نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Talking الووووووووووووووو

خیلی خوبی تو رضا جان )) کدوم سرور جلو من بودی و بردی که این طوری میگی ، ذکر نام سرور لطفا !!! اگه اسم سرور رو نگفتی لطفا دیگه پست نذار !!!! یه سرور که شما بودی و من نبردم لطفا ))) آقا اسم سرور ، دوستان اسم سرور ، مهدی اسم سرور =))))) ایها الناس اسم سرور ))))
    به پیر به پیغمبر نبودم e1 ، بودم که حذف و سرور بعدی بودین ))) بعدم پستم اصن با شماها نیستم که ، انقدر خوشبینانه برخورد نکنین با خودتون ، خود اونایی که فهمیدن کی بودن ساکتن فعلا ، صداشونم در نمیاد ))) مگه شماها کلا تو سایدتون تا حالا 11تا اکانت تاپ داشتین که الان اومدی جواب منو میدی !؟
    مگه از این داغا به دلل شما هم گذاشتم )) !؟
    اونایی که میدونن فعلا سکوت اختیار کردن احتمالا تازه میخواین تابستون برین با اونا تازه ))) من نفهمیدم چی شد ، هیچ کی تو فروم نبود که یهو این دوستمون بیاد بگه که باشه ما نمیام تو ببری )) !؟ مگه اصن جایی که بودم موندنی شدین !؟ متاسفانه شخص نمیشناسم ، دوستان نام اکانت =)))
    عزیزم سرور تحویلم بده بعد پست بذاریا ، 100تا سرور اونورتر هم اگه نگی کدوم سرور میام پیدات میکنم نمیذارم اونجام پست بذاری :دی
    یا اسم سرور رو بگو ، یا بگو گنده اومدم و بیا عذر خواهی کن

پ.ن 1 : به خدا اگه کسی نمیخواد بیاد تو یه سرور نمیاد هی داد بزنه نمیام ، نمیام ، خب نیا ! چی کارت کنم :| !؟ والله من و بچه هام به عشق تو نیومدیم =)))

پ.ن 2 : کیا هستن ، کیا نیستن ، خوبا رفتن ، بدا هستن =))))) نماد بارز دوستانی که همه ش میگن : ما ... ما )))

پ.ن 3 : بی عذر خواهی نبینم بیایا )) اسم سرور ، اون یکی هم بدونه من هر جا باشم انقدر شلوغش میکنم که هیچیم نداشته باشم بازم بذاری در بری ، یادت نره ، باشم همه تون 3 به تک میبندین متاتون رو کدوم سرور جلوم 2 به 2 اصتن بازی کردین که حالا میخواین نیاین تازه )))

پ.ن 4 : با لحن کاملا منسب ))

با تشکر
    ویرایش توسط Arash :D : 04-03-2016 در ساعت 10:49 PM دلیل: به خدا دلیل نیومدنتون رو همه میدونن ، جو ندین :دی

2. تشکر HIPPO, Aref, WhiteBird, Hellseeker, Insomnia تشکر نمود
    نپسندیدن Ali نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع