-
درود بر همگی
برادر من شمارو نمیشناسم که بخام مستقیم جوابی بدم بهت که بری دم در خونه خودتون تیله بازی کنی
همر ما توی غارت و به خاطر گرفتن رنک ۱ هجوم سرور جایی رفت که واحه هاش همیشه جونور داره,ما هفته ای کم کم ۷ تا ۱۰ کی تلفات میدیم شایدم بیشتر ، هفته ۱۰ یا ۱۱ بود مه ما روزانه ۲ کی گرزی فقط تو ده ۳ تلفات میدادیم,چون با روشن بودن سرباز خونه کوچیک و بزرگ باز تکون نمیخورد
در مورد رم,انشالاه اند گیم میبینی چیزی که تاحالا ندیدی,البته خیلی چیزا هم ما ندیده بودیم که از ساید و بازیکنای سایدتون دیدیم
چیزی که ما میخایم بهش برسیم در ذهنت نمیگنجه برادر من
همر رم ما یه جای خوبی پارک هست,که عمرا جاش رو نتونی پیدا کنی,فقط اندگیم به همون بچه ها بگو دوباره لینک بدن بیای ببینی پست کچابی بذاری,رم ما ۵ برابر کاتامون د,که کاتامون ۱ سومش رفت و رممون ۱ دهمش,من با جنگ دوباره همر ده ۳ رو بر میگردونم اونم تا آخر فروردین,همر ما برای دیوار واندر میره,برادر من یکم فکر کن,کدوم سرورای آی آر بودی؟! بقیه هم شعور بازی دارن,ما از هفته ۴ بازی به بعد کارگاه رو رو رم روشن کردیم,این به تیم ما و من مربوطه چقدر از چه نیرو میزنم و دلیلم برای تیممو خودم منطقیه,لزومی نداره بیش از این برای شما توضیح بدم,تفکرات محسن ما و من ابتدا روی تخریب دیوار برای واندر شکل گرفته از رمانی که با هم برابر داریم بازی میکنیم,خداوند یه ۵۰۰ گرم بافت چربی پروتعین گذاشته برامون به اسم مغز
لطفا ازش استفاده کنیم و آخر سرور خوش است
(ویرایش توسط MOD AdMirAl)
ما روشمانه مدانیم, همی شما خوب همی شما کار بلد همی هما هم ه ره زدی جز ما
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-11-2015 در ساعت 05:46 PM
دلیل: ضرب المثلش مشکوک میزد یه ذره :)
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر همگی
برادر من شمارو نمیشناسم که بخام مستقیم جوابی بدم بهت که بری دم در خونه خودتون تیله بازی کنی
همر ما توی غارت و به خاطر گرفتن رنک ۱ هجوم سرور جایی رفت که واحه هاش همیشه جونور داره,ما هفته ای کم کم ۷ تا ۱۰ کی تلفات میدیم شایدم بیشتر ، هفته ۱۰ یا ۱۱ بود مه ما روزانه ۲ کی گرزی فقط تو ده ۳ تلفات میدادیم,چون با روشن بودن سرباز خونه کوچیک و بزرگ باز تکون نمیخورد
در مورد رم,انشالاه اند گیم میبینی چیزی که تاحالا ندیدی,البته خیلی چیزا هم ما ندیده بودیم که از ساید و بازیکنای سایدتون دیدیم
چیزی که ما میخایم بهش برسیم در ذهنت نمیگنجه برادر من
همر رم ما یه جای خوبی پارک هست,که عمرا جاش رو نتونی پیدا کنی,فقط اندگیم به همون بچه ها بگو دوباره لینک بدن بیای ببینی پست کچابی بذاری,رم ما ۵ برابر کاتامون د,که کاتامون ۱ سومش رفت و رممون ۱ دهمش,من با جنگ دوباره همر ده ۳ رو بر میگردونم اونم تا آخر فروردین,همر ما برای دیوار واندر میره,برادر من یکم فکر کن,کدوم سرورای آی آر بودی؟! بقیه هم شعور بازی دارن,ما از هفته ۴ بازی به بعد کارگاه رو رو رم روشن کردیم,این به تیم ما و من مربوطه چقدر از چه نیرو میزنم و دلیلم برای تیممو خودم منطقیه,لزومی نداره بیش از این برای شما توضیح بدم,تفکرات محسن ما و من ابتدا روی تخریب دیوار برای واندر شکل گرفته از رمانی که با هم برابر داریم بازی میکنیم,خداوند یه ۵۰۰ گرم بافت چربی پروتعین گذاشته برامون به اسم مغز
لطفا ازش استفاده کنیم و آخر سرور خوش است
(ویرایش توسط MOD AdMirAl)
ما روشمانه مدانیم, همی شما خوب همی شما کار بلد همی هما هم ه ره زدی جز ما
نه عزیز من این به تیم شما بستگی نداره به لیدرین ساید شما بستگی داره که احیانا بخاطر مسائلی که جای گفتنش نیست و اجازه ندارم بگم شما فقط می خواستید رم اکانت بیدوحشی رو دیوار کنید که خودتون هم می دونید چرا عزیز دلم خدایی شما خودت جای ما و دوستان اکانتی که این همه می گید رم داره نمی تونست یخوده رم بیشتر بفرسته؟؟؟؟
نگو عزیز نگو باورمون نمی شه
بله ایشالله از الان بچه ها پوشت می کنن جنگ اموز هم بیار اخر سرور می تونی یه همر خوب با رم قابل توجه بدی بیرون عزیز منتظر بودم بگی همین جنگ اموز رو می خوای که مطمئا شم هیچ چی نداری
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
نه عزیز من این به تیم شما بستگی نداره به لیدرین ساید شما بستگی داره که احیانا بخاطر مسائلی که جای گفتنش نیست و اجازه ندارم بگم شما فقط می خواستید رم اکانت بیدوحشی رو دیوار کنید که خودتون هم می دونید چرا عزیز دلم خدایی شما خودت جای ما و دوستان اکانتی که این همه می گید رم داره نمی تونست یخوده رم بیشتر بفرسته؟؟؟؟
نگو عزیز نگو باورمون نمی شه
بله ایشالله از الان بچه ها پوشت می کنن جنگ اموز هم بیار اخر سرور می تونی یه همر خوب با رم قابل توجه بدی بیرون عزیز منتظر بودم بگی همین جنگ اموز رو می خوای که مطمئا شم هیچ چی نداری
درود
من معمولا توی این جور بحث ها دخالت نمیکنم ولی این پلن تفرقه بنداز حکومت کن شما یه ذره نخ نما و زیادی تابلو بود داداش؛ بید وحشی یا فاتب اگه قرار باشه با این همه غارت و فیدر و این همه منابع لنگ همین 4تا دونه گرزی و رم باشن که کلا نوب ترین آدم هایی دژکوبی هستند که من دیدم ؛ یا مثلا اون 2زار نیروی بید وحشی چی بود که بخواد دیوار شه زمان ما که 3.6 بازی میکردیم این همه غارت نبودو جنگ آموز میومد دستمون همه فیدر خالی میکردن واسه غارت صاحب جنگ آموز؛ به این نیرویی که ایشون زد میگفتیم همر جنگی که معمولا این تایم از سرور دیوار میشد که گندم ازاد شه واسه رشد همر واندرزن جا باز شه؛ حالا با این همه غارت چند صد میلیونی دوستان به نظرت این دوزارده شاهی نیرو نیاز به باند بازی واسه دیوار کردن داره؟
شما من رو یاد علی دایی میندازی که یه عمره توهم توطئه و دشمن داره هیچ کس هم کاری به کاریش نداره.
برو این دام بر مرغ دگر نـه عزیزم.
خوش گذشت.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت: سیامک جان ؛ محمد رضای گل و عارف و سجاد وغیره هر پست و هر پلیری ارزش ریپلای ندارن بی خیال شین به بازیتون بچسبین.
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
shayan_shangfei
درود
من معمولا توی این جور بحث ها دخالت نمیکنم ولی این پلن تفرقه بنداز حکومت کن شما یه ذره نخ نما و زیادی تابلو بود داداش؛ بید وحشی یا فاتب اگه قرار باشه با این همه غارت و فیدر و این همه منابع لنگ همین 4تا دونه گرزی و رم باشن که کلا نوب ترین آدم هایی دژکوبی هستند که من دیدم ؛ یا مثلا اون 2زار نیروی بید وحشی چی بود که بخواد دیوار شه زمان ما که 3.6 بازی میکردیم این همه غارت نبودو جنگ آموز میومد دستمون همه فیدر خالی میکردن واسه غارت صاحب جنگ آموز؛ به این نیرویی که ایشون زد میگفتیم همر جنگی که معمولا این تایم از سرور دیوار میشد که گندم ازاد شه واسه رشد همر واندرزن جا باز شه؛ حالا با این همه غارت چند صد میلیونی دوستان به نظرت این دوزارده شاهی نیرو نیاز به باند بازی واسه دیوار کردن داره؟
شما من رو یاد علی دایی میندازی که یه عمره توهم توطئه و دشمن داره هیچ کس هم کاری به کاریش نداره.
برو این دام بر مرغ دگر نـه عزیزم.
خوش گذشت.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت: سیامک جان ؛ محمد رضای گل و عارف و سجاد وغیره هر پست و هر پلیری ارزش ریپلای ندارن بی خیال شین به بازیتون بچسبین.
درود شایان جان پس شما می تونی از همین الان لقب نوب رو بدی به اینا چون بنده از اول سرور با بچه های sw رابطه خوبی داشتم از c1 تا به اینجا پس حرفی رو که می زنم مطمئن هستم عکس یا حرفی نشنیدم امار دارم که حرف می زنم البته رم محمد رضا بر می گرده سریع کارگاهش فول شارژ داره می شه کم کم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
FaTeB
اسمتم نمیدونم که به اسم بگم ، ولی برادر نفاق نمیتونی بندازی ، همر تبری من یه جای دیگس که خود یاشار میدونه
سیاست خوبه ولی سیاست بازی یه چیز دیگس که توی رفاقت ما نیست حتی توی دشمنی ما هم نیست
شما باور نکن ، شما باور بکنی نکنی اهمیتی نداره ، از همون موقع که شایان جان ( این رو عرض کردم چون اعلان عمومی بود برای کل سرور ، جا داره از مکاتباتی که با شایان عزیز کردم تشکر کنم ) اومدن و فرمودن رم بسازین دورو بر 2 ماه میشه ، شما 1 ماه حساب کن ، میشه چقدر ؟ 4500 4600 تا حالا این برای 1 ماهشه بنده فرمودم کاتاهی ده 3 ما 1 سومش پرید ینی 1.5 کی کاتا داشتم ینی چی ؟ ینی ما 3 هفته تقریبا کاتا روشن کردیم اونم اوایل سرور ، الآن هفته چند سروریم ؟ هفته 20 ، 1 ماه اول هیچ این 1 هفته هم هیچ میشه 15 هفته 4 هفتش بابت کاتا میمونه 11 هفته که ما خیلی هم عقبیم ، الآن باید 11 12 کی رم داشته باشیم برادر
به باور شما کاری نداریم
عارف پشت ماهارو خالی نکرده ، همیشه کنار ماس
یه آمارم از همر گرزیمون بدم ما الآن با لاست معمولی باید 140 150 کی گرزی داشته باشیم حداغل ولی خوب بابت این امتیاز هجومی رفته ، چون ما به همر تبریمون فقط به اندازه نیاز رید میدیم و لاستش تقریبا 0 هست
کاش میموندینو میکوبیدم به واندر شما که ندیده هاتون رو میدیدن برادر
از شما عذز خواهی می کنم دوست عزیز حرف شما منطقی هستش و بنده اشتباه می کردم در ضمن تو این سرور هستم و منتظر همر واندر زن شما ولی حیف که نمی تونی رو واندر ساید خودت همر بلند کنی