-
درود بر همگی
برادر من شمارو نمیشناسم که بخام مستقیم جوابی بدم بهت که بری دم در خونه خودتون تیله بازی کنی
همر ما توی غارت و به خاطر گرفتن رنک ۱ هجوم سرور جایی رفت که واحه هاش همیشه جونور داره,ما هفته ای کم کم ۷ تا ۱۰ کی تلفات میدیم شایدم بیشتر ، هفته ۱۰ یا ۱۱ بود مه ما روزانه ۲ کی گرزی فقط تو ده ۳ تلفات میدادیم,چون با روشن بودن سرباز خونه کوچیک و بزرگ باز تکون نمیخورد
در مورد رم,انشالاه اند گیم میبینی چیزی که تاحالا ندیدی,البته خیلی چیزا هم ما ندیده بودیم که از ساید و بازیکنای سایدتون دیدیم
چیزی که ما میخایم بهش برسیم در ذهنت نمیگنجه برادر من
همر رم ما یه جای خوبی پارک هست,که عمرا جاش رو نتونی پیدا کنی,فقط اندگیم به همون بچه ها بگو دوباره لینک بدن بیای ببینی پست کچابی بذاری,رم ما ۵ برابر کاتامون د,که کاتامون ۱ سومش رفت و رممون ۱ دهمش,من با جنگ دوباره همر ده ۳ رو بر میگردونم اونم تا آخر فروردین,همر ما برای دیوار واندر میره,برادر من یکم فکر کن,کدوم سرورای آی آر بودی؟! بقیه هم شعور بازی دارن,ما از هفته ۴ بازی به بعد کارگاه رو رو رم روشن کردیم,این به تیم ما و من مربوطه چقدر از چه نیرو میزنم و دلیلم برای تیممو خودم منطقیه,لزومی نداره بیش از این برای شما توضیح بدم,تفکرات محسن ما و من ابتدا روی تخریب دیوار برای واندر شکل گرفته از رمانی که با هم برابر داریم بازی میکنیم,خداوند یه ۵۰۰ گرم بافت چربی پروتعین گذاشته برامون به اسم مغز
لطفا ازش استفاده کنیم و آخر سرور خوش است
(ویرایش توسط MOD AdMirAl)
ما روشمانه مدانیم, همی شما خوب همی شما کار بلد همی هما هم ه ره زدی جز ما
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-11-2015 در ساعت 05:46 PM
دلیل: ضرب المثلش مشکوک میزد یه ذره :)
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن