نقل قول نوشته اصلی توسط ArTaM نمایش پست ها
از ورژن 4.2 به بعد تا جایی که یادمه همونطور که عارف گفت گندم تولیدی قهرمان تو قفل نشدن اکانت تاثیری نداشت و حساب نمیشد(اکانت قفل کردم که میگما :دی )

یه نکته ایم که یادم اومد در مورد کراپ لاک و لزوم زدن انبار یادمه تو 3.6 اکانتی که کراپ لاک میشد با گندم منفی ام میتونست ساختمان اصلی و انبار لول 1 کنه یه بازار م میزاشتیم تو صف ساخت البته اگه پلاس بود ساختمان اصلی ام همراهش میزاشتیم طوری که تایم اتمام ساخت بعد نشستن اتکا میفتاد خلاصه اینطوری همر و میتونستیم سیو کنیم یا ابتدای بازی که برای فارم کردن کراپ لاک میکردن یه جوری قِصِر در بریم(البته اکثرا اتومات خودشونو کراپ لاک میکردن)
این روش به احتمال زیاد الانم عملی باشه

پ ن:قهرمان ساختن لول آپ کردن قدیما اندازه دوتا پلن الان برنامه ریزی میخواست آخر سرم ناراضی بودی چی انتخاب کنی هم اول بازی به دردت بخوره هم آخر ما(منظور فقط من و خودم میگم جسارت به کسی نباشه) نــوب بودیم والا خیلیا برای همه چی حساب کتاب داشتن 500تا کاتا که قبل میدگیم خیلی بود
جدا از بقیه قسمت های پستت، این قسمتش ما رو گیریفت : الا خیلیا برای همه چی حساب کتاب داشتن 500تا کاتا که قبل میدگیم خیلی بود

والا هنوزم 500 تا کاتا برای مید گیم خیلیه!
راجع به رم هم یه صحبتی بکنیم بد نیست
اینجا رم برای End Game حدود 100 تا دونه داشته باشی، معروق میشی مثلا به: حاج آرتام دیوار خراب کن اصن یه وضی!!!!