میخوام برای بحث های ایجاد شده. مثل همیشه درطول این سال ها بهترین راه و روش رو بمن نشون دادی ناصر خان . بازم ممنون
    ☻__
    /▌ /▌
    ... / \ / \ ☻
    shahrooz abay
    Ali Apachi
    mahyar jangali

لطفا ثبت نام کنید.

4. تشکر SABER., pvp تشکر نمود
    پسندیدن SABER., pvp پسندید