آقای رضا خان عزیز ، سرور 14 کی زد ما رو !؟ من و فرشید خدا بیامرز و مملی وگنوس رفتیم ش.غ ، تا اونجام که یادمه سرور دیگه انقدر فان بود زد و خوردی نشد ، آخر سرم که نصصفه نیمه و معلوم نشد چی شد اصندقیقا کجاش کی شخم زد ما رو
)) منطق نمیخوام داشته باشین ، گفتم یه سرور که بودین و ما 100 نکردیم لطفا
یه سرور که بودین و زدین اصن لطفا
یه سرور که بودیم و یه نان کپ که چیف کردن یا کپ کراپ لاک یا اصن فیدر
))) لطفا !!!
دوست عزیز لوسیفرمون ، مگه نمیگی نمیخوای این سرور بازی کنی ، واسه چی میای لایک میکنی)) الان نیای باز بگی e1 صلوات =))))
پ.ن 1 : از مدیریت تقاضا دارم کسانی که نمیخوان این سرور بازی کنن و فقط میان اینجا شلوغ بازی رو باهاشون برخورد کنه)) البته اگه ... بیخیال به روت نمیارم عزیزم
پ.ن 2 :پرچم کجا بود بابا ، ما لنگ هم نداریم که کسی بیاد زیرش ، داش میلاد خاطرت خیلی عزیزه واسم ، مابقی این پست رو با شما نیستم ، سو برداشت نشه ! تیم فشار اومدن یا نیومدنش که مربوط میشه به پلیرای این سرور ، تو که نمیخوای بازی کنی چرا بهت فشار اومده)) بزرگترای سایدت خودشون دست نداشتن اینجا بیان جلو فشارا که شما اومدی :دی !؟ یا الان که داستانا آی آر دیگه واسه همه رو میشه صداشون در نمیاد
)) یادم نمیره یه ربع تو پروفایلش جواب پروفایل سهیل رو داد سریع برداشت
)) خب میذاشتی باشه دیگه ، ما که تازه بعد سرور 2 خودمون رو چسبوندیم بهش
الان که خودم هستم کجایی عزیزم
))
پ.ن 3 : فروم نویسی یه سری قوانینی داره ، که شما فقط یه سری تقلید ها رو یاد گرفتین از اون مسئول آموزش کبیرتون)) خودت باش عمو جون ، خوب بد زیاد کم ، خودت باش ، نخواه یکی دیگه تقلبی باشی .
پ.ن 4 : عمو مهدی لوسیفر جدیدا درو دیواری میکنی خودتو که دف حرف رو بپرونی))) خوب ده دفسازو 0 میکردی =))))
پ.ن اصلی : آقایون جیغ و داد کوشین پس) !؟ قرار بود رفیق ما دیگه سروری اینجا بازی نکنه ، قرار بود نذارین که =)))
با تشکر