-

نوشته اصلی توسط
مهیارجنگلی Bax
سلام خدمت بچه ها و مدیران عزیز . من خودم به شخصه 500 و دویست بازی نمیکنم ولی اطلاعات کامل از سرور های اسپید دارم. هزینه ها و خرید های گلد و هزینه های دو سرور هزار و 500باهم برابر هستش. پس دلیلی نمیبینم که گلد سرور 500کمتر باشه . بنظرم کم بودن گلدش نه تنها موجب فرار از سرور 500میشه که هیچ ، برای صاحبان سایتم ضرر داره چون میتونن همون سود زیادی که از سرورهای هزار میکنن ، از 500 هم بکنن
- - - Updated - - -
سلام دوست گلم . والله این سرور 500و 200بمن ربط نداره ولی درحین خوندن مطالب بودم ک به حرف شما رسیدم . واسم خیلی جالب بود . خاسم چند نکته رو بگم اگه ناراحت نشی.
اول اینکه اگه شما از پلیرای اسپید پایین هسین مثل خودم ، پس خوب بازی رو میفهمین . پس باید بفهمی ک درسته شما یک سال بازی میکنی ولی این دوستامون دارن یکسال رو توی یک هفته بازی میکنن و فرصت بلند شدن ندارن . پس هرگز زحمت کسی رو زیر سوال نبر چون هیچ فرقی نداره . بعدشم اینکه این ک میگی ازسرتون زیاده هستش، اصلا خوب و قشنگ نیست و نشان میده که زیاد توی جامعه نبودی که فن بیان رو یادبگیری و بهت پیشنهاد میدم کمی درجامع حضور پیداکنی و یکسال یکسال نشینی پشت بازی دژکوب که بقول خودت پدرت دربیاد.
بعدشم آیا شما یکسال بازی میکنی ک فقط اون 500تا سکه رو ببری ک اومدی این بخش و اینجور میگی ک نباید به این دوستان ک یک هفته بازی میکنند، گلد بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوره من مشکل گلدت رو حل کنم ک دیگه انقد عصبی نباشی براش . بازم امیدوارم ناراحت نشیا . فقط خاستم بحرفیم باهم.
و نکته آخر اینکه از ایمیل شما مشخصه ک زیادم سختی نمیکشی، پس خودتو ناراحت کن و سعی کن توی زندگیت به موقع بحرفی و باادب.
ممنونم ک حرفامو گوش میدی و میخونی.
ببخشید سر بقیه بچه هارو درد آوردم
مهیار
نقد جامع و زیبایی بود .
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن