ممنون از دوستان که بمن لطف دارین . دوستمون مصطفی بی نام عزیز صحبت هاش بسیار عجولانه و بدون فکر هستش و فقط به قصد تخریب پیام میده و برای همین بقول معروف بهترین جواب سکوت هستش!!
فقط خواستم بگم در سرور J1 همین الانم اکانت marlborooo داره لرزه میندازه به جون سرور..
پس فراری انجام نشده گلم و باید بگم ک من رفتم ازونجا چون وقتی ک هرتاپ رنک دوغارت بودیم با کارهای کثیف پسورد اکانت های دوستان رو عوض کردن و بازی رو بطور ناجوری ب فساد کشیدن..
سربلند باشی عزیزم
- - - Updated - - -
ممنونم از شما استاد.
خاطره های قدیمی رو زنده کردین برام.
اون سرور ازبهترین سرورهای زندگیم بود.
همیشه سربلند باشی
- - - Updated - - -
ممنونم از لطفت . والله امروزه بازیکن ها و مردم ما فقط میل ب تخریب یکدیگر دارن حتا اگه مطمئن باشن حق با طرف مقابل باشه..
نظرات دوستمون مصطفی بینام برام قابل احترام هستش ولی باید بگم همه عجولانه هستش و از روی نادانی در اطلاع از موضوع..
درمورد J1 صحبت میکنن.. همون سروری ک خود شما هم اکانت رو دیدین..
پس سکوت بهترین چیز هستش بقول معروف..
همیشه سربلند باشی وحید جان
- - - Updated - - -
قربانت عزیزم . نظر لطفته . والله این بازی رو ما برای دوستی و رفاقت انجام میدیم و وقتی ک روبروی یکدیگر هستیم، ب این معنا نیست ک بیرون بازی باهم مشکلی داریم . اینم ی بازی مثل کانتر و وار و... هستش و اسمش روی خودش هس . بازی..
همینجور که شما گفتی ما همیشه روبروی هم بودیم ولی بیرون بازی باهم رفیق و دوست هستیم..
ممنونم ک درین بحث شرکت کردی و نظر دادی و درآخر باید بگم منم از شما چیزی بجز ادب و شعور و فرهنگ ندیدم . این چیزا خیلی نایاب شده. امیدوارم همیشه سربلند باشی مثل همیشه
- - - Updated - - -
ور آخر درجواب دوستمون مصطفی بینام باید بگم ک :
گلم برای شما بهترین کار سکوت هستش و مثل شما غیرمنطقی و عجول نیسم ولی اگه مسئله بازی داری باید بدونی من هشت ساله دارم با مصطفی استورم و ناصر استورم و سروش بازی میکنم و برای کسایی ک باید ثابت میشدم ، ثابت شده هستم مثل استاد شایان شانگفی و همین الانم اکانت ما هستش داخل جی وان (marlboroo) . اگرچه زحماتش رو ناصر و مهدی بلک کشیدن و من کشیدم کنار و فک کنم تیم ما از بهترین تیم های سرور نرمال بوده و خواهد بود و نیازی ب قضاوت شما وجود نداره..
ببخشید طولانی شد..
درمورد گلدیم ک ازم خواسی باید بگم ک من وقتی میخواستم گلد بدم که فک کردم تنها مشکل شما قضوات عجولانه و تخریب مردم هستش ولی دیدم نه . مشکلات زیادی داری . پس متاسفانه از گلد خبری نیستش.
این آخرین پیام من درین تایپیک بودش و دوسندارم موضوع نظر سنجی و تایپیک رو به انحراف بکشم.. ممنونم ازشما ک منو تحمل کردین..
مشکل من اصلا گلد سرور 500نبوده چون من کاری با این سرور ندارم و بازی هم نمیکنم .. فقط وقتی حرف زدم ک دیدم بعضیا دیگران رو ب تمسخر و تخریب میگرین..
فقط یچی میمونه . فکر میکردم ک دوستمون مصطفی فقط درین تایپیک با لحن بد میحرفن بدون اطلاعات و درجاهایی ک حضور دارن ، به شکل دیگر هستن ولی با دیدن این عکس، به این نتیجه رسیدم ک واقعا قشنگ گفتن ک درچنین مواردی، بهترین جواب ، سکوت هستش.
جواب جالبی به لحن بد ایشون دادن در جی وان. ببخشید شما
1.jpg
سربلند باشید
یاحق