نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها
درود مومن التماس دعا برادر عزیز دلم راست می گی بنده شما اصلا نمی شناسم که بخوام در مورد شما حرف بزنم ولی یه چند باری به دوستان گفتم که نمی دونم کجا ها بازی کرده ir زیاد ندیدیمش اینجا یه سری رفیقاش رو برداشته اورده پس اگه حرفی رو بهت رسوندن امثال سجاد و اینا سن اینا پایینه زیر 19 هستن زیاد جدی نگیر همش خود شیرینی بوده اونقدر رک هستم و از کسی ابایی ندارم که نخوام پنهون کنم تنها حرفی که بنده در مورد تو زدم همین بوده نه بیش از این
مورد دوم هم اینکه عزیز خوشم میاد سریع پشت اکانت های سایدت رو خالی می کنی منم گفتم فلانی گفته که عارف گفته اینجوری همون جا هم بچه ها ساید خودتون بر گشتن گفتن خبری نیست بنده خدا حرفی رو نسبت دادن نیست شما که وقتت اینقدر زیاده بشین دقیق پست ها رو بخون
منم شما رو نمیشناسم این که مشکلی نیست. قرار نیست همه همدیگه رو بشناسن که، درسته؟

عزیز دل صدای رکورد شده میومدن پخش میکردن. اتفاقا اشتباه نکن، از بچه های ساید خودتون بودن از ساید ما هم بودن کسایی که امار میدادن و میدن.
اینا مهم نیست. ولی همین که شما به راحتی میای و یه حرفی رو به زبون میاری که از صحتش بی خبری نشون میده چجوری بودن پست هات از اول تا الان!!! من یه جور دیگه در موردت فکر میکردم، الان با همین 1 دونه پست خراب کردی! منم 100 بار شنیدم ممد سکولار گفته فلان و .... ولی همیشه گفتم باز میگم، تا از خود اون آدم حرفی رو نشنوم، نه جدی میگیرم چیزی رو جایی نقل میکنم. حالا دیگه اینه شما بگی فلانی گفته که عارف گفته!! این دیگه بد از بدتره ممد جان.

مورد دوم: کی پشت اکانت های سایدم رو خالی کردم؟ این حرف رو از کجات در آوردی؟!!
از کجا فهمیدی من وقتم زیاده؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Need4Relax نمایش پست ها
سلام بر دوست قدیمی!!!!

به سلامتی همه اونایی که واسه دوستای قدیمیشون زیر رو نمیکشیدن
به سلامتی همه اونایی که واسه دوستای قدیمیشون فوت و فن قدیمی اجرا نمیکردن
به سلامتی همه قدیمیا که قولاشون قول بود.

ما از دور خارج شده اتیم رفیق قدیمی!!!!

درود و سلام!
والا گفتن نداره، حالا که رفتین ولی من 2 تا از اکانت های تاپ شمال شرق برام انواع خبرها رو میاوردن که کی چی گفته و قراره کی چیکارکنه.
همیشه همینجوری بازی میکنم. شما که در جریانی دیگه. اطلاعات نداشته باشی که از بازی شوت میشی بیرون

این از دور خارج کردن شمال شرق هم وقتی دستور کار شد برام که متوجه شدم شما موندنی نیستین، این قضیه رو هم خودت میدونی که قبل از داستان چکمه بود و اصلا ربطی به چکمه نداشت. چکمه فقط یه چاشنی بود که شماها بهانه کردین که برید.

جدا از صحبت بازی
مخلصیم!! داغونتم