نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها
    درود بر دوست عزیزمون خیلی جالبه شما نمی دونم ما رو ... فرض کردید یا اساتیدی که تو این سرور موندن رو شما 7k اونجا رم داشتی بعدا نزدی؟؟؟
    حاظر شدی کل گرزی و تی کی هات بره تو دیوار اونوقت 1k رم همراه همرت نفرستی؟؟؟
    نمی خواستم اینجا دیگه پست بزارم ولی یکم حرفتون سنگین امد به درخواست رفقا لینک دادن بیایم این قسمت رو بخونیم و این پست رو بزارم چون بی طرف هستم بین دو ساید قدرت مند باقی مونذه تو سرور
    اتفاقا هفته پیش نزد چند تن از اساتید سرور بودیم بحث بیگ همر شد یه بنده خدایی اسم اکانت شما رو اورد گفت عارف خیلی به این اکانت می نازه این همرش فلانه بساره همون جا یکی از بچه هاس sw گفت کل همر این بنده خدا 70k گرزی هست من به شخصه باور نکردم امار خنده داری بود الان با این لینکی که به دستمون رسید با توجه به تلفات غارت دیدیم دقیقا این بنده خدا راست گفته و همر وقتی لانچ شده حدود 75k هست
    دوستان عزیز درسته کنتور نمی اندازه ولی درست نیست با عقل شعور یه سری ادم بازی کنیم خدایی شما وقتی این پست رو می زاشتی یکم باید بیشتر رو حرفا و جمله بندی هات کار می کردی یا اصلا پست نمی زاشتی شما مایه افتخار سایدت هستی که کل اکانتت رو گذاشتی برای ساید حالا این کار بزرگی رو که کردی نیای با این حرفا خرابش کنی از نظر من خیلی بهتره
    در ضمن از همین الان تا ایند گیم وقت زیاده جنگ رو هم اگه بهت ندن ایشالله می تونی یه همر تبری خوب بکشی
    پ.ن: اروز بر جوانان عیب نیست
    آقا سلام

من کاری به صحبت های شما و بقیه ندارم

شما چندین بار هم زمانی که بازی میکردی یه حرفایی زده بودی اینور اونور که بعدش نسبت داده بودی به من
    از بحث متا کردن وپلن زدن تا همین الان هم ول کن نیستی!

ممد جان اول یکم منو بشناس بعد به من حرفی رو نسبت بده!!!
    من هیچ وقت و هرگز و به هیچ گونه با هیچ کس راجع به هیچ اکانتی صحبت فنی نمیکنم. اینو تمام دوستان و کلیه رفقا میدونن.
    راجع به این که کسی اکانتش خوب یا بد هست، همرش خوبه یا بده و..... اینجور مسائل کلا نظر نمیدم هیچ وقت. چون همه چیز کاملا نسبی هست.
    بله اگه اکانت فاتب بازیکناش تو بازه های مختلف زمانی مرتب پای اکانتشون بودن، الان شاید از 130 کیلو هم رد کرده بود بیگ همرش. ولی خوب الان ابن تعداد بوده. مهم نیست چه تعداد بوده. مهم اینه که در کار تیمی ساید شرکت کرده. این تعریف من از اکانت خوبه.

لذا: لطف کن دفعه بعدی اگه خواستی حرفی رو از جانب من نقل کنی اول از خودم سوال کن ببین من همچین حرفی زدم یا نه!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شمال نمایش پست ها
    هم ایالتی عزیز ! چرا داستان میبافی متن رو درست بخون گفتم وقتی دیدم تو بازه 4 ساعت مانده به اینکه تا اینجاش اوکی ؟ تک هرو لانچ شد به اکانت های سایدمون که یه روزی !!! زیر مجموعه اتحاد ها بودن !!! خوب ؟؟ زنگ زدم که بیاد برداره فاصلش 2ساعت و خورده ای بود !!!

اوکی ؟؟ اما بعدش باهاش صحبت کردم که نمیخواد ولش کن بعدشم بعدشم شما که متهم میکنید بخون !!! سخت نیست یا اگر سختتون هست بگو واستون توضیح بدند دوستانتون نوشته سیامک عزیز رو که نوشته اکانت و پس رو هردو شو یعنی با همر باقی مونده رو اکانت رو دادم دستش که بردار گفتم واسه اینکه منم به سایدم خیانت نکرده باشم فقط حیووناشو بترکون شما اگر اس ام اس داری بذار ما هم ببینیم

جز اینکه به یکی از دوستان گفتم هرو و نیرو بده خودمم تو توضیحات گفتم !!! که بیا بفرست واقعا اینقدر سخته درک متن من ؟؟؟

بعدشم شما یه نگاه به این 5 بار لانچ شدن نگاه بنداز 3 روز دعوا شد

2روز رامتین لانچ کرد به من گفت بهش هرچی دهنم بود گفتم چرا ؟؟ وقتی اومد رو اکانت اون هم به پیشنهاد خود پلیر اکانت فاتب که گفت سیستم الان ندارم بمون رو اکانت گفتم نخیر من پا تو این سرور .... نمیذارم اتفاقا مراسم عروسی هم بود تو راه بودم که بهش زنگ زدم پسورد رو 3بار هجی کردم که بیاد برداره !! تموم شه که امثال شما واسه یه بازی هرچی خواست نگه به ما نامه های توهین آمیز به اکانت که اگر اینجا بذارم نه در شان بزرگان که این الفاظ رو ببینند نه ادمین میذاره که این عکسا بمونه پوینت منفی هم خواهیم گرفت !

شما هم اگر خیلی مشتاقید یه نامه به اتحاد موجود در شمال شرق که اسمشو اتحاد گذاشته ببین دیروز اینسرت شد یا نه و رو هوا صحبت نکن یه چک بکنید بعدا حرف بزنید که رفیقمون رفت رو اکانت با جانشینی و اینسرت کرد اسم اکانت رو نوشتم بعدشم توضیح دادم من حساب کردم زمانی نزدیک بزنم که اگر دیوار سنگینی جلوم چیدند و خزانه خیلی کم پایین اومد چون فقط 300 تا 400 تا کاتا داشتم و اونم زدم حتی یادم نیست چقدر کاتا داشتم گفتم دفاع سنگین باشه ممکنه کم لول کم کنه تایم بندی هم کردم که اگر این قهرمان برسه بشه سریع بک داد حیوون و دفاع هارو چون دفاع ها از 3تا اکانت بود بک دادن دفاع ها کاری نداشت فقط میموند حیوون ها اونم اگر شما حیوون جمع کردن رو بلد باشید میدونید که نیازی نیست 1000 تا ابادی رو برید فیل جمع کنید از هر ابادی میتونید 50 تا 70 تا یا بیشتر فیل جمع کنید

بک دادن حیوونم پس کاری نداره حیف ترکید وگرنه از اردوگاهم نشونت میدادم اتفاقا مهدی ازم پرسید چقدر واحه خالی تو شمال شرق هست که اینقدر حیوون اونم فیل میگیری . میگردم عکس پیدا کنم که به شما هم نشون بدم کاری نداشت بک کرد حیوونا و 1.5 و 2مین و خورده ای خزانه داشتم عرض کردم ولی اینکارا وقتی بود که !!! اگر دیوار میشد وقتی تک هرو تو 4 ساعت مانده به خورد لانج شد گفتم وای دیوار نمیکنند باید رفیقمون لانچ کنه بیاد ببره ساعت و 40 اینا فاصلش بود !!! زیر 4 ساعت یعنی . اگر جابجا میکردم اونوقت خیلی خوشکل تر هم میشد اونوقت اینجا میامدم و ادعا میکردم و منم منم مثل شما راه مینداختم هرکی یه سبکی داره من ترجیح میدم خزانه طرفو صفر کنم یا لولشو بیارم پایین تا اینکه با همر دفاع کنم ار قضیه جابجایی کتیبه اوکی شد من برم سراغ سوال دیگه که براتون پیش اومد

اینکه من رفتم یا نه . بنده کلا واسه رفتن کنار خانوادم درگیر سفارت خونه و اینا بودم سر قضیه زدن به فاتب اومدم که دیگه لانچ نشه تا با این عملیات انتحاری روبرو شدم اگر اکانت برای اینکه این داستان ها تموم نشه نمیدادم و میرفتم تو اتحاد شمال شرق اسمشم نمیدونم چیه حداقل 10 تا قهرمان واسم ارسال میشد و این دفاع میشد و اونوقت ما منت و لطف کتیبه رو پس میدادم نیازی هم به دفاع نبود چون نهایت 2موج اومد روم اولی که دیوار میشد معلوم بود دومی هم خالی میکردم نهایت 2تا میخورد که از شانس من 2تا گندمزارم خورد جون من اصلا خزانه ای نداشتم تو دهم نه اینکه فاتب جان نشونه گرفت گندم زار های منو !! مرده سیامک منم تو این 5 تا حمله حتی یه بارم رو گندمزاراش نرفتم چه کپ چه نان کپ

مطلب دیگه شما که میفررمایید با کثیف کاری کتیبه رو برداشتی !!! خدمتت عرض کنم هزینه ای که کردم فاتب چون قفس میخرید شاهده منه زمانی که واسه هر قفس 300 تا 400 تا نقره چکش میزدیم اوایل هرگز کتیبه ای بر نمیداشتم که جابجا کنم . احمق کوچیک یا مرتاض بهترین کتیبه واسه من بود و منم هماهنگ کرده بودم با crow که بیام مرتاض بردارم فردای همون شب کذایی !!! اگر دروغ میگم شما یه نامه بده صحت ماجرا رو بپرس . کار انبار ها رو خزانه ده 4 ساخته بودم که انبار بزرگو ببرم اونجا انبار های کپم رو بسازم پس به قدری این کتیبه بی خاصیت بود واسه من که اخرین کتیبه ای بود که نیاز من بود . منم کلا تا ظهر نبودم و همیشه به مهدی فاتب هم میگفتم امروز اینقدر سر نبودنم لاست دادم قبل کتیبه ها طوری که نگران بودم تو تایم کتیبه نیرویی تو ده 1 من نمونه که بشه باهاش کتیبه زد !!! نامه هایی که از مولتی میپرسیدم تو این سایت چون بازی نکرده بودم حتی نمیدونستم معمولا چقدر دف میاد تو ناتار 50 پلیر میانگین همرشون هم دستم نبود چون خودم سرباز خونم از کار میفتاد لاست میدادم و ... از مهدی هم میپرسدم که چی به چیه اینجا بنا نبود هم بازی کنم از 2نفر که رفیقتن و همشهری بپرس بهت میگند اگر هم دیدی یه تایمی لیدر اتحاد شدم !!! سر این بود که علی گرین شد لیدر کل از اتحاد ما رفت اتحاد 1 گفت بشو لیدر گفتم لیدری به اسم بالا رفتن نیست منم نیستم هیچوقت فقط شب تا صبح بازی میکردم اونم چون بیماری بیخوابی دارم 24 ساعت بیدارم کسایی که تو بازار بودن میدیدن که من کی ها هستم روز هم اگر گاهی میامدم بازار بین بیمار ها سر میزدم با تبلت . و لیدر شدن من هم به این دلیل بود که خود علی رین رو اکانت من جانشین با تمامی اختیارات بود . ولی چه کنم حرف حالی کردن به بعضیا خیلی سخته بازم میگم به دین به پیغمبر به مقدسات من علی رغم و بقول سیامک عزیز پسورد دادن به پلیر ساید غیر متا اخلاقی نیست من پسورد رو دادم و بهم هم گفتند گناهش گردن دوستان فاتب که گفتند عارف در جریانه که اکانت دست ماست اینو مطما نیستم خود عارف میدونه و وجدانش که در جریان بود یا نه تهمت نمیزنم کاش میامدم شخصا میگفتم به شما و سجاد ترامادول که اینقدر بحث بیخود نمیکردیم . بعضی اکانت ها من تا امروز نه دیده بودمشون نه اسمشونو شنیده بودم حالا کی میرفت روشون و اون توهین هارو میکرد با بالایی . در مورد اکانت هم دسته جانشینمون دادم پسورد رو هم عوض کردم بهش گفتم دیگه رو اکانت خودت نرو فقط غارت کن همر 1 14 کیلو مونده گرزیش و 4کیلو tk بذار بترکه از بیگندمی تو راه برگشت فقط دفاع بساز غارت کن رو کسی هم نزن . اینقدر این بشر گل و حرف گوش کنه که عمران رو کسی لانچ کنه خواستید بزنیدش خواستید 0 کنیدش خواستید بترکونیدش هر کاری اگرم نیروش جایی بلند شد هم مهدی از جنوب شرق شماره منو داره هم مهدی و عارف از جنوب غرب یه تک بزنید خودم از بی گندمی میکشم تک تک نیروهای بلند شده رو . در مورد اینکه دفاع نیامد تو اون 4 ساعت خودم عرض کردم دفی اضافه نشد و خودمم عرض کردم که دفاعی اصلا نبود که بفرستم یه لول هم تهش گذاشتم . این حرفا کلا بیهودست میخ اهنی نرود بر سنگ نمیشه به زور حرف حالی کرد . فقط بالایی جریان رو میدونه و وجدانم ممکنه بعد ها بشینید بگید باهم و منو متهم کنید مهم نیست واسه یه بازی بیشتر از حد قسم خوردم ...

راستی یه مطلب یادم رفت جواب بدم شما همر بذار جلو همر دیگری من سبکم اینه که برم خزانه طرف رو خراب کنم دمه برداشته شدن اینجوری هم طرف باید گندم منفـــــــــــــی شدید دفاع واسه همر تبری که میدونست و اسکات های خنده دار شما با اینکه امار جاسوس های اکانت رو داشتی یه شبیه ساز نمیزدی که همون 2 یا 3تا تلفاتو ندی . نمیدونم اینجا چجوریه ولی قدیمش اینجوری بود که میشد جوری اسکات کشید که حتی طرف نفهمه اگر راهش رو نمیدونی بپرس بهت میگن اونایی که واقعا قدیمی هستند و ir بازی کردن نه اینکه فارم بودند نه اینکه فقط از اینور اونور یه چیزایی شنیدن میان تعریف میکنن . خلاصه مطلب اطلاع داشتن نیاز به اسکاتم نبود خودم گفته بودم به مهدی که تبر کشیدم هم همری که 33 ساعت تو راه بوده وقتی به نیمه راه میرسه باید یه دفاع سنگین جمع کنه دفاع میپرونی همرشو 95 درصد دیوار میکنی اندازه یه خزانه 20 3 میلیون منابع ضرر میزنی پشت سرش انبار غذاهاشو 2تاشو زدم از ده دیگه خودم و پلن با شکست روبرو میشه این یعنی کار درست نه اینکه بذاری همر راحت بیاد بزنه و همرتو تیکه تیکه کنه که چی ؟؟؟ اگر بازی بود یه همر از همون پایین شمال شرق لانچ میکردیم که اگر 4 ساعت دیگه لانچ کرده بریم رو دهش با 2تا همر لب مرزی واسه زدن کل ده همون تک هرو منو انداختن خودی و غیر خودی گوشه رینگ بعد حرف میزنن . به فاتب هم نامه دادم گفتم خودش میدونه قهرمان رفیقمون بر میداشت نیرو های من 11 ساهته بدون چکمه به پا تو دهم بر گشتند تا شما 30 ساعت دیگه رو اونا برید اصلا 24 ساعت . میرفتم تو یه ده دیگم میاوردمش . دوباره 20 ساعت دیه همر لانچ میکردم خزانه دیگه میبردم کلا همه دهارو لانچ میکردید میدادم دست یه نفر که بخواد حتی اعلام امادگی هم کرد اما چون قهرمان نداد اصلا همون اول گفتم نه ایشالله بعد عید اس ام اسشو واست میفرستم بیا تموم کنیم این حرفارو .

لطفا پست ندید که منم سر این پیغامم نیام چک کنم تموم شه بره این بازی

شب خوش
    یاشار

- - - Updated - - -

اینم سر حیوون گرفتن به شیوه خودم رو میخواستم به رفیقم یاد بدم عکس گرفته بودم ببین و بدون بک کردن اینا کاری ندار

در صداقت و درستی عکس همین بس که شرافت و اخرتم رو میذارم وسط

123.jpg

- - - Updated - - -

بـــــــــــــــــــای e1
    یاشار عزیز دوست خوبم

شما تو بازی مهمترین فاکتور رو نداری: اخلاق حرفه ای

من روز اول 4 ساعت بعد بردن کتیبه بهت نامه دادم گفتم: ردیف کن تک هیرو بیاد کتیبه رو ببره که شرش دامن سایدت رو نگیره

بار دوم نامه زدم که آقای عزیز سایدت رو به چاش نکش، گوش به حرف کسی نکن، کتیبه رو بده بیاد تا قضیه رو در نطفه خفه کنم

جواب های شما به من اینا بود:

