-
دوستمونو به قول یکی از دوستان چون بستاش دو رقمی نشده ریبلای نمی کنم
من حقایق و چیزی که دیدمو گفتم حالا بماند ( همین میثم اینا از بلیرای 1x هستن و فکر نکنم اونقد خرج کردن چه بسا تاثیر گذار ترن بودن ) در کل وقتی میشه با هزینه کمتر از اینم برد چه دلیلی داره کسی مثل شما خرج کنه . مثل این میمونه بخوای برایدو 200 میلیون بخری
شادرزی ولی مهر افزون
مرد دلیر بهنگام ستیز و نبرد ، همراهانش را نمی شمارد.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Reza.Khan
من حقایق و چیزی که دیدمو گفتم حالا بماند ( همین میثم اینا از بلیرای 1x هستن و فکر نکنم اونقد خرج کردن چه بسا تاثیر گذار ترن بودن ) در کل وقتی میشه با هزینه کمتر از اینم برد چه دلیلی داره کسی مثل شما خرج کنه . مثل این میمونه بخوای برایدو 200 میلیون بخری
شادرزی
ولی مهر افزون
دوست عزیز من نرمال هم بازی کردم و میدونم وضعیتش چطوریه اما شما نمیتونید این مقایسه رو انجام بدید ، شما بهتره خودتون از خود میثم و یا نوید بپرسی که چه فشاری به آدم میاد وقتی که میخواد داخل سرور1000 درست بازی کنه نه اینکه یک تک ده بکشه منابع رو سطح 20 کنه و فقط داخش نیزا دار یا سرباز پیاده شارژ کنه و به سفارش دیگران داخل یه اتحاد بیاد !
هزینه ای هم که گاهی اوقات توی سرور 1000 صورت میگیره حتی گاهی خیلی بیشتر از این مبلغی هست که گفتم نمونه اش امیر پرشین هست که رنک 1 سرور هزار فکر میکنم سرورای نرمال اکانتاش بوده دیگه خودتون میدونید چطوری خرج میکنه نیازی نیس بگم . خرجی که من توی یه سرور میکنم 1 دهم خرج اون هم نیست و یا خیلی افراد دیگه . حالا شما بگو پستای من توی انجمن دورقمی نشده اما واقعیت همیشه قبولش سخته ضمنا نوید فکر میکنم نزدیک 3ک خرج کرد اگر اشتباه نکنم اما میثم رو اطلاعی ندارم .
All men dream, but not equally. Those who
dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Reza.Khan
شادرزی
ولی مهر افزون
دوست عزیز شما یه سرور دیگه هم بیا
بزار رنک سرور 1000 تون طلایی بشه
بعد میتونی قضاوت بهتری انجام بدی.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن