نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا جایزه مقرر برای سرور 200 و 500 منصفانه و عادلانه میباشد ؟

رأی دهندگان
29. نظرسنجی بسته شده است.
  • کاملا عادلانه و کافی میباشد

8 27.59%
  • غیر عادلانه و کم میباشد

21 72.41%
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 74

موضوع: جوایز سرور 200 و 500

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت بچه ها و مدیران عزیز . من خودم به شخصه 500 و دویست بازی نمیکنم ولی اطلاعات کامل از سرور های اسپید دارم. هزینه ها و خرید های گلد و هزینه های دو سرور هزار و 500باهم برابر هستش. پس دلیلی نمیبینم که گلد سرور 500کمتر باشه . بنظرم کم بودن گلدش نه تنها موجب فرار از سرور 500میشه که هیچ ، برای صاحبان سایتم ضرر داره چون میتونن همون سود زیادی که از سرورهای هزار میکنن ، از 500 هم بکنن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    جوایز سرور 200 و 500 از سرتون هم زیاده
    ما داریم تو 1× پدرمون درمیاد شما میگین جوایز 500 کمه
    سلام دوست گلم . والله این سرور 500و 200بمن ربط نداره ولی درحین خوندن مطالب بودم ک به حرف شما رسیدم . واسم خیلی جالب بود . خاسم چند نکته رو بگم اگه ناراحت نشی.
    اول اینکه اگه شما از پلیرای اسپید پایین هسین مثل خودم ، پس خوب بازی رو میفهمین . پس باید بفهمی ک درسته شما یک سال بازی میکنی ولی این دوستامون دارن یکسال رو توی یک هفته بازی میکنن و فرصت بلند شدن ندارن . پس هرگز زحمت کسی رو زیر سوال نبر چون هیچ فرقی نداره . بعدشم اینکه این ک میگی ازسرتون زیاده هستش، اصلا خوب و قشنگ نیست و نشان میده که زیاد توی جامعه نبودی که فن بیان رو یادبگیری و بهت پیشنهاد میدم کمی درجامع حضور پیداکنی و یکسال یکسال نشینی پشت بازی دژکوب که بقول خودت پدرت دربیاد.
    بعدشم آیا شما یکسال بازی میکنی ک فقط اون 500تا سکه رو ببری ک اومدی این بخش و اینجور میگی ک نباید به این دوستان ک یک هفته بازی میکنند، گلد بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوره من مشکل گلدت رو حل کنم ک دیگه انقد عصبی نباشی براش . بازم امیدوارم ناراحت نشیا . فقط خاستم بحرفیم باهم.
    و نکته آخر اینکه از ایمیل شما مشخصه ک زیادم سختی نمیکشی، پس خودتو ناراحت کن و سعی کن توی زندگیت به موقع بحرفی و باادب.
    ممنونم ک حرفامو گوش میدی و میخونی.
    ببخشید سر بقیه بچه هارو درد آوردم.
    راستی فک کنم J1 بودین شما . من اکانت Marlborooo بودم که الان دست هم بازیم مصطفی استورم و ناصر هستش. پس ناراحت نشو از حرفام
    مهیار
    ویرایش توسط SharLatan SE : 04-18-2016 در ساعت 09:15 PM
    ☻__
    /▌ /▌
    ... / \ / \ ☻
    shahrooz abay
    Ali Apachi
    mahyar jangali

لطفا ثبت نام کنید.

2. تشکر SABER., SlipKnoT تشکر نمود
    پسندیدن SABER., SlipKnoT, Shadowfiend پسندید