بچه های Ne که از الان گروه تلگرام راه انداختن :))http://www.pic4ever.com/images/mocantina.gif
Sw ? خبری نیست ؟
پ.ن : آقا مثل اینکه حریف نداریم این سرور هرکی خورد میگه جدی بازی نکردیم http://www.pic4ever.com/images/www_M...m__fishing.gif
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه های Ne که از الان گروه تلگرام راه انداختن :))http://www.pic4ever.com/images/mocantina.gif
Sw ? خبری نیست ؟
پ.ن : آقا مثل اینکه حریف نداریم این سرور هرکی خورد میگه جدی بازی نکردیم http://www.pic4ever.com/images/www_M...m__fishing.gif
سلام خدمت دوستان عزیز
تیم نیم نفره ما هم اومد:)
عارف عاشقتم:-*
آرش کمرنگی نیستی:)
پ. ن: عاخه من اینجا چکار میکنم:|
اقا کمرنگ نیستیم ، کلا دیگه حنامون رنگی نداره ، سرور 14 هم گویا باز ما زندان بودیم و نبودیم :))))
مثلا اون موقع که 40000تا پلیر داشت نیس همه شخممون زدن که الان مشکل این 400تا پلیرس ، اقا الان ما بریم سرور جیبوتی هم ، 40 نفر میتونیم بگیم بیان ، بعضا به 200 نفرم رسیده ، حالا کاری به قبل ندارم که به 1400 500 هم میرسید :) الان که واسه همین دور همیش اومدیم با 15 20 تا از بچه ها ، من نمیدونم چرا اونایی که همه ش طفره میرن و نمیخوان بازی کنن خیلی اصرار دارن که بیان به بقیه هم بگن بازی نکنن :))) اقا خب شما سطحت بالاس بقیه همه کف کفن :)))
بازم تقاضا دارم عزیزانی که دوس ندارن بازی کنن تو این سرور سطح پایین ، لطف کنن از ایجاد اسپم خودداری کنن :)
پ.ن 1 : آقا ما همونیم که همه خاطره دارن با لینکایی که ما رو زدن :) حتما چکمه یونیکم من سبز لو دادم :))))
پ.ن 2 : سر صداها خوابیدا :) پلنر های بزرگ که هر جا میرن همه حذف میکنن :)))) عیبی نداره که ، دیگه تو یه شب 11تا از 20 تا اکانت اول سایدت کراپ لاک شه و نان کپاش چیف شه که عیبی نداره ، بیا دوباره بازی کنیم این سری تو بزن :))) اصن من قول میدم با یه دست بازی کنم =)))))
پ.ن اسپم وار : آقا مرلین از نوع سجاد ، تلگرام ارور میده :))) میگه اونایی که با دوستای دوستاشون کل کل میکنن و نمیتونی ادد کنی :| آقا جدا از شوخی تلگرامت ارور میداد که الان یه اس دادی بذار ببینم حل میشه یا نه :دی
با تشکر
آقا اصلا شما بیا . اصلا چادری بیا =)) تو فقط بیا :))
اصلا قول میدیم تا 2 ماه اول کاتا شارز نکنیم :))
فارمتون هم نمیکنیم :p
ای بابا آرش اینا مال اومدن نیستن :))
شاید اگه قبل سرور اعلام اومدن نمیکردیم همشون میومدن :))
یه وقت فکر نکنی ترسیدنـــا .فقط وقت ندارن . مدرسه و تکلیف شب و این صحبتا :))
بزار برن همون تابستون :دی
البته اون موقغ هم باید اول مهر حذف کنن :d
پ.ن : درستش کردم دیگه آبرومونو نبر :d
عارف داداش با سبیل نیای
به چن دلیل
1 بعضی از رقبا از سبیلات میترسن ممکنه نیان
2 بعضیا میترسن سبیلات بیفته تو دهکدشون نیرو لاست بدن
3 بعضیا دوس ندارن با سبیل تو دهاشون بپره
4 بعضیا فک میکنن با سبیلات میخای دف کنی
5 بعضیام از ترس اینکه با سبیل میخای ماچشون کنی نمیان
کلا خیلیا سطح سرور - مشغله زندگی - درس و مشق - عاشقی - خستگی و خیلی چیزای دیگه رو بهونه کردن که نیان ولی
مشکل اصلی سبیل حضرت عالیه
نه ازت میترسن نه فک میکنن ممکنه بخورن نه دنبال یه سرور خالی میگردن که شاخ بشن
همه این حرفا و شایعه ها رو سجاد دنبالشون انداخته
سجاد ااز گرزیات خیر نبینی که بچه مردم رو ترسوندی نمیاد بازی بکنه
میزاریم اینجا شما 100 کنید! مثل سرور e1 اخرش به گریه نیفتید تو پروفایل تهدید کنید!!! این بیابون مال شما ببینیم چه میکنید. این شما و این این سرور.
فینال اگه خواستین در خدمتیم
بازی بلددژکوب تویی دیگه، دمت گرم نیا بزار ما بازی نا بلدا کارمونو بکنیم. اصن شما سطحت بسیار فرا تر از بچه های این سرور هست.
حالا جدا از این حرفا گوی و میدان حاضره.نمیای نیا، زورت نکرده کسی که بیای.
حرفم نزنی ما فکر نمیکنیم دور از جونت خدایی نکرده لال شدی :|
----------------------------------------------------------------------------------------
قدیما فروم هم سطحش بالاتر بود از این. اینقدر مهاجر توش نبود!
من نمیدونم واقعا چرا کسایی که نمیخوان بازی کنن میان اعلام میکنن که ما بازی نمیکنیم! ;) :D :D :D
مثل اینه که تو جمع سوال کنی کسی خودکار داره، بعد یکی بلند شه بگه من ندارم :) خو نداری که نداری، بشین سرجات شلوغ نکن
تا جایی که من یادمه، کسانی که میخوان بیان بازی کنن اعلام حضور میکنن و میان کل کل میکنن نه کسایی که نمیان :)
این کار یه سری از دوستان مثل اینه که تو خونه ات نشستی از پشت پنجره با ملت تو خیابون کل کل و فحش کاری کنی :)
آنتی فلان:
لینک ثبت نام در سرور http://l1.x.dejkoob.ir/anmelden.php
سلام به همه
عارف جان هر اسمی خواستین بذارین فقط mifenderski نذارین که دلخور میشم باور کن. این اسم کلا واسه من و سعید ایناس. چون اسم ظریف و قشنگیه گفتم یهو تداخل اسمی پیددا نکنیم چون سعید جان لطف فرمودن اسم اکانت این گذاشتن. دییی:o
در مورد ناتارها مگه اوایل سرور نیروسازی دارن؟
تا حدودا نزدیک های ظاهرشدن کتیبه ها نیروسازی نمیکنه مگه؟
چندوقته سرور نرمال استارت نزدم حساب کار دستم در رفته اما سرور نرمال مثل اسپید نیست و دونه نیرو اوایل سرور خیلی ارزشمنده اصولا باید فصل کتیبه ها باشه :o
عذر میخوام اما یبار دیدم تو امضامون اسم اکانت بید وحشی اوردین و اسم تون اینجا ne گذاشتین تعجب کردم اکانت بید وحشی تا اونجا که من یادمه عمو عطا و ممد رضا اسپارتان اصلا ان ای باز انچنانی نبودن نکنه از قبل خودفروخته ان ای بودن ما بیخبر بودیم. دیی
شوخی کردم
((عمو عطا و ممد رضا بلا ولا مخلصیممم. دیییی))
اره داداش ارش متاسفانه از بس افتاب خورده پای اکانت، کهنه شده و رنگش پریده یا بهتر بگم جا افتاده.:oشما هم این همه سال بیل اکانت میزنی و همر تیمار میفرمودی الان کم رنگ بودی. دیییی
خب دوستان اگر بازم مشکلی چیزی داشتین بگین من همینجووو اتوبوسی پاسخگو باشم.:p
حجت الاسلام شاتگان سخنگوی فرقه و اکانت mifenderski. :)
خیلی خوبی تو رضا جان :))) کدوم سرور جلو من بودی و بردی که این طوری میگی ، ذکر نام سرور لطفا !!! اگه اسم سرور رو نگفتی لطفا دیگه پست نذار !!!! یه سرور که شما بودی و من نبردم لطفا :)))) آقا اسم سرور ، دوستان اسم سرور ، مهدی اسم سرور =))))) ایها الناس اسم سرور :)))))
به پیر به پیغمبر نبودم e1 ، بودم که حذف و سرور بعدی بودین :)))) بعدم پستم اصن با شماها نیستم که ، انقدر خوشبینانه برخورد نکنین با خودتون ، خود اونایی که فهمیدن کی بودن ساکتن فعلا ، صداشونم در نمیاد :)))) مگه شماها کلا تو سایدتون تا حالا 11تا اکانت تاپ داشتین که الان اومدی جواب منو میدی !؟
مگه از این داغا به دلل شما هم گذاشتم :))) !؟
اونایی که میدونن فعلا سکوت اختیار کردن احتمالا تازه میخواین تابستون برین با اونا تازه :)))) من نفهمیدم چی شد ، هیچ کی تو فروم نبود که یهو این دوستمون بیاد بگه که باشه ما نمیام تو ببری :))) !؟ مگه اصن جایی که بودم موندنی شدین !؟ متاسفانه شخص نمیشناسم ، دوستان نام اکانت =)))
عزیزم سرور تحویلم بده بعد پست بذاریا ، 100تا سرور اونورتر هم اگه نگی کدوم سرور میام پیدات میکنم نمیذارم اونجام پست بذاری :دی
یا اسم سرور رو بگو ، یا بگو گنده اومدم و بیا عذر خواهی کن :)
پ.ن 1 : به خدا اگه کسی نمیخواد بیاد تو یه سرور نمیاد هی داد بزنه نمیام ، نمیام ، خب نیا ! چی کارت کنم :| !؟ والله من و بچه هام به عشق تو نیومدیم =)))
پ.ن 2 : کیا هستن ، کیا نیستن ، خوبا رفتن ، بدا هستن =))))) نماد بارز دوستانی که همه ش میگن : ما ... ما :))))
پ.ن 3 : بی عذر خواهی نبینم بیایا :))) اسم سرور ، اون یکی هم بدونه من هر جا باشم انقدر شلوغش میکنم که هیچیم نداشته باشم بازم بذاری در بری ، یادت نره ، باشم همه تون 3 به تک میبندین متاتون رو :) کدوم سرور جلوم 2 به 2 اصتن بازی کردین که حالا میخواین نیاین تازه :))))
پ.ن 4 : با لحن کاملا منسب :)))
با تشکر
سلام بر همگی دوستان
ایشالا سرور خوبی داشته باشید من بدلیل مشغول بودن در چند سرور نمیتونم کنار شما عزیزان باشم
ایشالا یه سرور ران بشه بتونیم دوباره باهم بازی بکنیم:cool:
مثل اینکه دوستان خوبی توی 1ایکس جمع میشن. بد نیست بعد سال ها دوباره یه سرور نرمال به یاد اولین سروری که بازی کردیم بازی کنیم
البته تا زمان شروع سرور اومدنمون 100درصد نیست. شایدم 1ماه دیرتر استارت بزنیم
سلام
خوب میبینم سرور شروع نشده یه تعدادی فرار خودشون رو اعلام کردن :* )))
جنوب غرب مثل همیشه یکی از فدرت های برتر سرور خواهد بود ما هم کم و بیش لاگین میکنیم تو سرور که برد مقتدرانه جنوب غرب رو ببینیم ( اگر کینگ های اخراجی هم اومدن جدی بازی میکنیم در خدمت باشیم ) .
آرش داداش حریف های احتمالی این سرور رو برات مینویسم.
Reza Khan معوملا با چادر بازی میکنه و جزو افتخاراتش این هست که یه سرور اسم ما رو تو پروفایلش یدک کشیده :) ( Final3x حذف )
shayan shangfei سروری که میدونه اگر بیاد میخوره و اگر نیاد ضایع هست میگه میام جدی بازی نمیکنم :) ایشون هم از افتخاراتشون این هست که 5ایکس رو همراه واندر با دفاع 6میلیونی حذف کردن( Final3x حذف )
Lucifer اینم شروع نشده در رفت lol تو فینال 3ایکس فارم بود خوشش اومده هی فینال فینال میکنه. ( Final3x حذف )
کل افتخارشون فقط برد سرور متروکه e1 بوده.
ما که 1ایکس باز نیستیم اما اینقدر گفتن 1ایکس دیگه میایم بخندیم به این تازه به دوران رسیده ها.
به به
منم قصد بازی کردن نداشتم تا فینال تابستون ولی* بخاطر ماهان میام تا اونایی که همیشه خواستن بین مارو خراب کنن این سرور هم به تلاششون ادامه بدن:d
sepehr
green man
فایل پیوست 1759
دوستان se مراقب باشید
خب میبینم که آقای x طبق معمول رفته زیر پرچم آقای Y
جالب اینجاست که آقای Y خودش در اقدامی عجیب رفته زیر پرچم آقای Z
یه معادله با 3 مجهول
خب فدات شم الان شما سرور رو بردی تموم شد . همه افتخاراتم گرفتی شد 3ک گلد . همین الان کد کنم که کسی زیر پرچم کسی نره ؟
ادعا نداره که آخه . بشین بازی کن . ماجراجویی کن . def Relading کن . جاسوس بساز . عشق و حال کن واسه خودت :) مخفیگاهم بساز :)
یه ضرب المثل هست میگه : پرچم بالا پرچم زیاده
آقا آرش میلادم Arlad200chin :) خودت کارت درسته . ولی یه سری چیزا هست که تلگرام میگم بت دادا
ما فعلا داریم تو سرور 3ایکس عشق میکنیم و 30mil def Reloading میکنیم و اصلا هم به کتیبه ها نرسیدیمو فلان و اینا ...:) کلی ام فشار و اینا ..... :) آبی کم زده بودم :)
حالا باز حال میده 170تا اکانت با VPS تو SW بره رو بات ، :) این سری فک کنم تیم مدیریت کلا SW رو از کل دژکوب حذف کنه و بازی بشه 3 تا ساید:)
باشد که رستگار شوین
کوچیک همگی
میلاد
میلاد رو رفاقتی که داشتیم هیچ وقت جوابتو ندادم
اما تو که خودت یه زمانی همه کاری میکردی ریدتو بذاریم برات از مانی گلد می گرفتی
دنبال بات بودی حالا امدی گنده شدی :D
بابا رو یه چیزی کل کل کن که توش یه چیزی شده باشی
گفتین بیایم 1x بفرما امدیم شما جا زدین مثل اینکه
میگین بیاین فینال چشم اونجام میایم اما قول بدین دیگه اونجارو دبه نکنید
آدمو هرچی بگیره جز جو
در ضمن اگه پرچمتون بالاست برا اینه که تو افسایدین عزیزم :D
SEPEHR
GREEN MAN
برادران فشار اومدن ج.غ یا آرش و آقا عارف ؟
بین این دو تا خیلی فاصلس ... اونایی که باید بدونن ، میدونن .
از ارش و عارف جان میخام اگه قراره تیم فشار بیاد ج.غ برن یه ساید دیگه که ببینیم برادران فشار چیکاره هستن وگرنه که زیر پرچم بودنو همه بلدن .
مسعود
ادمین بیا همه رو دست بسته ببر . هنو سرور شروع نشده دوستان آروم باشین :))
این انرژی رو هم نیگه دارین برا سرور . یه سری از دوستان هم میام میفرماییند ما نمیایم :دی
مگه نظر سنجیه که میاین اعلام میکنین ؟! :دی
هر کی میاد پا امضاش بزنه اسم اکانت رو . ورورد به سرور با چادر ممنوع میباشد :))
دوستان بزارید بازی شروع بشه
تو بازی همدیگرو تیکه پاره کتید
ولی اینجوری همدیگرو زیر سوال نبرید
رقابت تو بازی یه چیزه
اینجوری به جون هم افتادن یه چیز دیگه
آقای رضا خان عزیز ، سرور 14 کی زد ما رو !؟ من و فرشید خدا بیامرز و مملی وگنوس رفتیم ش.غ ، تا اونجام که یادمه سرور دیگه انقدر فان بود زد و خوردی نشد ، آخر سرم که نصصفه نیمه و معلوم نشد چی شد اصن :) دقیقا کجاش کی شخم زد ما رو :))) منطق نمیخوام داشته باشین ، گفتم یه سرور که بودین و ما 100 نکردیم لطفا :) یه سرور که بودین و زدین اصن لطفا :) یه سرور که بودیم و یه نان کپ که چیف کردن یا کپ کراپ لاک یا اصن فیدر :)))) لطفا !!!
