اقا کمرنگ نیستیم ، کلا دیگه حنامون رنگی نداره ، سرور 14 هم گویا باز ما زندان بودیم و نبودیم)))
مثلا اون موقع که 40000تا پلیر داشت نیس همه شخممون زدن که الان مشکل این 400تا پلیرس ، اقا الان ما بریم سرور جیبوتی هم ، 40 نفر میتونیم بگیم بیان ، بعضا به 200 نفرم رسیده ، حالا کاری به قبل ندارم که به 1400 500 هم میرسیدالان که واسه همین دور همیش اومدیم با 15 20 تا از بچه ها ، من نمیدونم چرا اونایی که همه ش طفره میرن و نمیخوان بازی کنن خیلی اصرار دارن که بیان به بقیه هم بگن بازی نکنن
)) اقا خب شما سطحت بالاس بقیه همه کف کفن
))
بازم تقاضا دارم عزیزانی که دوس ندارن بازی کنن تو این سرور سطح پایین ، لطف کنن از ایجاد اسپم خودداری کنن
پ.ن 1 : آقا ما همونیم که همه خاطره دارن با لینکایی که ما رو زدنحتما چکمه یونیکم من سبز لو دادم
)))
پ.ن 2 : سر صداها خوابیداپلنر های بزرگ که هر جا میرن همه حذف میکنن
))) عیبی نداره که ، دیگه تو یه شب 11تا از 20 تا اکانت اول سایدت کراپ لاک شه و نان کپاش چیف شه که عیبی نداره ، بیا دوباره بازی کنیم این سری تو بزن
)) اصن من قول میدم با یه دست بازی کنم =)))))
پ.ن اسپم وار : آقا مرلین از نوع سجاد ، تلگرام ارور میده)) میگه اونایی که با دوستای دوستاشون کل کل میکنن و نمیتونی ادد کنی :| آقا جدا از شوخی تلگرامت ارور میداد که الان یه اس دادی بذار ببینم حل میشه یا نه :دی
با تشکر

)))