نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    خب میبینم که آقای x طبق معمول رفته زیر پرچم آقای y

جالب اینجاست که آقای y خودش در اقدامی عجیب رفته زیر پرچم آقای z

یه معادله با 3 مجهول

خب فدات شم الان شما سرور رو بردی تموم شد . همه افتخاراتم گرفتی شد 3ک گلد . همین الان کد کنم که کسی زیر پرچم کسی نره ؟

ادعا نداره که آخه . بشین بازی کن . ماجراجویی کن . Def relading کن . جاسوس بساز . عشق و حال کن واسه خودت مخفیگاهم بساز

یه ضرب المثل هست میگه : پرچم بالا پرچم زیاده

آقا آرش میلادم arlad200chin خودت کارت درسته . ولی یه سری چیزا هست که تلگرام میگم بت دادا

ما فعلا داریم تو سرور 3ایکس عشق میکنیم و 30mil def reloading میکنیم و اصلا هم به کتیبه ها نرسیدیمو فلان و اینا ... کلی ام فشار و اینا ..... آبی کم زده بودم

حالا باز حال میده 170تا اکانت با vps تو sw بره رو بات ، این سری فک کنم تیم مدیریت کلا sw رو از کل دژکوب حذف کنه و بازی بشه 3 تا ساید

باشد که رستگار شوین

کوچیک همگی

میلاد
    یادم باشه به آرمان تموچین بگم بهت بگه با هرکسی کل کل نکنی
    عزیزم فینال 3x زیر پرچم خوده ما بودی .حالا اومدی اینجا 3معادله 3مجهول راه میندازی ؟!؟!
    یادت باشه این تیمی که یک سرور اومدی باهاشون پلی دادی همیشه نیستن
    پس حداقل یک جایی برای خودت بزار پیش ما .

با تشکر
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

2. تشکر HIPPO تشکر نمود
    پسندیدن HIPPO پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    یادم باشه به آرمان تموچین بگم بهت بگه با هرکسی کل کل نکنی
    بگو بهش ولی مرد باش جوابشو همینجا بزار
    عزیزم فینال 3x زیر پرچم خوده ما بودی والا با اکانت بنده 30 تا پلن رفتین و همشم لینک سبز بود و آخر سرور هم اکانتم بین 6تا اکانت برتر متا بود(نمیدونم تعریفت از پرچم چیه) .حالا اومدی اینجا 3معادله 3مجهول راه میندازی ؟!؟!
    یادت باشه این تیمی که یک سرور اومدی باهاشون پلی دادی همیشه نیستن مهم نیست . قرار نیست همیشه دژکوب بازی کنم و دنبال شخصیت و رنک مجازی باشم و آخر سرور با هزاران تقلب مدالا رو تقسیم کنم .
    پس حداقل یک جایی برای خودت بزار پیش ما . آدم سالمی باشی و واسه سایدت بازی کنی همیشه جا هست برات . مثلا همین 3ایکس ماهان گفت 5تا میلاد باشه چیزی کم نمیاری . من فک کردم میخواسته یکم اغراق کنه ولی حساب کردم دیدم تا کتیبه ها 5تا میلاد یعنی 6میل دف با 10تا همر . آقا ماهان رو هم من شخصا دوست دارم و قبول دارم ولی خب بازی و کل کلاش قشنگه .

با تشکر
    خلاقیتت تو حلقم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها
    میلاد رو رفاقتی که داشتیم هیچ وقت جوابتو ندادم
    ممنون ولی راست بگو . یا اینکه نمیدونی نگو
    اما تو که خودت یه زمانی همه کاری میکردی ریدتو بذاریم برات از مانی گلد می گرفتی
    یه شب زنگ زدم آقا مانی گفتم نیستم . گفت اوکی میکنم برات . من اصلا نمیدونستم بات چیه چون چند سالی بود دژکوب بازی نمیکردم و اونجا هم اومدم 2 روز بازی کنم که آقا مانی دمشم گرم منو نگه داشت و بازی کردم
    دنبال بات بودی حالا امدی گنده شدی بخدا من نگفتم گنده شدم. و ادعایی هم ندارم . فقط شماها ادعا بزرگی کردین بعدشم فرار کردین آقا مانی کلا 200تا گلد فک کنم به من داد ولی این 30تا پلنی که با اکانت بنده زدین فک کنم خرج گلدش خیلی بیتشر از این حرفا میشه . من فینال 12ک گلد زدم سپهر جان . به 3تا اکانت دفساز هم از خودم گلد میدادم . اینم نمیخواستم بگم ولی حق میدم بهت ، گلدتو یکی دیگه میده خب باید واسش بازی کنی دیگه .

بابا رو یه چیزی کل کل کن که توش یه چیزی شده باشی
    والا چیزی شدن رو بستگی داره چی تعریف کنی . اگه تعریف از چیزی شدن یعنی اینکه ادعا کنی سرور رو قبل کتیبه ها جم میکنی میری فینال ولی فرار میکنی . نه من فرار بلد نیستم و در نتیجه چیزی هم نیستم و شما چیزی هستین
    گفتین بیایم 1x بفرما امدیم شما جا زدین مثل اینکه
    وایسا 3ایکس تموم شه چشم . صبح استارت سرور اومدی میگی ما میایم ؟ بعد ما ام گوشامون درازه که تو اصلا خبر نداشتی و تیمت رو از قبل جم نکردی و به صورت خیلی اتفاقی اومدی فروم دیدی پرچم پست گذاشته و سریع رفتی زیرش
    میگین بیاین فینال چشم اونجام میایم اما قول بدین دیگه اونجارو دبه نکنید
    دبه ؟ هه . نمیدونم چرا پست میزاری همش یاد اون حرفت میفتم میگفتی قبل کتیبه ها میزنیمتون . بعد باز اومدی گفتی ببین من کسی ام که 3بار واندرم کیلین شده ولی 100 کردم . بعد من گفتم جنوب شرق میبره بازی رو . گفتی آخر سرور همین حرفت رو میزارم کف فروم. میدونم سرور خراب بود وگرنه جنوب شرق قبل کتیبه ها جم شده بود
    آدمو هرچی بگیره جز جو

در ضمن اگه پرچمتون بالاست برا اینه که تو افسایدین عزیزم
    به خدا من نگفتم پرچممون بالاست . فقط دارم ادعا های بی مورد رو جواب میدم
    SEPEHR
    GREEN MAN
    سپهر جان داداش نگا کن من تا الان از حرف هایی که 2تایی زدیم چیزی تو فروم نزاشته بودم( خیلی دارم) . الانم نمیخواستم بزرم ولی دیدم تو گذاشتی (دمت گرم) ولی مشتی راستشو میزاشتی
    ویرایش توسط 200t : 04-04-2016 در ساعت 02:41 PM

4. تشکر M3nTaL, lucifer, All Stars, Brain, l0l:D, ali 2113 تشکر نمود

کلمات کلیدی این موضوع