دوست عزیز لوسیفرمون ، مگه نمیگی نمیخوای این سرور بازی کنی ، واسه چی میای لایک میکنی :))) الان نیای باز بگی e1 صلوات =))))
پ.ن 1 : از مدیریت تقاضا دارم کسانی که نمیخوان این سرور بازی کنن و فقط میان اینجا شلوغ بازی رو باهاشون برخورد کنه :))) البته اگه ... بیخیال به روت نمیارم عزیزم
پ.ن 2 :پرچم کجا بود بابا ، ما لنگ هم نداریم که کسی بیاد زیرش ، داش میلاد خاطرت خیلی عزیزه واسم ، مابقی این پست رو با شما نیستم ، سو برداشت نشه ! تیم فشار اومدن یا نیومدنش که مربوط میشه به پلیرای این سرور ، تو که نمیخوای بازی کنی چرا بهت فشار اومده :))) بزرگترای سایدت خودشون دست نداشتن اینجا بیان جلو فشارا که شما اومدی :دی !؟ یا الان که داستانا آی آر دیگه واسه همه رو میشه صداشون در نمیاد :))) یادم نمیره یه ربع تو پروفایلش جواب پروفایل سهیل رو داد سریع برداشت :))) خب میذاشتی باشه دیگه ، ما که تازه بعد سرور 2 خودمون رو چسبوندیم بهش :) الان که خودم هستم کجایی عزیزم :)))
پ.ن 3 : فروم نویسی یه سری قوانینی داره ، که شما فقط یه سری تقلید ها رو یاد گرفتین از اون مسئول آموزش کبیرتون :))) خودت باش عمو جون ، خوب بد زیاد کم ، خودت باش ، نخواه یکی دیگه تقلبی باشی .
پ.ن 4 : عمو مهدی لوسیفر جدیدا درو دیواری میکنی خودتو که دف حرف رو بپرونی :)))) خوب ده دفسازو 0 میکردی =))))
پ.ن اصلی : آقایون جیغ و داد کوشین پس :)) !؟ قرار بود رفیق ما دیگه سروری اینجا بازی نکنه ، قرار بود نذارین که =)))
با تشکر
به به سلام محمد insominia
محمد این چه اسمیه اخه هیچ وقت نتونستم تلفظش کنم :|
الووو الوووو
آقا قدیما یادمه طرف لینکو میزاشت کف فروم میگفت این مدرک منه که زدم لت و پارت کردم ! اینجا چرا فقط میان میگن فلان کردیم و فلان شدیم و فلان و فلانه !!! منم همه شما آرش شایان آیدین نمیدونم اون god بود بچه تبریز راند اول سرور 1 همشون رو فارم کردم انقدر اسرار میکردن ترو خدا نزن هادی :))))))
آرش این تیم فشار کیه؟ میان جنوب غرب؟
میخواین نامه بنویسیم همگی پارافش کنیم بدیم دست مدیریت ساید جنوب غرب رو 4 قسمت کنن؟؟؟ خخخ
پ.ن: منم هستما
پ.ن: تارگتم تو جنوب شرق معلومه
باقی: به شکلک گیر داد ! برا من گیر نمیداد ها :دی
هلو هلو http://www.pic4ever.com/images/studsmatta.gif
احواله فراریا ؟؟ احواله همه اونایی که نیومدنو بازم میان اظهار نظر ؟؟!!
احوال اونایی که میان پستای بر علیه مارو لایک میکنن ؟!:)))
خوب بگذریم از احوال پرسی ..
من سوال برام پیش اومده :
این تیم فـــــــشـــــــار چیکارتون کرده که اینقد کینه ای شدین ؟؟
آیا فشارتون داده ؟
آیا نذاشته واندر 100 کنید ؟
یا نذاشته رنک 1 هجوم بشین ؟؟؟
دوستان دلیل نفرت خودشونو از تیم فشار با ذکر مثال تا قبل شروع شدن سرور توضیح بدن .
فایل پیوست 1760
پ.ن : ترسو ها دیر ثبت نام نکنید بعد بگین 1روز دیر اومدیما :)))
پ.ن : فکر کنم به خودی هم پنالتی زدم :))عارف بیا منو جمع کن :دی
با تشکر
میترسم اینجا هم بیایم یکسری به بهونه های مختلف فرار کنن
خخخ نترس نمیایم اگه بیایم فقط واسه یه چیزی رجیستر میکنیم که بعضیا صداشون رو ببرن
بعدش حذف میکنیم
- - - Updated - - -
راستی مواظب پرچمها باش که میری زیرش قایم میشی
تا کی باید زیر پرچم اینو اون باشی اخه پسر
;)
هادی جون تو هر جور تلفظ کنی قبولت دارم :X
اسطوره های آی آری فینال فینال میکنن :)
خوب عزیزم شما ها خودتون انقدر پرچم پرچم میکنید رفنتید زیر پرچم یه تیم دیگه :)
مهم اینه اون تیم هم که رفتین زیره پرچمشون خاطره خوشی از بنده ندارن :)
اکانت RaideR سرور B3 مال من بوده ... :)
دیگه بیشتر نمیگم که سوزش های قبلا یادشون نیاد :)
1 ساعت و نیم دیگه هنوز مونده به شروع سرور و اگه فکر میکنید حرفی واسه گفتن جلو تیم SW دارید اعلام حضور کنید :)
به قول برو بکس Ts8 R2
Nabinam Ye Acc Balatar Az SW
سلام خدمت زیر چادری ها... زیر پرچمی های... اونایی که تو نظرسنجی ( عایا تو سرور بازی میکنید یا نه شرکت کردن) :))
بعد از چند سال دوری از ترا این سرور دژکوب رو گفتیم بیایم جلو بیرون پرچمی ها بازی کنیم شاید یکم ازشون بازی یاد بگیریم...
متاسفانه انگار باید وایسیم مدرسشون تعطیل بشه:| ایشالا اول تابستون میگم بچم ی اکانت بسازه:))
پ.ن: تازه واردم:))
امیدوارم دوستان مدعی در سایر سایدها و سرور ها هم هرچه زودتر رجیستر کنن و بیان حرفایی که میزنن از Ir , Com رو ثابت کنند.
اینجور که به نظر میاد ما تا حالا نه کام بازی کردیم نه Ir. این در حالیه که دوستان در این سرورهایی که ما نبودیم، کارهای خیلی بزرگی انجام دادن که ما بی خبریم ظاهرا!
با توجه به وضعیتی که داره پیش میاد و حضور تعداد نسبتا بیشتری بازیکن خوب نسبت به سایر سرور ها، قطعا کسایی که دنبال فرصت هستن تا خودشون رو نشون بدن یا خودشون رو ثابت کنن حتما در این سرور حاضر خواهند شد.
بنده دنبال کسب شهرت نیستم مثل برخی از دوستان عزیز، کسانی که میشناسن من رو، میدونن اگه تو بازی درست منو 0 کنن، دیوار کنن، چیف کنن یا هر جوری شکست بدن برام بی تفاوته، چیزی ازم کم نمیشه. برعکسش اگر هم کسی رو بزنم، چیف کنم، 0 کنم یا هرکار دیگه ای، بازم چیزی بهم اضافه نمیشه.
لذا اون دوستانی که سعی میکنن با حرفای بی اساس و بی پایه ادعاهای واهی خودشون رو تکرار کنن، اینجا فرصتی هست تا بتونن بلکه 1 دونه لینک از یک سرور نرمال نسبتا خوب در مجموعه دژکوب برای خودشون یادگاری نگهدارن تا بلکه در آینده وقتی صحبت میکنن بتونن 1 دونه لینک هم بزارن کف فروم تا صحبت هاشون از هارت و پورت و ادعا، تبدیل بشه به مستندات و سوابق.
آنتی کباب:
لینک ثبت نام : http://l1.x.dejkoob.ir/anmelden.php
مشخصا اگر کسی نیاد اینجا و در آینده باز هم بر ادعاهای خودش تاکید کنه، دیگه احترامی پیش ما نخواهد داشت در بازی.
آنتی کباب:
لینک ثبت نام : http://l1.x.dejkoob.ir/anmelden.php
مشخصا اگر کسی نیاد اینجا و در آینده باز هم بر ادعاهای خودش تاکید کنه، دیگه احترامی پیش ما نخواهد داشت در بازی.[/QUOTE]
مثل همیشه پر محتوا:-*
درود بر استاد بزرگ و به حق!
خیلی خیلی خوشحالم که فرصت پیش اومد تا 1 بار دیگه در کنارت بازی کنم حمید جان.
در ماورای این بهانه ها میشه ترس رو به خوبی حس کرد.
آدمیزاد هرقدر برای بقیه گنده حرف بزنه و ادعاهای عجیب بکنه، بازم با خودش که حساب کتاب کنه میفهمه واقعا چیکاره است. احتمالا این دوستان حساب کتابشون با خودشون جالب در نیومده :)
جدا بازی کردن با بچه مدرسه ای ها چه لذتی میتونه داشته باشه؟ :d
بچه مدرسه ای های دیروز، دژکوب بازهای امروز
دوستان ما ترسو ایم . قبل کتیبه ها حذف میکنیم اگه بیایم . ما این توانایی رو نداریم 15تا سرور همزمان بازی کنیم 14 تاشو حذف کنیم.
انشاله اگه مشکلی پیش نیاد این سرور 3x تموم شه ، بعدش بچه هارو جم میکنیم میایم فینال تابستون.
ولی آقا سجاد رفیق آرمان
قبل کتیبه حذف کردن رفتن بعد ما میشیم ترسو ؟ تعریف شما از ترسو چیه ؟
اومدن تو سرور خودشون خوردن حذف کردن رفتن دست به دامان یکی دیگه شدن؟
والا ما ادعا نداشتیم اومدیم زدیم. خب جذف کردی رفتی(تموم شد و رفت دیگه) چطوری باز میای کل کل میکنی آخه؟ خدایا به ما هم یکم رووووو بده
الان مشکل اینجاست که اگه این سرور بیایم و فرض بگیریم ما ببریم باز میری یه سرعت دیگه میگی ترسو ها بیاید دیگه :) ما زندگی داریم . خیلی پیگیر نیستیم ddos بزنیم بعد گلدشو بگیریم حذف کنیم . :)
فقط دلم به حال اون پلیر هایی میسوزه که گفتین سایت مشکل داره و اون همه هزینه کردن و وقت گذاشتن و حذف کردن . راستی 600ک گلد رو ، روی کدوم اکانت ها زدین که بتونین کد کنین و تقسیم کنین ؟ 250ک اختصاصی هم به آقای y رسید
(اونی که باید بگیره داستانو میگیره)
سرور 3ایکس تموم شه چشم . میایم . (اگه مشکلی پیش نیاد)ما واقعا توانایی 2تا سرور بازی کردن رو نداریم
راستی رفقا
بیکاری هم حدی داره
قرار نیست هر sms که از سایت دژکوب واست میاد رو پیگیری کنی و به مرحله اجرا برسونی . یکی در میون برید
راستی دادا اینجا CHAT ROOM نیست :)
درود
خوبی ماهان جان؟
دوست عزیز من 37 سال از عمرم رفته و دقیقا 45 روز دیگه وارد 38مین سال میشم پس دیگه حس و حال بازی کردن و کل کل کردن رو ندارم به اضافه این که 2تا دلیل شخصی برا خودم دارم که شاید خیلی به کسی ربطی نداشته باشه و بنا به همون 2دلیل بازی رو خیلی جدی دنبال نمیکنم. اینجا بهت میگم چرا
دلیل اول: من یه بیماری دارم که اذیتم میکنه و آمپولهایی که هر هفته میزنم به فیل بزنن تا هفته بعدش میخوابه ، یه عمل هم داشتم اسفند که هی دکتر عقب میندازه و توی یه تعلیق بین سلامتی وو بیماری گیرم پس حوصله ندارم بیام لیدری کنم پلن برم یا سروکله بزنم با پلیرای یه ساید
دلیل دوم: من توی دنیای واقعی مدیر یه دفتریم که 30تا کارمند داره و همشونم متاهلن و میانگین بگیری خانواده 3نفری میشه 90 نفر که آخر هر ماه باید پول واقعی بگیرن ببرن خرج زن و بچشون رو بدن پس به جای این که وقت بذارم برای دنیای مجازی برای دنیای واقعی وقت میذارم تا شرمنده 90 نفر آدم با هویت واقعی نشم و راهکار پیدا کنم برای پول در اوردن توی بازار راکد ایران که آخر ماه شرمنده 90 نفر آدم واقعی نشم
شما نشستی کنج خونت با پول بابا جون و مامان جون غمتم نیست روزا خوابی شبا 3ایکس میری صفر میکنی و از این خفن بودنت خوشحالی ما ولی شب ها میخوابیم وروزها هم میریم توی دل شیر برا پول دراوردن اگر هم بازی میکنم واسه سرگرمی به خاطر اینه که 4تا دوست داریم توی این بازی که زنگ میزنن من زنگ میزنم با هم خوشیمم و من به شخصه برای فراموش کردن مشکلاتم لاگین میکنم.و هر از گاهی با محسن از سر تفنن شیرینکاری هم میکنیم
پس برو خوش باش و فکر کن من از ترس باخت بازی نمیکنم چه بسا همین 3ایکس میتونستم بیام و بازی کنم ولی وقتم اجازه نداد.
این دنیای مجازی برا من فقط سرگرمیه ولی گویا برای شما و همپالگیات همه زندگیتونه پس مزاحم زندگیتون نمیشم
سربلنـد،پیـروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: سیرابی خیلی مفیده بخورش.
بسلام به همه
شایان خان شما شناخته شده ای سالار و خیلیا درک میکنن امسال شما رو که سنی ازت گذشته و دیگه نه دل دماغ بکوب پای اکانت و سایدت بودن و براورد انتظاراتیکه از اک شانگفی هست رو نداری وقتش هم نداری که بخوای تجارب و اعتباری که بین پلیر های بازی داری از همونا هم استفاده کنید و مثل جوانها اینطور کل کل و قشقرق هم داشته باشی.
این پست کلی دادم تا همه پلیر های عزیز بدونن اگر گاهی مثلا میشنون فلان اکانت پلیر و لیدر قدیمی هستش اما الان در حد اوازه خودش نیست دلیلش اینه که اون دیگه نه وقتش داره که انتظارات خودش هم برارورده کنه رو اکانتش و اون فتح و فاتوحاتش کرده و کارایی الاان واسه خیلیا جذابه اون فراریه ازش.
خلاصه حسش بود که عرض کنم خدمت دوستان
دوستان
من هم از اومدن به این سرور صرف نظر کردم .
به دلایل شخصی که خودم میدونم
اومدوارم که دوستان واقعی که دارم موفق باشن .
چه در دژکوب چه در دنیای واقعی.
با تشکر
سجاد
باسلام
کاربران عزیز با استارت سرور لطفا از ارسال پست های اسپم و غیر مرتبط با موضوع تاپیک خودداری کنید.
با پست های خلاف قوانین انجمن برخورد خواهد شد.
سرور شروع شده و انتظار می رود بحث های جذاب و فنی از سوی کاربرا دیده شود.
باتشکر
سلام
آخه چرا به من باید نقره بده از ماجراجویی و به angel باس نیرو بده ؟* :دی
ببینین تاپ رو
فایل پیوست 1763
میبینین که 5 تاش از شمال شرقن . ببینیم تا فردا همین موقع میمونن یا نه :دی
ایشالا سرور قشنگی بشه
از الان فروم رو روی 110 page به بالا میبینم :)