1- من نمیدونستم دارم کتیبه رو میارم!!!!!!!!!! <= یعنی همینجوری الکی اتک گذاشتی 1 دونه هیرو از روی خزانه 20 بره کتیبه رو برداره؟!
    2- الیسا به من گفت جابجا کن ببر که ترامادول روش حمله گذاشته <= اکانتی که 1 کتیبه بزرگ یا منحصر داشته باشه نمیتونه کتیبه بزرگ یا منحصر دیگه ای رو از روی زمین بلند کنه
    3-من کتیبه رو خالی نمیکنم بیاین ببرین، اینجوری جالب نیست <= دیدی جالب شد؟ خیلی راحت از شرایط استفاده کردم کل سایدت رو به ریختم. نمیخواستم اینجوری بشه، یه چیز دیگه تو ذهنم بود برای شمال شرق، ولی خوب این کار شما برنامه ها رو بهم ریخت. ولی در نهایت همونی شد که میخواستم. که بتونیم شمال شرق رو با فوت و فن قدیمی و سیاست از دور خارج کنیم که کردیم. شما شدی چاشنی ماجرا خودت نفهمیدی چیکار کردی

4- بیا اگه میتونی بزن کتیبه رو ما رو 0 کن ما هم بریم از این سرور <= عزیز دل شما دقت کردی فرق بازیکن با لیدر چیه؟ بازیکن هر چی به مغزش بیاد عمل میکنه. لیدر اول فکر میکنه ببینه کدوم حالت بهترین حالته و بیشترین سود رو میتونه با کمترین زحمت ببره. من اگه میخواستم به هربنی بشری مثل شما اینجوری بتازم که چه فرقی با امثال شما داشتم؟ شما ها ذوق کرده بودین که تو این شرایط هستین، در صورتی که روز به روز داشتین زجر میکشیدین

جدا از اینا تو پروفایل اکانتت چی نوشتی: ولی ناموسا فیک دادن رو یاد لیدر کلتون بدید زشته بخدا اینجور فیک دادن

دلبندم یعنی شما فکر میکنی واقعا من فیک دادن بلد نیستم؟ جدا متوجه نشدی هدفم از گذاشتن حمله رو کل دهکده هات اونم به مدت زمان لند 100 ساعت چی بود؟ اونا فیک نبودن گل پسر، اونا سوهان اعصاب بودن به مدت حدود 4 روز :9 هر وقتم بخوام دوباره میزارم. رو کل سایدت میزارم. ببینم میخواین چیکار کنین امثال شما که کله اشون باد داره رو راحت میشه از تو فروم یا با فیک های این مدلی کشید تو دیوار یا سرکارشون گذاشت همین بهترین تنبیه برای شماست.
    حالا در جواب همین حرفت: چندین بار از اکانت خود شما روی من فیک اومد. دوست خوبم وقتی میخوای فیک بزاری اول همیشه برو کتیبه های عقاب رو چک کن ببین کی عقاب داره که بازیکنای اکانت عقاب دار به ریشت نخندن

ضمنا شما به جای اینکه به یه بازیکنی مثل زاوش یاد بدی چجوری از 1 واحه 100 تا فیل بگیره یا چجوری اسکات بزنه، اول یاد بگیر که به اکانت عقاب دار چجوری فیک بدی. اگه خیلی بازی بلدی و خوب میتونی بازی کنی یکم ازت سوالای فنی بپرسیم ببینیم چی بلدی که میخوای به همه بازی یاد بدی

بجای این حرفای بی سر و ته جواب سوال زاوش رو بده :
    "در مورد کتیبه چکمه یونیک و اتفاقی که برای اکانت واندر افتاد نظر شخصی شما چیه؟؟اون بازی کثیف بود یا بازیه مردونه؟اگه بازی کثیف بود چرا با تک هیرو پس ندادین کتیبرو؟چرا خواستین از این موقعیت پیش اومده بهترین استفاده رو ببرین و از کل اتحاد ها ی شمال شرق اون زمان دف خواستین؟ "

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــوم

کتیبه چکمـه منحـصـر با افتخار به جنـــــــــوب بـرگشـت

درود
    میدونم خبر سوختـه هست ولی لطف کنیـد آقایونی که پلن میرین یه هیجان اینجوری به سرور تزریق کنید بابا.

با تشکر از همه دوستانی که همر در اختیار گذاشتند.

سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید

پی نوشت: آخیش راحت شدم 2سال بود بوم نکرده بودم توی فروم داشتم دیگه خودم بوم میشدم
    درود!

شایان خداییش بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــوم!!!! صداش تا اینجا هم اومد خیلی حال کردم ایولا واقعا یاد قدیم افتادم با این بوم نوشتنت! به کل یادم رفته بود )

ولی واقعا هم بــــوم
    ویرایش توسط Aref : 03-11-2015 در ساعت 04:23 AM
    AreF

2. تشکر lucifer, FaTeB تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB پسندید

کلمات کلیدی این موضوع